Spišská N. Ves – Debreceni 5:3 (kon.) | Motor ČB – Black Wings Linz 7:3 (kon.) | Přerov – Šumperk 5:0 (kon.)
Slavia – Icefighters Leipzig 9:1 (kon.) | Benátky n/J – Füchse 2:3 (po pr.) | Kopřivnice – Havířov 2:7 (kon.)
Plzeň – Eispiraten Crimmitschau 3:0 (kon.) | VER Selb – Znojmo 2:3 (kon.) | EHC Chemnitz – Kadaň 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
HC ISMM Kopřivnice
2:7 (1:1, 0:1, 1:5)
AZ Havířov
Pátek 06.09.2024, 18:00 • Zimní stadion Kopřivnice, Kopřivnice • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Mohli jsme sledovat zápas rozdílných třetin. V první periodě havířovští jasně soupeře přehrávali, ovšem k rozdílu ve skóre to nevedlo, když za domácí vyrovnával z přesilovky Sluštík.

    Druhá třetina byla hlavně o osobních soubojích a hra se výrazně vyrovnala. Přesto se hostům podařilo odskočit díky pozdnímu gólu Franeka.

    Ve třetí třetině si již havířovští otevřeli střelnici, což domácí nesli velmi nelibě. Spousta faulů a potyček na obou stranách, doplněno o 6 gólů, z toho 5 do branky domácích, byla jistě zajímavou podívanou pro diváky. Otázkou je, jestli by taková vyhrocenost duelu neslušela spíše ligovému zápasu, než zápasu přípravnému.

    Každopádně s výsledkem 2:7 budou jistě spokojenější hostující hráči, kteří se tak před startem 3. nejvyšší soutěže dostali do velmi dobré pohody. Domácí si budou moct před startem ligy spravit chuť ještě za
    4 dny proti dalšímu týmu ze Slezska, proti Opavě.

    Přeji příjemný zbytek večera. (20:28:20)
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    V jednom z rohů kluziště se stalo očekávané, několik hráčů se do sebe pustilo a rozhodčí neměli jinou možnost než hru přerušit.
     
    58:02
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Franek – 2 min., hrubost.
    56:39 PAVLÍK - 2:7
     
    56:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    ŠIMON PAVLÍK se prosazuje po skvělé práci svého spoluhráče Vojtěcha Pindela, který nejprve získal v útočném pásmu kotouč, který potom předložil Pavlíkovi před prázdnou branku. – 2:7. Asistence: Vojtěch Pindel
     
    56:20
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice:
    Slavík – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Apolenář – 2 min., hrubost.
    54:49 KLIMŠA - 2:6
     
    54:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    DAVID KLIMŠA a jeho druhý gól v zápase. Po přihrávce Kunce zakončil neomylně do odkryté svatyně domácích. – 2:6. Asistence: Marcel Kunc a Tomáš Franek.
     
    53:00
    Na ledě se zbytečně přiostřuje. Po jednom ze střetů zůstává na ledě ležet havířovský hráč a jeho spoluhráče to nenechává chladným. Rozbroje u kopřivnické střídačky nakonec musí hasit až rozhodčí.
     
    52:34
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice:
    Siekierka – 2 min., hrubost.
    52:01 PARGAČ - 2:5
     
    52:01
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Mach našel skvělou křižnou přihrávkou JIŘÍHO PARGAČE, který trefil horní roh branky Havířova a snižuje tak na rozdíl tří gólů. Asistence: Jakub Mach.
    51:34 APOLENÁŘ - 1:5
     
    51:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení udeřil JAKUB APOLENÁŘ. Po té, co Pavlík přebruslil domácího beka, se prosadil střelou mezi betony domácího brankáře. – 1:5. Asistence: Šimon Pavlík.
     
    50:56
    Havířov se zatím bez problému bráni.
     
    50:20
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Tomiga.
     
    47:36
    Snaha o korekci skóre ze strany domácích skončila jen nepovedenou střelou od modré, kterou gólman Šimonů neměl problém stáhnout ze vzduchu do své lapačky.

    Petr Levý

    Branky a nahrávky: 15. Sluštík (Marek, Raška), 53. Pargač (Mach) – 7. Konečný (Klimša, Franek), 40. Franek (Bednář, Tomiga), 41. Klimša (Antoníček, Ćmiel), 45. Franek (Bednář, Kunc), 52. Apolenář (Pavlík), 55. Klimša (Kunc, Franek), 57. Pavlík (Pindel)


    HC ISMM Kopřivnice: D. Bartošák (Kubáň) – Petrek, Marek, R. Bartošák, Hlaváč, Mošnička, Slavík, Zeman, T. Fojtík – Pargač, Mach, Suchý – F. Fojtík, Sluštík, Kubík – Siekierka, Spurný, Raška – Jurek, Pastor
    Trenér: Josef Doboš

    AZ Havířov: Šimonů (Sachr) – Michálek, Kunc, Chroboček, Tomiga, Ševčík, Ščurek – Klimša, Ćmiel, Antoníček – Franek, Šuhaj, Bednář – Tvrdý, Pindel, Konečný – Pavlík, Haas, Apolenář
    Trenér: Marek Pavlačka