Mladá Boleslav – Mountfield HK 0:0 (zruš.) | Frýdek-M. – Prostějov 2:4 (kon.) | Kolín – Pardubice B 4:1 (kon.)
Vlci Žilina – Nové Zámky 2:1 (po pr.) | Jihlava – MAC Budapešť 4:3 (kon.) | Berani Zlín – Zvolen 3:4 (kon.)
Litoměřice – Vrchlabí 10:0 (kon.) | Chomutov – K. Vary 2:3 (kon.) | Nový Jičín – Opava 1:4 (kon.)
Děčín – Mostečtí Lvi 4:5 (kon.) | Liberec – Kladno 3:5 (kon.) | Třebíč – MHKM Skalica 3:1 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 3:2 (3:2 po s.n.) | Kometa Brno – HC Slovan 5:0 (kon.) | Sokolov – Deggendorf 5:2 (kon.)
Cracovia – Prešov 2:5 (kon.) | Žďár n/S – Vel. Meziříčí 8:3 (kon.) | Tychy – Poruba 2011 6:2 (kon.)
Vyškov – SHKM Hodonín 5:4 (kon.) | Písek – Příbram 0:2 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Čtvrtek 05.09.2024, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:35 KARABÁČEK - 2:4
     
    59:35
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Rozhodčí střelu do prázdné branky uznali, po přihrávce Zdráhala zamířil do branky skoro přes celé hřiště VÁCLAV KARABÁČEK. Asistence: Jan Zdráhal – 2:4.
     
    59:29
    Prostějov dal gól střelou přes celé hřiště, jenže před tím zřejmě došlo k faulu mezi kruhy. Rozhodčí se půjdou podívat na videozáznam.
     
    56:09
    Na trestnou lavici usedl domácí obránce Mikuláš Zbořil, který dostal dvouminutový trest za držení soupeře.
     
    56:09
    Obrovská šance Illéše, který při signalizovaném vyloučení vymíchal soupeře, položil si brankáře Petríka a chtěl zakončit do odkryté branky, ale na poslední chvíli dojeli do brankoviště obránci Frýdku-Místku a utěsnili prostor u tyče.
    51:42 OSTŘÍŽEK - 2:3
     
    51:42
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Už je to jen o gól! Domácím se podařilo využít přesilovou hru. Haman přihrál od modré čáry do levého kruhu Marosze, ten si zajel s pukem k brance a křížnou přihrávkou na levou tyč nabídl gólovku svému spoluhráči, DAVID OSTŘÍŽEK z bezprostřední blízkosti vystřelil puk nad beton prostějovského gólmana! Asistence: Rostislav Marosz, Filip Haman – 2:3.
     
    50:09
    Dlouho se nám nehrálo v plném počtu. A nebude tomu ani v následujících minutách, protože dvouminutový trest obdržel prostějovský Jan Zdráhal za hákování.
    49:46 CEDZO - 1:3
     
    49:46
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se přeci jen prosadili, střelu Hamana od modré čáry vyrazil brankář Kavan pouze vedle sebe, kde byl zcela volný ADAM CEDZO, ten se rychle zorientoval a dorazil puk do prostějovské branky! Asistence: Mikuláš Zbořil, Vladimír Svačina – 1:5.
     
    46:31
    A další vyloučení, protože Výtisk nedovoleně bránil soupeře. Kapitán Slezanů si na trestné lavici posedí dvě minuty.
     
    44:11
    Kucsera byl opět u vyloučení, tentokrát jako faulovaný hráč, když jej zezadu nedovoleně zastavil Kučera. Hráč Slezanu dostal holí do obličeje. Domácí si zahrají dvouminutovou přesilovou hru.
     
    41:25
    Domácí se budou muset na úvod třetí části bránit ve čtyřech hráčích, když na trestnou lavici usedl Lukáš Kucsera za hákování.
     
    38:35
    Radek Veselý se protáhl na levé straně mezi dvěma hráči, přihrál k pravé tyči Pindelovi, který v gólové pozici trefil jen bližší tyč.
     
    33:02
    Prostějovští se dostali do velké šance, Pilař ujel domácím obráncům, nabruslil si z levé strany před Petríka, ale svou kličku nedotáhl do konce a ležícího brankáře Frýdku-Místku nepřekonal.
    31:56 JIRÁNEK - 0:3
     
    31:56
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Klimíček vypálil prudce od modré čáry, brankář Petrík puk vyrazil před sebe i přes clonícího Jana Veselého, jenže před brankou byl také TOMÁŠ JIRÁNEK, který střelou pod horní tyč umístil puk do poloodkryté branky! Rozhodčí ještě celou akci prozkoumali u videa a nakonec se shodli gól uznat. Asistence: Jan Veselý, Jiří Klimíček – 0:3.
     
    31:44
    Jestřábi si zahrají přesilovou hru, protože na trestnou lavici usedl domácí Lukáš Kucsera. Provinil se sekáním.
     
    24:24
    Haas dostal přihrávku od modré čáry na levou stranu a Havránkův pas napálil do tyče prostějovské branky.
     
    23:20
    Jakub Babka protestoval proti neodpískanému faulu, až rozhodčí zvedl ruku a vyloučil prostějovského hráče za nesportovní chování. Přesilovka pro Frýdek-Místek.
     
    23:20
    Babka přišel o puk po pravděpodobném seknutí soupeře, hosté se dostali do samostatné akce, Kucsera přihrál před branku Maroszovi, který v gólové pozici trefil tyč!
    22:22 KINDL - 0:2
     
    22:22
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov využil svého tlaku, u levého mantinelu přenechal Kindl puk Kučerovi, ten přihrál na levou stranu zpátky DENISI KINDLOVI, a ten prudce vypálil na domácí branku. Brankář Petrík se stihl přesunout, ale prudkou střelu nad ledem zastavila až domácí branka! Asistence: Jan Kučera – 0:2.
     
    19:32
    Domácí jdou do čtyř, při pokusu o otočku zasáhl loktem soupeře do brady útočník Lukáš Klimek. Prostějov si zahraje přesilovku.
     
    11:38
    Domácí si zahrají první přesilovou hru, poté co Kučera podrazil soupeře v obranném pásmu. Kučera dostal dvouminutový trest.
    11:10 KLIMÍČEK - 0:1
     
    11:10
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov jde do vedení! Hanáci vyjeli do rychlého protiútoku, Illéš z levé strany přihrál mezi kruhy JIŘÍMU KLIMÍČKOVI, který si puk zpracoval a následně jej nechytatelně vypálil pod horní tyčku! Asistence: Jakub Illéš, Antonín Honejsek – 0:1.
     
    04:16
    Svačina žabkou z pravé strany našel u levé tyče jednoho z domácích hráčů, pravděpodobně Klimek to byl, kdo nedokázal přehodit beton padajícího gólmana Kavana.

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 50. Cedzo (Zbořil, Svačina), 52. Ostřížek (Marosz, Haman) – 12. Klimíček (Illéš, Honejsek), 23. Kindl (Kučera), 32. Jiránek (J. Veselý, Klimíček), 60. Karabáček (Zdráhal)


    HC Frýdek-Místek: Petrík (J. Klimek) – Haman (A), Havránek, Hrbas, Zbořil (A), Andrle, Výtisk (C), Homola – Svačina, Haas, L. Klimek – Kucsera, Marosz, Ostřížek – Ramik, Macháček, Cedzo – Pindel, Apolenář, R. Veselý.
    Trenér: Hrnčár.

    LHK Jestřábi Prostějov: Kavan (Štipčák) – Studený, Zdráhal, Krejčí, Šidlík, Babka, Poledna, Klimíček – Jiránek, Kindl, Karabáček, J. Veselý, Honejsek, Pilař, Ekrt, Skuhrovec, Kučera, Korčák, Tomeček, Jenčovský, Illéš.
    Trenér: Janeček.

    Rozhodčí: Mrkva, Šutara – Konvička, Vojtášek.

    Diváci: 258