Spišská N. Ves – Debreceni 5:3 (kon.) | Motor ČB – Black Wings Linz 7:3 (kon.) | Přerov – Šumperk 5:0 (kon.)
Slavia – Icefighters Leipzig 9:1 (kon.) | Benátky n/J – Füchse 2:3 (po pr.) | Kopřivnice – Havířov 2:7 (kon.)
Plzeň – Eispiraten Crimmitschau 3:0 (kon.) | VER Selb – Znojmo 2:3 (kon.) | EHC Chemnitz – Kadaň 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
9:1 (4:0, 2:0, 3:1)
Icefighters Leipzig
Pátek 06.09.2024, 17:30 • Zimní stadion Eden, Praha • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:54
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Jiří Průžek – 2 min., faul kolenem.
    57:25 Martin NOVÁK - 9:1
     
    57:25
    Slavia právě vstřelila branku! Ještě není konec a sešívaní jsou krůček od vstřelení deseti branek. MARTIN NOVÁK obdržel přihrávku mezi dva obránce, správně si popíchl puk a dostal se před Kesslera. Hostujícího brankáře zmátl kličkou a přidává devátou branku Pražanů. Asistence: Martin Šťovíček, Šimon Slavíček.
     
    53:54
    Velmi blízko k jejímu dosažení byl Šimon Slavíček! Útočník se pustil do rychlého úniku a před Kesslerem vykouzlil blafák. Hostující brankář na poslední chvíli vytasil svůj beton.
    52:00 Martin ŠŤOVÍČEK - 8:1
     
    52:00
    Slavia právě vstřelila branku! Sešívaní využívají i další přesilovou hru a vedou 8:1. MARTIN ŠŤOVÍČEK se dostal ke střele nejprve z pravého mezikruží, napoprvé neuspěl. Následně však dostal pobídku od Martina Nováka z mnohem lepší pozice a proměnil. Asistence: Martin Novák, Šimon Slavíček.
     
    50:25
    Vyloučení v týmu Icefighters Leipzig:
    Amadeus Egger – 2 min., podrážení, odpyká Marek Brada.
    46:00 Matěj BERAN - 7:1
     
    46:00
    Slavia právě vstřelila branku! Pražané rychle odpovídají a berou si zpět šestibrankové vedení. Lukáš Strnad svou druhou asistencí v zápase našel z levé strany nyní už čtyřgólového MATĚJE BERANA, který puk vystřelil do ideálního prosotru. Asistence: Lukáš Strnad.
    44:49 Luke VOLKMANN - 6:1
     
    44:49
    Tým Icefighters Leipzig právě vstřelil branku! Tentokrát už se Lipsku přečíslení dvou na jednoho podařilo a dochází ke snížení na 1:6. Daniel Visner naservíroval krásný pas pro LUKEHO VOLKMANNA, a ten poprvé překonává Cichoně, Asistence: Daniel Visner.
     
    39:02
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Fabien Kočí – 2 min., sekání + 2 min., nesportovní chování.
    32:40 Matěj BERAN - 6:0
     
    32:40
    Slavia právě vstřelila branku! Pražané velmi rychle využívají zkrácenou přesilovou hru a po polovině utkání vedou 6:0. Opět u toho bylo duo Přikryl – MATĚJ BERAN. Druhý jmenovaný obdržel nahrávku z pravé strany a prostřelil betony Kesslera. Asistence: Roman Přikryl, Fabien Kočí.
     
    32:16
    Vyloučení v týmu Icefighters Leipzig:
    Jan-Luca Schumacher – 2 min., držení hole.
     
    30:22
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    František Hrdinka – 2 min., sekání.
     
    28:03
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Jiří Stejskal – 2 min., sekání.
    24:47 Šimon SLAVÍČEK - 5:0
     
    24:47
    Slavia právě vstřelila branku! Pátá branka Pražanů je na světě a opět u toho byl Martin Novák. Ten v roli nahrávače našel ŠIMONA SLAVÍČKA v mezikruží. Slávistický hokejista svoji střelu umístil do levé šibenice. Asistence: Martin Novák, Fabien Kočí
     
    17:29
    Další přečíslení, které mohlo skončit pátou brankou. Jiří Průžek však prováhal ideální čas na nahrávku pro Maxima Havrdu, a tak je skóre stále 4:0.
    16:05 Matěj BERAN - 4:0
     
    16:05
    Slavia právě vstřelila branku! Sešívaní proměňují další přesilovou hru a po více než patnácti minutách hry vedou o čtyři branky. Roman Přikryl našel přesně MATĚJE BERANA, který navyšuje vedení svého celku. Asistence: Roman Přikryl, Fabien Kočí.
     
    15:45
    Vyloučení v týmu Icefighters Leipzig:
    Schumacher – 2 min., sekání.
    14:58 Matěj BERAN - 3:0
     
    14:58
    Slavia právě vstřelila branku! Pražané proměňují svůj drtivý tlak a střílí i třetí branku. Přečíslení dvou na jednoho vedl Strnad s MATĚJEM BERANEM. Právě druhý jmenovaný se následně dostal k puku a dává na 3:0. Asistence: Lukáš Strnad, Roman Přikryl.
    12:11 Martin NOVÁK - 2:0
     
    12:11
    Slavia právě vstřelila branku! Toto už druhou brankou končí a sešívaní se velmi rychle dostávají do pohodlného vedení. Jiří Průžek byl před brankou v obklopení obránců, a tak z otočky nahrál MARTINOVI NOVÁKOVI, který poloodkrytou brankou nepohrdnul. Asistence: Jiří Průžek, Martin Šťovíček.
     
    10:57
    Vyloučení v týmu Icefighters Leipzig:
    Burns – 2 min., sekání.
    10:09 Šimon SLAVÍČEK - 1:0
     
    10:09
    Slavia právě vstřelila branku! Domácí se po deseti minutách zápasu ujímají vedení. Nahození Václava Vebera sice ještě hostující brankář vyrazil, k puku se však jako první dostal ŠIMON SLAVÍČEK, který otevírá skóre. Asistence: Václav Veber.
     
    07:15
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Maxim Havrda – 2 min., nedovolené bránění.
     
    06:24
    Hosté se ve vlastním oslabení dostali do gólové situace! Burns v klíčovém okamžiku neprostřelil Cichoně, který si připisuje velmi důležitý zákrok.
     
    03:00
    Vyloučení v týmu Icefighters Leipzig:
    Visner – 2+2, vysoká hůl.

    Filip Schuster

    Branky a nahrávky: 11. Slavíček (Veber), 13. Novák (Průžek, Šťovíček), 15. Beran (Strnad, Přikryl), 17. Beran (Přikryl, Kočí), 25. Slavíček (Novák, Kočí), 33. Beran (Přikryl, Kočí), 46. Beran (Strnad), 52. Šťovíček (Novák, Slavíček), 58. Novák (Šťovíček, Slavíček) – 45. Volkmann (Visner)


    HC Slavia Praha: Cichoň (Hölsä) – Stejskal, Veber, Hrdinka, Holý (C), Sýkora, Kočí – Beran (A), Přikryl, Strnad, Zvagulis, Slavíček, Novák (A), Havrda, Polák, Průžek, Smola, Slavík, Šťovíček
    Trenér: Aleš Totter

    Icefighters Leipzig: Kessler (Hoffman) – Egger, Geiseler, Hübner, Hertel, Thalmeier – Brada, Visner, Schietzold, Burns, Chyzowski, Volkmann, Bongers, Schumacher
    Trenér: Patric Wener