Jihlava – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Motor ČB – Sparta 2:1 (kon.) | Slavia – Plzeň 5:2 (kon.)
Třinec – Mountfield HK 8:3 (kon.) | K. Vary – Přerov 5:2 (kon.) | HC Litvínov – Berani Zlín 5:2 (kon.)
Vítkovice – Pardubice 3:6 (kon.)
konec
HC Litvínov
5:2 (1:0, 0:2, 4:0)
Berani Zlín
Sobota 07.09.2024, 13:00DHL Extraliga juniorů • 3. kolo
Partner:
    57:09 Ondřej POSTL - 5:2
     
    57:09
    4/6
    Litvínov právě vstřelil branku! Po ztrátě Lukáše Heše ve středním pásmu se ke kotouči dostal Ondřej POSTL, který svou střelou do prázdné brány zapečetil dnešní vítězství svého týmu.
    Postl O. I, Soušek P., Kubíček Re., Bednařík Ja.
    Zavřel M., Hamrla A., Holba Mar., Heš L., Klimek A., Kaláč F.
    51:37 Dominik ČECH - 4:2
     
    51:37
    5/4
    Litvínov právě vstřelil branku! Rána Postla z bezprostřední vzdálenosti trefila brankáře Stránského, kterému však kotouč nešťastně propadl pod betony. V následne chumelici před bránou Zlína se k puku dostal Dominik ČECH, který s odkrytou bránou neměl sebemenší problém. Asistence: Lukáš Tůma.
    Čech D., Tůma L., Postl O. I, Vyhlídal R., Hora M.
    Pešák V., Pražan T., Růžička J., Uhlík T.
    47:10 Jakub BEDNAŘÍK - 3:2
     
    47:10
    5/5
    Litvínov právě vstřelil branku! Domácí jdou do vedení! Postl v přečíslení dva na jednoho našel na druhé straně svého spoluhráče Jakuba BEDNAŘÍKA, kterému se odrazil kotouč od brusle až za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Postl a Lukáš Tůma.
    Bednařík Ja., Postl O. I, Tůma L., Hora M., Vyhlídal R.
    Pilát T., Smýkal M., Pečner L., Uhlík T., Špaňhel M.
    40:52 René KUBÍČEK - 2:2
     
    40:52
    4/4
    Litvínov právě vstřelil branku! Litvínov proměňuje hru 4 na 4. Čech vyhrál vhazování na Reného KUBÍČKA, jehož rána od modré propadla až za záda brankáře hostů. Asistence: Dominik Čech.
    Kubíček Re., Čech D., Soušek P., Peroutka J.
    Hamrla A., Pilát T., Kos D., Růžička J.
    38:45 Lukáš HEŠ - 1:2
     
    38:45
    5/5
    Zlín právě vstřelil branku! O tuto branku se z velké části postaral asistent branky Matěj Zavřel, který vybojoval puk za svou bránou, následně se uvolnil napadajícímu protihráče a přihrávkou přes celé hřiště našel na modré čáře Adama Klimka. Adam Klimek zavezl kotouč hlouběji do pásma a našel před bránou pomocí žabičky přes soupeřovu hokejku Lukáše HEŠE, který uklidil puk nad beton Stránského. Asistence: Adam Klimek a Matěj Zavřel.
    Heš L., Klimek A., Zavřel M., Holba Mar., Lukaštík O.
    Čech D., Pospíšil Ja., Peroutka J., Hora M., Vyhlídal R.
    21:51 Adam KLIMEK - 1:1
     
    21:51
    5/4
    Zlín právě vstřelil branku! Zlín vstřílí vyrovnávací branku. Hráči hostů se dlouho rvali o mantinelu o puk. Nakonec se tmavě modrým povedlo dostat puk nahoru na Adama Hamrleho, který hru otočit a nahrát na svého spoluhráče. Přihrávka se však pro hráče Litvínova nešťastně odrazila o brusle bránícího hráče přímo před bránu Stránského. Zde už číhal Adam KLIMEK, který si už bez problému poradil. Asistence: Adam Hamrle.
    Klimek A., Hamrla A., Heš L., Smýkal M., Pečner L.
    Čech D., Kubíček Re., Kladivo J., Peroutka J.
    10:11 Jakub BEDNAŘÍK - 1:0
     
    10:11
    5/5
    Litvínov právě vstřelil branku! O první branku zápasu se postaral Jakub BEDNAŘÍK, který se tlačil z levé strany před bránu soupeře, kde se mu nešťastně svezl kotouč z čepele před brankářem Uherkem. Ztracený puk se však záhodou o moment později objevil za zádáma brankáře, s čímž si už hráč Litvínova poradil. Asistence: René Kubíček.
    Bednařík Ja., Kubíček Re., Scafari A., Pospíšil Ja., Peroutka J.
    Holba Mar., Hamrla A., Klimek A., Růžička J., Zavřel M.

    Jakub Hladký

    Branky a nahrávky: 11. Ja. Bednařík (Re. Kubíček), 41. Re. Kubíček (D. Čech), 48. Ja. Bednařík (O. Postl I, Tůma), 52. D. Čech (Tůma, O. Postl I), 58. O. Postl I – 22. Klimek (Hamrla), 39. Heš (Klimek, Zavřel)


    HC Litvínov: Stránský (Balík) – Bystřický, M. Hora (C), Kladivo, Re. Kubíček (A), Prokeš, Soušek, Vyhlídal – Ja. Bednařík, Jo. Bednařík, D. Čech (A) – Grosskopf, J. Peroutka, Ja. Pospíšil – O. Postl I, Raichl, Scafari – Topol, Tůma, Stasjuk.
    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Hamrla (A), Kotala, Lukaštík, Růžička, Špaňhel (C), Uhlík, Zavřel – Heš, Mar. Holba, Mat. Holba – Kaláč (A), Klimek, Kos – Pečner, Pešák, Pilát – Pražan, Smýkal.