Blansko – Kroměříž 1:3 (kon.) | Zlínsko – Uničov 1:3 (kon.) | Rosice – Znojmo 2:1 (kon.)
Hlučín – Slovácko B 0:1 (kon.)
konec
FC Slovan Rosice
2:1 (0:0)
1. SC Znojmo FK
Pátek 06.09.2024, 17:00 • Stadion FC Slovan Rosice, Rosice • 3. Moravskoslezská fotbalová liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Celek z Rosic šel pár minut po pauze do vedení, když si vlastní branku vstřelil Joachim Germain Tonye Bissay. Na jeho trefu ale odpověděl o půl hodiny později Abdou Ndoye a dlouho to vypadalo, že si oba týmy odnesou ze zápasu bod, jenže v poslední minutě se po pěkné týmové akci dokázal prosadit střídající Michael Kršák, a zajistil tak svému týmu tři body.

    Já se s Vámi loučím a přeji hezký zbytek večera. (19:25:45)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Na konci vidí žlutou kartu ještě domácí hráč Vojtěch Diviš, který to zřejmě přehnal s oslavou gólu, a i když do zápasu nezasáhl, tak se do statistik zapsal.
    90+3. KRŠÁK - 2:1
     
    90+3
    Rosice právě vstřelily branku!
    Neskutečný závěr v podání Rosic. V posledních deseti minutách byly jednoznačně horším celkem a nakonec to vypadalo, že se oba týmy rozejdou za remízového stavu. V posledních vteřinách zápasu ale domácí rozjeli akci po pravém křídle, odkud do vápna hostí přiletěl přízemní centr, který našel MICHAELA KRŠÁKA a ten neměl problém z hranice malého vápna překonat brankáře soupeře.
     
    90+2
    Standardní situace se hostům nepovedla a rozehrávat od branky bude brankář domácích. Do konce zápasu zbývá zhruba jedna minuta.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 3 minuty.
     
    90
    Michael Kršák zajel do svého protihráče a od rozhodčího vidí žlutou kartu.
     
    89
    Onyekachi Silas se na levém křídle snažil zamotat hlavu soupeři, ale nakonec zamotal sám sebe. Situaci ještě zachránil a odcentroval na úroveň penalty, ale tam se žádný z jeho spoluhráčů nenacházel.
     
    87
    Hostující hráč Luiz Zanette se dostal k míči uprostřed hřiště. Navedl si míč na střelu a zhruba z pětadvaceti metrů vypálil na branku. Jan Vychodil byl ale připraven a míč v klidu chytá.
     
    86
    Míč se ze soubojů na polovině Rosic odrazil až k domácímu brankáři, který teď bude moci své spoluhráče uklidnit a rozehrát po zemi.
     
    84
    Hosté po vstřeleném gólu ještě víc ožili a blíže k vítězství teď mají oni.
    83. NDOYE - 1:1
     
    83
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    ABDOU NDOYE se po nenápadném nákopu objevil sám za obranou soupeře a běžel vstříc soupeřově brance. Nakonec překonal domácího brankáře střelou k pravé tyči a upravuje stav na 1:1.
     
    81
    Střídání v týmu FC Slovan Rosice:
    ze hřiště odchází Kaláb, přichází Trtek,
    ze hřiště odchází Přikryl, přichází Oborný.
     
    79
    Hráči Znojma jsou usazeni na polovině soupeře a stupňují svůj tlak. Nakonec se z dobré pozice odhodlal k centru jeden z hráčů u pravé postranní lajny, ale v souboji na hranici vápna byl hostům odpískán útočný faul.
     
    78
    Hosté se také dostali k rozehrávce rohového kopu. Míč letěl na zadní tyč, ale tam byl připravený Jan Vychodil a ze vzduchu sbírá míč.
     
    76
    Už už to vypadalo, že hosté vyvezou míč ze svého vápna, ale jeden z domácích hráčů zabojoval a pro svůj tým zařídil rohový kop, po kterém se balón ve vápně různě poodrážel a nakonec skončil až u půlící čáry.
     
    74
    Mezi oběma střídačkami proběhla konverzace plná ostrých výrazů. Hlavní rozhodčí doběhl situaci uklidnit a vypadá to, že se vše obešlo bez jakéhokoliv karetního napomínání.

    Tadeáš Zeman

    Branky: 49. Bissay (vla.), 90+3. Kršák – 83. Ndoye

    Karty:   90. Kršák (ROS), 90+4. Diviš (ROS) – 29. Koukal (ZNO), 45+1. Rodrigues (ZNO)


    FC Slovan Rosice: Vychodil – Rimovičs, Kulík, Nečas, Dobrovodský (71. Kršák), Koláčný (C), Mazuch, Kaláb (81. Trtek), Oulehla, Příkryl (81. Oborný), Rajčinec (63. Kos)
    Náhradníci: Drobek, Diviš

    Trenér: Petr Čuhel

    1. SC Znojmo FK: Espada – Tonye Bissay, Carneiro Rodrigues (C), Silas, Vilela, Abdellaoui (20. Boni), Ieseanu, Koukal (57. Zanette), Caimanque (57. Ndoye), Viegas, Mendes (46. Solomka)
    Náhradníci: Ryšavý, Teixeira, Sylla

    Trenér: Félix Amorim Reis Rui Miguel

    Rozhodčí: Machorek – Dorotík, Rosický

    Diváci: 250