Pelicans Lahti – Färjestad 0:5 (kon.) | Lausanne – Třinec 1:2 (po pr.) | Bremerhaven – Ženeva 3:2 (kon.)
Straubing – SønderjyskE 3:0 (kon.) | Rouen – Klagenfurt 2:4 (kon.) | Salzburg – Skellefteå 3:4 (kon.)
konec
Fischtown Pinguins
3:2 (1:2, 0:0, 2:0)
Genève-Servette HC
Pátek 06.09.2024, 19:30 • Eisarena Bremerhaven • Hokejová Liga mistrů • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:56 Žiga JEGLIČ - 3:2
     
    41:56
    Bremerhaven právě vstřelil branku!
    Hala bouří, domácí právě vsítili další gól a to znamená, že poprvé v utkání strhávají vedení na svou stranu. Od modré čáry střílel Jan Urbas a před hostující brankou pak jeho pokus tečoval ŽIGA JEGLIČ a dostal kotouč za záda Roberta Mayera – 3:2. Asistence: Jan Urbas a Matthew Abt.
    40:32 Matthew ABT - 2:2
     
    40:32
    Bremerhaven právě vstřelil branku!
    Na začátku třetí třetin je vyrovnáno a začíná se znovu od začátku. Od modré čáry napřáhl ke střele MATTHEW ABT a ta si našla cestu až do soupeřovy sítě – 2:2. Domácí jsou tak zpět ve hře o body v prvním utkání Ligy mistrů.
    13:53 Dominik UHER - 1:2
     
    13:53
    Bremerhaven právě vstřelil branku!
    Domácí si to nyní vynahradili a už se gólu dočkali. Po chybě soupeře vypíchl puk Fabian Herrmann a nasměroval ho mezi kruhy, kam si sjel DOMINIK UHER a jeho rána z první zaplula za záda Roberta Mayera – 1:2. Pinguins jsou tak svému soupeři na dostřel jediné branky. Asistence: Fabian Herrmann.
    07:10 Simon Le COUTRE - 0:2
     
    07:10
    Servette právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového náskoku. Hned po vhazování na levém kruhu dostal puk do mezikruží SIMON LE COUTRE a jedovatou střelou pak vyprášil pavouky v síti Franzreba – 0:2. Asistence: Markus Granlund.
    01:45 Tanner RICHARD - 0:1
     
    01:45
    Servette právě vstřelil branku!
    Na druhé straně se hned z první akce zápasu prosazují hosté a otevírají účet. Do předbrankového prostoru se natlačil TANNER RICHARD a jeho sklepnutí před Franzrebem skončilo za jeho zády – 0:1. Asistence: Luka Hischier.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 14. Uher (Herrmann), 41. Abt, 42. Jeglič (Urbas, Abt) – 2. Richard (Hischier), 8. Le Coutre (Granlund)


    Fischtown Pinguins: Franzreb (Gudlevskis) – Bettahar, Grönlund, Bruggisser, Abt, Jensen, Appendino, Vladelchtchikov, Rausch – Verlič, Jeglič, Urbas (C)(TS) – Conrad, Vikingstad, Görtz – Herrmann, Friesen (A), Uher (A) – Kinder, Wejse, Mauermann
    Trenér: Alexander Sulzer

    Genève-Servette HC: Mayer (Descloux) – Vatanen, Berni, Schneller, Lennström, Le Coultre, Chanton, Maillard, Vouardoux – Jooris (A), Špaček, Granlund – Hartikainen (A), Manninen, Pouliot – Praplan, Richard (C)(TS), Hischier – Loosli, Cavalleri, Bertaggia
    Trenér: Jan Cadieux

    Rozhodčí: Hoppe (GER), Rohatsch (GER) – Laguzov (GER), Menz (GER)