Michalovce – Košice 1:3 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 6:2 (kon.)
konec
HK Poprad
6:2 (1:1, 4:0, 1:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 06.09.2024, 19:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:40
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    L. Mikulášu to tam padlo pri presilovej hre. Zach prihral na pravú stranu MAXOVI GERLACHOVI, ktorý vystrelil na bránu, v skrumáži si puk do vlastnej brány zrazil Sluka.
    Asistencia: Taylor Zach
     
    51:38
    Poprad dal gól!
    Rýchly protiútok dva na jedna zakončili Popradčania gólom na 6:1. MARKUS SUCHÝ to vzal na seba, strelou z pravého kruhu trafil k pravej žrdi. Poprad demoluje svojho súpera aj naďalej, strieľa gól aj v oslabení.
    Asistencia: Cole Coskey
     
    33:40
    Poprad dal gól!
    Tretia využitá presilovka Popradu z troch. Mezovskému puk nešťastne poskočil na hokejke, nedokázal ho vyhodiť z obranného pásma, dvojica Popradčanov mu ho ukradla, Calof prihrával spoza brány, našiel hokejku ORRINA CENTAZZA, ktorý prudkou strelou k opačnej žŕdke prestrelil Fitzpatricka.
    Asistencia: Andrew Calof
     
    32:09
    Poprad dal gól!
    Popradčania využívajú aj svoju druhú presilovku v zápase. Po Naušovom vyhranom buly sa k puku medzi kruhmi dostal MATEJ GIĽÁK a prudkou strelou k pravej žŕdke nedal Fitzpatrickovi šancu.
    Asistencia: Aurel Nauš
     
    31:22
    Poprad dal gól!
    Liptáci majú šance, no góly nestrieľajú, Popradčania majú menej z hry, no sú efektívni. COLE COSKEY namieril spoza brániaceho hráča presne, puk skončil v hornej časti bránky L. Mikuláša.
    Asistencia: Markus Suchý
     
    28:04
    Poprad dal gól!
    Poprad otáča skóre, využíva svoju prvú presilovú hru. strelu z pravého kruhu Fitzpatrick neudržal vo výstroji, na bránkovej čiare puk dorazil O´LEARY.
    Asistencie: Cole Coskey, Oldrich Kotvan
     
    15:00
    Poprad dal gól!
    Poprad ale z ničoho nič veľmi rýchlo odpovedá! Nauš vyhral buly na BRANISLAVA LIGASA, ktorého šikovná strela si našla cestičku za chrbát Fitzpatricka.
    Asistencia: Aurel Nauš
     
    14:37
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Už Tkáčova prudká strela z uhla zaváňala gólom, no Vay ju vyrazil do vzduchu, v následnej skrumáži pred bránou sa najlepšie zorientoval VLADIMÍR VYBIRAL a bekhendovou dorážkou trafil odkrytú časť popradskej brány.
    Asistencie: Daniel Vladimír Tkáč, Marek Vankúš

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 15. Ligas (Nauš), 29. O´Leary (Coskey, Kotvan), 32. Coskey (Suchý), 33. Giľák (Nauš), 34. Centazzo (Calof), 52. Suchý (Coskey) – 15. Vybiral (Tkáč, Vankúš), 55. Gerlach (Zach)


    HK Poprad: Vay (Belányi) – Turan, Ligas, Kotvan, Brejčák, Fereta, Marek, Sluka – Coskey, Suchý, Centazzo – Calof, O´Leary, Žitný – Giľák, Šiška, Nauš – Šotek, Török, Kundrik
    Trenér: Todd Bjorkstrand

    HK 32 Liptovský Mikuláš: Fitzpatrick (34. Surák) – Zach, Mezovský, Ullman, Žilka, Fekiač, Hraško, Jendroľ, Lalík – Gerlach, Quince, Avtsin – Pereskokov, Reway, Chmielewski – Nespala, Uhrík, Sukeľ – Vybiral, Vankúš, Tkáč
    Trenér: Juraj Faith

    Rozhodčí: Smrek, Kalina – Uličný, Knižka