Spišská N. Ves – Debreceni 5:3 (kon.) | Motor ČB – Black Wings Linz 7:3 (kon.) | Přerov – Šumperk 5:0 (kon.)
Slavia – Icefighters Leipzig 9:1 (kon.) | Benátky n/J – Füchse 2:3 (po pr.) | Kopřivnice – Havířov 2:7 (kon.)
Plzeň – Eispiraten Crimmitschau 3:0 (kon.) | VER Selb – Znojmo 2:3 (kon.) | EHC Chemnitz – Kadaň 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
HK Spišská Nová Ves
5:3 (0:2, 1:1, 4:0)
Debreceni DEAC
sk Pátek 06.09.2024, 17:00 • TIPOSBET Aréna Spišská Nová Ves • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    So Spišskou to vyzeralo všelijako, ale hráči úradujúceho majstra zapli na plné obrátky a vďaka famóznej tretej tretine ovládli stretnutie s veľmi nepríjemným maďarským kolektívom, ktorý sa zajtra predstaví v Prešove. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (19:20:44)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:58
    Tim Danielčák skúsil žabku z vlastného obranného pásma! Hľadisko bučalo, ale puk nezamieril do opustenej maďarskej svätyne!
     
    58:05
    Debrecín hrá power-play! Hetényi zamieril na striedačku, do hry naskočil Dominik Novotný ako šiesty hráč!
     
    57:42
    Debrecín oddychový čas!
     
    57:42
    Spišská Nová Ves dala gól! Delovky JURAJA VALACHA sú vo väčšine prípadov nechytateľné. Bývalý slovenský reprezentant prepálil Hetényiho od modrej čiary a Mihalika posiela predčasne z trestnej lavice. Asistencie: Michael Drábek a Tim Danielčák.
     
    56:37
    Vylúčenie v tíme Debreceni DEAC:
    A. Mihalik – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    55:41
    Stensson poslal zo svojej hokejky razantné zakončenie. Puk zahučal na Vallušových betónoch a domáci brankár ho hneď zakryl lapačkou.
     
    55:19
    Valach zakúril vlastným spoluhráčom v obrane, ale Debrecín z toho nedokázal profitovať. Ivan Novák následne vyviezol puk po stredné pásmo. Na dlhšiu cestu už mu chýbali sily a striedal.
     
    54:28
    Navonok strelecký pokus MacKinnona neniesol prísne parametre, ale pri zákroku Hetényi zistil, že to bolo také jednoduché a zapotil sa.
     
    52:44
    Galoha robil veľké starosti Ališauskasovi. Hokejky sa im zakliesnili a Culygin tak mohol pokúšať šťastie zoči – voči Vallušovi z ľavej strany, ale nevyrovnal.
     
    52:29
    Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.
     
    52:17
    Maďari sa rozčuľujú a pýtajú dve minúty pre brankára Štefana Valluša! Keď sa presúval k pravej žŕdke, posunul svätyňu! V druhej tretine takto hostia pykali, ale teraz sa to nezopakuje!
     
    51:08
    Spišská Nová Ves dala gól! Rysy predsa vyhrávajú 4:3 a otáčajú vývoj duelu vo svoj prospech. Z vhadzovania tvrdo vypálil NERIJUS ALIŠAUSKAS a nemýlil sa. Asistencia: Michael Drábek.
     
    51:05
    Skvelý puk Valacha na Andrusiaka! Ten sa z ničoho nič objavil sám pred Hetényim! Zlyhalo ale nadvihnutie puku ponad neho!
     
    50:29
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
    Števuliak – 2 min., hákovanie.
     
    50:00
    Spišská Nová Ves – Debrecín po 50 minútach hry nerozhodne 3:3. Spišiaci však teraz mali kvalitný úsek v presilovke, kedy mohli prvý raz nakloniť misky váh na svoju stranu.
     
    49:46
    Hannoun si vytvoril druhú šancu. V tomto prípade mieril na Hetényiho sprava, ale netrafil mu to k bližšej žŕdke.
     
    49:33
    Brankára Debrecínu posadil na zadok Andrusiak! Po strele sa ešte Hetényi otáčal, či nie je puk niekde vedľa neho, no mal ho pod chráničmi!

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 33. T. Danielčák (Drábek), 42. Števuliak (Chlán), 47. Andrusiak (Števuliak, Hannoun), 52. Ališauskas (Drábek), 58. Valach (Drábek, T. Danielčák) – 6. Culygin (Galoha, Mozer), 8. Bukor (Galoha), 37. Novotný (C. Jakabfy)


    HK Spišská Nová Ves: Valluš – Romaňák (C), MacKinnon, Groch, Ališauskas, Žiak, Valach – Andrusiak, Chlán, Hannoun – Džugan, Drábek, Števuliak – I. Novák, G. Olejník, T. Danielčák.
    Trenér: Jason O´Leary.

    Debreceni DEAC: Hetényi – Ustinenko, Stensson, Dobmayer, Kloz, C. Jakabfy, Bukor, S. Jakabfy – Mozer, Galoha, Culygin – A. Mihalik, Novotný, Bučkin (C) – Molnár, Kreisz, G. Mihalik – Kozma.
    Trenér: Artyom Vaszjunyin.

    Rozhodčí: Kocúr, Tornay – Ordzovenský, Pribula.