Pardubice – Fehérvár 7:0 (kon.) | Ilves – Osvětim 4:3 (po pr.) | Växjö – Eisbären 3:1 (kon.)
Storhamar – Zürich 1:4 (kon.) | Sparta – Tappara 1:2 (1:2 po s.n.) | Fribourg – Sheffield 4:3 (kon.)
konec
Växjö Lakers
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
Eisbären Berlín
Čtvrtek 05.09.2024, 19:00 • Vida Arena, Växjö • Hokejová Liga mistrů • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:51 Dennis RASMUSSEN - 3:1
     
    40:51
    Växjö právě vstřelilo branku!
    Hned na začátku domácí navyšují své vedení. Po pravém křídle pláchl všem DENNIS RASMUSSEN, který poté střelou z úhlu našel volnou skulinku v brance Jakea Hildebranda – 3:1. Asistence: Joachim Blichfeld a Victor Stjernborg.
    23:30 Emil SYLVEGÅRD - 2:1
     
    23:30
    Växjö právě vstřelilo branku!
    No a během chvilky je otočka domácích na světe. Přesilovka pokračovala samozřejmě dále a i v její další části domácí udeřili. Po několika odrazech se puk dostal k EMILU SYLVEGÅRDOVI, který poté dorazil kotouč za brankovou čáru a švédský klub tak rázem vede – 2:1. Asistence: Manuel Ågren a Sebastian Strandberg.
    22:22 Filip ERIKSSON - 1:1
     
    22:22
    Växjö právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra a je vyrovnáno! Na pravou stranu dostal přihrávku FILIP ERIKSSON, jenž si sjel až k tyči hostující branky, odkud pak švihem nedal brankáři Berlína žádnou šanci – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Dennis Rasmussen a Félix Robert.
    06:57 Gabriel FONTAINE - 0:1
     
    06:57
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Krásná individuální akce hostujícího hráče a Eisbären otevírá účet dnešního zápasu v Lize mistrů. GABRIEL FONTAINE si po pravé straně nabruslil do útočného pásma, protáhl se až těsně před Åhmana a zblízka ho pak prostřelil – 0:1. Asistence: Eric Hördler a Peter Granberg.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 23. Eriksson (Rasmussen, Robert), 24. Sylvegård (Ågren, Strandberg), 41. Rasmussen (Blichfeld, Stjernborg) – 7. Fontaine (Hördler, Granberg)


    Växjö Lakers: Åhman (Larmi) – Granberg, Martinsson, Persson (C)(TS), Cooper, Giuttari, Lowe, Svensson, Rosén – Robert, Strandberg, Eriksson – Blichfeld, Rasmussen (A), Stjernborg – Ågren, McLughlin, Nilsson – Sylvegård, Lundberg (A), Gustafsson
    Trenér: Jörgen Jönsson

    Eisbären Berlín: Hildebrand (Stettmer) – Wissmann (C)(TS), Müller, Reinke, Galipeau, Kaiser, Mik, Leden – Ronning, Byron, Kirk – Pföderl, Boychuk (A), Noebels (A) – Bergmann, Wiederer, Tiffels – Veilleux, Fontaine, Hördler
    Trenér: Serge Aubin

    Rozhodčí: Holm (SWE), Harnebring (SWE) – Lundgren (SWE), Naperotti (SWE)