Trnava – Val. Meziříčí 4:3 (1:0 po s.n.) | Slavia – Pardubice B 2:4 (kon.) | Technika Brno – Havlíčkův Brod 2:1 (kon.)
Black Wings Linz – Motor ČB 0:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:4 (2:0, 0:2, 0:2)
HC Dynamo Pardubice B
Středa 04.09.2024, 17:30 • Zimní stadion Eden, Praha • Přípravné zápasy
Partner:
    58:21 Jakub LICHTAG - 2:4
     
    58:21
    Pardubice B právě vstřelily branku! Dynamo definitivně rozhoduje o své výhře! Volný puk zachytil JAKUB LICHTAG a poslal ho do prázdné slávistické brány. Bez asistence.
    42:09 František FORMÁNEK - 2:3
     
    42:09
    Pardubice B právě vstřelily branku! Aktivita hostů se vyplatila! Hostům se podařilo otočit skóre. Kubíček vyslal nahození od modré čáry a před brankou ho lehce tečoval FRANTIŠEK FORMÁNEK a Hölsä nestihl včas reagovat. Asistence: Tomáš Kaut a Martin Kubíček.
    39:07 Lukáš ŽÁLČÍK - 2:2
     
    39:07
    Pardubice B právě vstřelily branku! Krátce před přestávkou je v Edenu vyrovnáno. Po pěkné kombinaci v útočném pásmu se prosazuje LUKÁŠ ŽÁLČÍK, který po střele Chabady dorazil puk do odkryté brány. Předchozí Chabadovu střelu totiž Hölsä vyrazil pouze před sebe, kde už byl zcela volný Žálčík. Asistence: Ondřej Chabada a Robin Kaplan.
    28:18 Daniel RÁKOS - 2:1
     
    28:18
    Pardubice B právě vstřelily branku! K trestnému střílení se rozjel DANIEL RÁKOS a brankáře Hölsäho překonal povedenou střelou nad jeho beton.
    09:15 Matěj BERAN - 2:0
     
    09:15
    Slavia právě vstřelila branku! Kromě oslabení se prosazují domácí také v přesilovce. Prosadil se MATĚJ BERAN, který před brankou tečoval nahození Kočího od modré. Asistence: Fabien Kočí.
    03:28 Jiří PRŮŽEK - 1:0
     
    03:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JIŘÍ PRŮŽEK, který se zmocnil na pravé straně volného puku, a pak se od mantinelu protáhl až před branku a poslal puk přesně mezi betony pardubického brankáře. Slavia se prosazuje při vlastním oslabení. Bez asistence.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 4. Průžek, 10. Beran (Kočí) – 29. Rákos (TS), 40. Žálčík (Chabada, Kaplan), 43. Formánek (Kaut, Kubíček), 59. Lichtag


    HC Slavia Praha: Hölsä (Cichoň) – Gaspar, Veber, Hrdinka, Stejskal, Sýkora, Kočí – Beran, Přikryl, Strnad, Smola, Slavíček, Zvagulis, Havrda, Polák, Průžek, Knotek, Slavík, Tichý
    Trenér: Aleš Totter

    HC Dynamo Pardubice B: Vondraš (Honzík) – Kolář, Chabada, Švec, Nedelka, Kubíček, Voženílek – Koudelka, Pavlata, Rákos, Pochobradský, Kaplan, Rouha, Žálčík, Lichtag, Kaut, Formánek, Kalužík, Fiala, Gromadzki
    Trenér: Tomáš Jirků

    Rozhodčí: Battěk, Hacaperka – Hlinka, Hradil