Trnava – Pov. Bystrica 6:4 (kon.) | HC Slovan – Vítkovice 3:6 (kon.) | Frýdek-M. – Přerov 5:3 (kon.)
Jihlava – Havlíčkův Brod 10:0 (kon.) | Chomutov – Sokolov 3:1 (kon.) | Litoměřice – Kolín 4:8 (kon.)
Havířov – Kopřivnice 8:2 (kon.) | Poruba 2011 – Zvolen 2:1 (kon.) | K. Vary – Plzeň 1:4 (kon.)
Nový Jičín – Šumperk 1:4 (kon.) | Ústí n/L – Děčín 4:5 (po pr.) | Vrchlabí – Kobra 5:4 (2:0 po s.n.)
Prostějov – Třebíč 2:3 (kon.) | Trenčín – Berani Zlín 5:3 (kon.) | Vsetín – Kometa Brno 4:2 (kon.)
Vyškov – Vel. Meziříčí 8:2 (kon.) | Levice – Detva 3:1 (kon.) | Žďár n/S – SHKM Hodonín 3:8 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Mostečtí Lvi 7:5 (kon.)
po prodl.
HC Slovan Ústí nad Labem
4:5 (1:0, 2:1, 1:3 - 0:1)
HC Děčín
Úterý 03.09.2024, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Přípravné zápasy
Partner:
     
    63:24
    Děčín právě vstřelil branku!
    Děčín nakonec dokonává obrat! V odvážné přesilovce pěti na tři se kotouč dostal na středu hřiště na exústeckého DAVIDA TŮMU, který střelou k tyči rozhoduje – 4:5! Asistence: Tomáš Faigl.
     
    59:58
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak tomu se říká vyrovnání na poslední chvíli! Domácí čtveřice se sjela na jendu stranu a na té druhé tak vznikl prostor pro osamoceného TOMÁŠE NEZBEDU, který se svou střelou zápěstím k tyči nemýlil – 4:4! Asistence: Tomáš Faigl a Jan Tůma.
     
    55:35
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen přišla rychlá odpověď. DANIEL JOUZA se ocitl sám před Lavingerem, dostal kotouč a z první ho procedil mezi betony – 4:3! Asistence: Lukáš Stehlík a Ladislav Funk.
     
    54:22
    Děčín právě vstřelil branku!
    Děčín přeci jen srovnává krok. TOMÁŠ NEZBEDA dostal příliš prostoru v brankovišti a dokázal procedit kotouč za Kliku – 3:3! Asistence: Vladimír Brož a Tomáš Faigl.
     
    49:13
    Děčín právě vstřelil branku!
    Krásná přesilovková souhra znamená snížení na rozdíl jediné branky. Nezbeda naservíroval geniálně na volného PAVLA PÍSAŘÍKA před bránou, ten už měl práci jednoduchou a utkání dostává nový náboj 3:2! Asistence: Tomáš Nezbeda a Tomáš Faigl.
     
    34:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    Slovan měl velikou snahu na brankovišti, Děčín ale vybojoval puk a TOMÁŠ FAIGL se dostal do samostatného úniku. Tentokrát už byl Klika překonán, když si ho hostující kapitán dokázal položil a pohodlně zakončit pod břevno – 3:1! Asistence: Tomáš Nezbeda.
     
    25:18
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan teď již pořádně odskakuje. Záruba posunul na ADAMA GAJARSKÉHO, který nabral rychlost a utaženou střelou na zadní tyč zaskočil Lavingera – 3:0! Asistence: Richard Záruba, Jan Rudovský.
     
    22:20
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Sotva jsem to dopsal, Slovan se přeci jen prosadil. Jouza předložil před bránu na volného MILOŠE HANOUSKA, který dokázal přelobovat Lavingerův beton – 2:0! Asistence: Daniel Jouza.
     
    11:45
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí příznivci se dnes radují jako první, František David zavezl kotouč do útočného pásma. Lavinger ho na chvíli ztratil z dohledu a toho využil JAN RUDOVSKÝ, který ho dokázal zasunout za beton děčínského gólmana – 1:0! Asistence: František David, Adam Gajarský.

    Jan Koudelka

    Branky a nahrávky: 12. Rudovský (David, Gajarský), 23. Hanousek (Jouza), 26. Gajarský (Záruba, Rudovský), 56. Jouza (Stehlík, Funk) – 34. Faigl (Nezbeda), 50. Písařík (Nezbeda, Faigl), 55. Nezbeda (Brož, Faigl), 60. Nezbeda (Faigl, Tůma), 64. Tůma (Faigl)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Klika (Tuček) – Sýkora, Funk (A), Trefný, Gottfried, Záruba, Mareš, Huja, David – Simon, Bernat, Kuchynka (A) – Duda, Gajarský, Rudovský (C) – Jouza, Stehlík, Hanousek – Mácha, Kaněra, Špaček
    Trenér: Kanis

    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – Brož, Bartoň, Kotyza, Melsel, Werner, Hercík – Tůma J., Faigl (C), Nezbeda – Jursa, Písařík, Tůma D. – Černý, Nowák, Hruška – Dej, Przybyla
    Trenér: Trávníček

    Rozhodčí: Cícha, Domský – Beneš, Lurtin

    Diváci: 928