Pardubice – Fehérvár 7:0 (kon.) | Ilves – Osvětim 4:3 (po pr.) | Växjö – Eisbären 3:1 (kon.)
Storhamar – Zürich 1:4 (kon.) | Sparta – Tappara 1:2 (1:2 po s.n.) | Fribourg – Sheffield 4:3 (kon.)
konec
Storhamar Hockey Hamar
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
ZSC Lions
Čtvrtek 05.09.2024, 19:00 • CC Amfi, Hamar, Norsko • Hokejová Liga mistrů • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:16 Sven ANDRIGHETTO - 1:4
     
    58:16
    Lions právě vstřelili branku!

    Jenomže Storhamar nedokázal dostat curyšské od puku a ti se nakonec zpoza branky rozestavěli před klecí tak, že SVEN ANDRIGHETTO mohl doťuknout nahození Martiho, který ho u střídačky ze srandy pošťuchuje, protože mu sebral jasný gól. Asistence: Christian Marti a Denis Malgin.
    46:29 Chris BALTISBERGER - 1:3
     
    46:29
    Lions právě vstřelili branku!

    Lvi odskakují o dvě branky! Po souboji za brankou namazal jeden z domácích hráčů puk Henrymu apo jeho střele se z dorážky prosadil CHRIS BALISBERGER.Asistence: Joel Henry a Nicolas Baechler.
    32:20 Denis MALGIN - 1:2
     
    32:20
    Lions právě vstřelili branku!

    Nic z přesilovky ale Storhamar nezíská, protože DENIS MALGIN na půlce získal kotouč, ujel všem až do pravého kruhu a prostřelil Rohnebaeka pod lapačkou! Asistence: Rudolfs Balcers.
    27:54 Jacob BERGLUND - 1:1
     
    27:54
    Storhamar Hamar právě vstřelil branku!

    Máme srovnáno! K několikrát odraženému puku se dostal podle zápisu JACOB BERGLUND a poslal ho ke vzdálenější tyči. Hrubec neměl žádnou šanci. Sudí ještě kontrolovali na videu, jestli brance nepředcházel ofsajd, neshodli se ale na jednomyslném rozhodnutí a proto gól uznali. Asistence: Mathias Papuga a Victor Svensson.
    02:32 Nicolas BAECHLER - 0:1
     
    02:32
    Lions právě vstřelili branku!

    Ovšem z ničeho nic tu je první branka Curychu! Střela Henryho sice šla jen do betonů domácího gólmana, ale také šla mimo jeho dosah. Tak se k puku jako první dostal NICOLAS BAECHLER a z dorážky trefil vzdálenější tyč. Asistence: Joel Henry a Chris Baltisberger.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 28. Berglund (Papuga, Svensson) – 3. Baechler (Henry, Baltisberger), 33. Malgin (Balcers), 47. Baltisberger (Henry, Baechler), 59. Andrighetto (Marti, Malgin)


    Storhamar Hockey Hamar: Rohnebaek (Fayen-Vestavik) –Ronningen. Gatenby, Dilling Hurred, Espeland, Saxrud-Danielsen, Hjelm Papuga, Fahle Karlsen – Martinsen, Cangelosi, Berglund – Dahl, Ostrem Salsten, Ronnild – Solem, , Svensson, Bakke Olsen – Bryhnisveen, Sandnes, Paulsen Morken
    Trenér: Petter Thoresen

    ZSC Lions: Hrubec (Zumbühl, Metzger) – Marti, Weber, Kukan, Kinnunen, Geering, Lehtonen, Trutmann, Graf – Zehnder, Grant, Frödén – Andrighetto, Malgin, Balcers – Baechler, Henry, Baltisberger – Riedi, Sigrist, Rohrer
    Trenér: Marc Crawford

    Rozhodčí: Wannerstedt, Persson – Wilhelmsen, Johansen