Trnava – Pov. Bystrica 6:4 (kon.) | HC Slovan – Vítkovice 3:6 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 5:3 (kon.)
Jihlava – Havlíčkův Brod 10:0 (kon.) | Chomutov – Sokolov 3:1 (kon.) | Litoměřice – Kolín 4:8 (kon.)
Havířov – Kopřivnice 8:2 (kon.) | Poruba 2011 – Zvolen 2:1 (kon.) | K. Vary – Plzeň 1:4 (kon.)
Nový Jičín – Šumperk 1:4 (kon.) | Ústí n/L – Děčín 4:5 (po pr.) | Vrchlabí – Kobra 5:4 (2:0 po s.n.)
Prostějov – Třebíč 2:3 (kon.) | Trenčín – Berani Zlín 5:3 (kon.) | Vsetín – Kometa Brno 4:2 (kon.)
Vyškov – Vel. Meziříčí 8:2 (kon.) | Levice – Detva 3:1 (kon.) | Žďár n/S – SHKM Hodonín 3:8 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Mostečtí Lvi 7:5 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
5:3 (0:2, 2:0, 3:1)
HC ZUBR Přerov
Úterý 03.09.2024, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:20 SVAČINA - 5:3
     
    58:20
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Nejspíš je rozhodnuto! Haas sáhl holí po soupeřově prudké přihrávce, puk se odrazi k VLADIMÍRU SVAČINOVI, který chtěl bekhendovým způsobem vyhodit puk do útočného pásma, avšak vyhodil jej tak dobře, že se kotouč dokutálel do přerovské branky! Asistence: Oskar Haas – 5:3.
    54:51 KUCSERA - 4:3
     
    54:51
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí využili dvojnásobnou přesilovku! Ostřížek zpoza branky nahrál do pravého kruhu Maroszovi, jeho bombu vyrazil brankář Mokry a pohotový LUKÁŠ KUCSERA dorazil puk s trochou štěstí do poloodkryté branky! Asistence: Rostislav Marosz, David Ostřížek – 4:3!
     
    54:24
    Po přihrávce Hamana na pravou stranu rozhodčí přerušil hru a rozhodl se vyloučit přerovského hráče. Za nesportovní chování někoho z lavičky zamířil na trestnou lavici Michal Hotěk a Frýdek-Místek bude mít výhodu dvojnásobné přesilovky.
     
    53:56
    Jáchym za přerovskou brankou podrazil jednoho z domácích hráčů a nabídl domácím dvouminutovou přesilovku.
     
    52:44
    Velká šance Přerova, po pravé straně unikl domácím obráncům Mácha, najel si před frýdecko-místeckého brankáře, ale střelou mezi betony Švančaru nepřekonal.
     
    51:50
    Domácí zatlačili soupeře v útočné třetině, střela Ramika z pravého kruhu se odrazila od vzdálenější tyče zpět do hry.
    43:52 KUCSERA - 3:3
     
    43:52
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí ihned po vhazování v útočném pásmu vyrovnali! Marosz vyhrál buly za sebe, kde se do krátkého pasu opřel LUKÁŠ KUCSERA a tvrdou střelou napálil puk za Mokrého záda! Asistence: Rostislav Marosz – 3:3.
    42:57 MINISTR - 2:3
     
    42:57
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři si berou vedení na svou stranu. Průnik Máchy z levého křídla s problémy zneškodnil brankář Švančara, tomu ale puk vypadl z výstroje, navíc jej přerovský hráč vytlačil z brankoviště. Volný puk následně zkusil dorazit z brankoviště Nemec, ale trefil jen domácího gólmana. Puk se odrazil k DANIELU MINISTROVI, který už dostal kotouč do branky s pomocí brusle dojíždějícího Hamana! Asistence: Richard Nemec, Joshua Mácha – 2:3.
     
    39:39
    Klimek ve snaze vybojovat puk podrazil v útočném pásmu Zabusovse a nabídl soupeři dvouminutovou přesilovou hru.
    38:50 MAROSZ - 2:2
     
    38:50
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Nyní už se domácí právoplatně radují! ROSTISLAV MAROSZ u mantinelu zachytil přihrávku soupeře, najel si do pravého kruhu a po nápřahu švihnul do puku tak rychle, že ten prolétl kolem gólmana Mokreho až do branky – 2:2!
     
    38:19
    Domácí dali gól, ale neplatí, protože střelu z pravé strany po zákroku Mokreho dorazil do branky po odpískání Machaček.
     
    35:55
    Pechanec za domácí brankou podrazil Hrbase a domácí čeká dvouminutová přesilovka.
    34:47 MAROSZ - 1:2
     
    34:47
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Haman zachytil vyhození soupeře na modré čáře, přihrál po mantinelu ROSTISLAVU MAROSZOVI, který si najel do pravého kruhu, odkud z téměř nulového úhlu našel mezírku mezi brankářovým ramenem a horní tyčí! Asistence: Filip Haman – 1:2.
     
    32:40
    Frýdek-Místek se vydal dopředu při signalizované výhodě, ale tam nic nevymysleli. Na trestnou lavici usedl Tomáš Jáchym za zásah domácího hráče holí do hlavy.
     
    31:17
    Po přihrávce Marosze se do úniku vydal Kucsera, před Mokrym vsadil na bekhendový blafák, ale puk nezvedl nad beton přerovského gólmana.
     
    22:59
    Bude se vylučovat. Přesilovou hru si zahrají hráči domácí, na dvě minuty byl vyloučen Patriks Zabusovs, protože se zapojil do hry se zlomenou hokejkou.
    15:44 MINISTR - 0:2
     
    15:44
    Přerov právě vstřelil branku!
    Weinhold rozehrál puk po pravém mantinelu přes tečujícího Hradila k DANIELU MINISTROVI, který se dostal do přečíslení dva na jednoho, ale situaci vzal na sebe a střelou na vzdálenější tyč zvýšil vedení Přerova na 2:0! Asistence: Radim Hradil, Martin Weinhold.
    02:50 JÁCHYM - 0:1
     
    02:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nahození obránce Černého od modré čáry prolétlo kolem clonících hráčů až do domácí branky. Klíčovým momentem byla teč TOMÁŠE JÁCHYMA mezi kruhy, na kterou Švančara nedokázal zareagovat. Asistence: Robert Černý, Patriks Zabusovs – 0:1.

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 35. Marosz (Haman), 39. Marosz, 44. Kucsera (Marosz), 55. Kucsera (Marosz, Ostřížek), 59. Svačina (Haas) – 3. Jáchym (Černý, Zabusovs), 16. Ministr (Hradil, Weinhold), 43. Ministr (Nemec, Mácha)


    HC Frýdek-Místek: Švančara (Petrík) – Haman (A), Havránek, Hrbas, Zbořil (A), Andrle, Výtisk (C), Homola – Svačina, Veselý, Klimek – Kucsera, Marosz, Ostřížek – Ramik, Macháček, Haas – Matiaško, Šilar, Kozlík.
    Trenér: Hrnčár.

    HC ZUBR Přerov: Mokry (Němeček) – Krisl (C), Černý, Němec, Cubo, Weinhold, Pěnčík, Hanák – Zabusovs, Jáchym, Březina – Hradil, Pechanec (A), Číp – Mácha, Nemec, Ministr – Hotěk (A), Pšurný, Chludil.
    Trenér: Mikeska.

    Rozhodčí: Cabák, Mrkva – Lederer, Smetková.