Mladá Boleslav – Mountfield HK 0:0 (zruš.) | Frýdek-M. – Prostějov 2:4 (kon.) | Kolín – Pardubice B 4:1 (kon.)
Vlci Žilina – Nové Zámky 2:1 (po pr.) | Jihlava – MAC Budapešť 4:3 (kon.) | Berani Zlín – Zvolen 3:4 (kon.)
Litoměřice – Vrchlabí 10:0 (kon.) | Chomutov – K. Vary 2:3 (kon.) | Nový Jičín – Opava 1:4 (kon.)
Děčín – Mostečtí Lvi 4:5 (kon.) | Liberec – Kladno 3:5 (kon.) | Třebíč – MHKM Skalica 3:1 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 3:2 (3:2 po s.n.) | Kometa Brno – HC Slovan 5:0 (kon.) | Sokolov – Deggendorf 5:2 (kon.)
Cracovia – Prešov 2:5 (kon.) | Žďár n/S – Vel. Meziříčí 8:3 (kon.) | Tychy – Poruba 2011 6:2 (kon.)
Vyškov – SHKM Hodonín 5:4 (kon.) | Písek – Příbram 0:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:3 (0:0, 3:2, 1:1)
MAC Budapešť
Čtvrtek 05.09.2024, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:44 JANSONS - 4:3
     
    51:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava si ovšem bere vedení po třech minutách a 23 sekundách zpět. Hosté propadli při útočné akci, když kanadský bek Curtis Roach neudržel puk na levé straně u prken. Toho využil EDUARDS HUGO JANSONS, jenž v situaci tři na jednoho vzal odpovědnost na sebe, vystřelil z levé strany z kruhu a trefil se milimetrově přesně ke vzdálenější tyčce. Bez asistence.
    48:21 ROACH - 3:3
     
    48:21
    Budapešť vstřelila branku!
    Hosté srovnávají stav zápasu. Ravasz sice byl na pravé straně středního pásma zastaven a neprošel přes modrou, nicméně puku se ihned ujal CURTIS ROACH, najel si na druhou stranu, vystřelil z vrcholu levého kruhu a zamířil přesně do vzdálenější šibenice. Hezká rána znamená srovnání stavu. Asistence: Csanád Ravasz.
    37:25 ŠTEFANČÍK - 3:2
     
    37:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vůbec poprvé v tomto zápasu se domácí ujímají vedení a na "svědomí" to má slovenský forvard MARCEL ŠTEFENČÍK. Dnešní kapitán Dukly si totiž počkal před brankou a úspěšně tečoval nahození Vrhela od modré. Farkas byl bezmocný. Asistence: Stanislav Vrhel.
    33:03 DUNDÁČEK - 2:2
     
    33:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hezká jihlavská souhra končí vyrovnávací trefou. Domácí hokejisté udrželi puk v pásmu, po Jungwirthově pasu se kotouč dostal na modrou pro Chvátala, který ho nahodil před branku. V tomto prostoru získal puk Toman, jenž si najel na osu, přihrál na pravý kruh FILIPU DUNDÁČKOVI a jihlavský bek se z první trefil přesně k bližší tyči, kam Farkas nemohl dosáhnout. Asistence: Radim Toman, Marek Chvátal.
    28:52 WEIDEMANN - 1:2
     
    28:52
    Budapešť vstřelila branku!
    Hosté si prakticky hned berou vedení zpět. Po střele Daniela Szabó propadl puk před brankou k MÁRKU WEIDEMANNOVI, od jehož brusle kotouč neúmyslným odrazem doputoval za záda padajícího Zhukova. Asistence: Daniel Szabó, Levente Keresztes.
    28:33 HAVRÁNEK - 1:1
     
    28:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté hned od buly drželi soupeře před jeho brankou. Od Harkabuse se dostal puk na na pravou stranu k Čachotskému, jenž předal kotouč na modrou pro TOMÁŠE HAVRÁNKA. Jihlavský šikula vystřelil a zaznamenal čistý průstřel. Farkas toho navíc přes clonícího Cachnína moc neviděl. Asistence: Tomáš Čachotský, Tomáš Harkabus.
    22:49 B. SZABÓ - 0:1
     
    22:49
    Budapešť vstřelila branku!
    Hosté jdou v přesilové hře do vedení. BENCE SZABÓ dostal puk na modrou a vystřelil. Mířil mezi beton a lapačku Maksima Zhukova a střela maďarského reprezentanta s více než stovkou startů za národní tým prošla přesně k tyči branky Zhukova. Asistence: Gergö Nagy.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 29. Havránek (Čachotský, Harkabus), 34. Dundáček (Toman, Chvátal), 38. Štefančík (Vrhel), 52. Jansons – 23. B. Szabó (Nagy), 29. Weidemann (D. Szabó, Keresztes), 49. Roach (Ravasz)


    HC Dukla Jihlava: Zhukov (Beran) – Bilčík, Strejček, Ozols, Jansons, Dundáček, Chvátal – Čachotský, Kulda, Cachnín – Půček, Vrhel, Štefančík – Harkabus, Menšík, Havránek – Pořízek, Toman, Jungwirth
    Trenér: Viktor Ujčík

    MAC Budapešť: Farkas (41. Kiss) – Pozsgai (C), Roach, B. Szabó, D. Szabó, Döczi, Varga – Szivák, Keresztes, Schlekmann – Samoza, Nagy, B. Molnár – Santerno, Weidemann, Tóth – Z. Molnár, Ravasz
    Trenér: Balázs Kangyal

    Rozhodčí: Jakub Jančí, Tomáš Mejzlík – Ondřej Polák, Patrik Augusta