Marek Bartl - Zoran Solaja Vítěz: Bartl (kon.) | Daniel Hromek - Emir-Can Al Vítěz: Hromek (kon.)
Wahed Nazhand - Max Handanagić Vitěz: Nazhand (kon.) | Marcel Grabinski - Jakub Bahník Vítěz: Bahník (kon.)
Jaime Cordero - Milan Ďatelinka Bez výsledku (kon.) | Niklas Stolze - Matouš Kohout Vítěz: Stolze (kon.)
Ivan Buchinger - Lom-Ali Eskiev Vítěz: Eskiev (kon.)
konec
Jaime Cordero - Milan Ďatelinka

Bez výsledku

Sobota 07.09.2024, 22:28 • Rudolf Weber Arena, Oberhausen • Oktagon MMA
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 22:00.
     
    Krásný sobotní večer z německého Oberhausenu! Od 18:00 je zde v Rudolf Weber Areně po letní odmlce jubilejní 60.turnaj organizace OKTAGON MMA. Expanze k západním sousedů přinese hned 11 atraktivních zápasů a to zejména pro místní fanoušky. Na kartě se totiž objevuje 12 německých zápasníků, kteří budou chtít potěšit své příznivce. Kromě mužských střetnutí můžeme také očekávat jeden ženský duel. My jsme připravili vůbec ty nejatraktivnějším souboje. Vycházející hvězda Jaime Cordero se postaví do klece navrátilci Milanu Ďatelinkovi.
     
    Milan „Mr. Comeback“ Ďatelinka
    MMA bilance: 10 výher / 7 porážek (OKTAGON: 8 výher / 3 porážky)


    Osmadvacetiletý slovenský talent má už za sebou dost velkých zápasů a jeden z nich ho čeká i proti Corderovi. V první etapě působení v OKTAGONu dostal dokonce titulovou šanci s Karlosem Vémolou, kterou ovšem v prvním kole nezvládl. Poté přestoupil do organizace RFA, kde se mu také nevedlo dle největší představ, jelikož zde musel skousnout negativní skóre. Proto po více než třech letech zavelel k návratu do černožluté organizace. Jeho soupeřem na návrat byl v Bratislavě Ondřej Raška a v kleci se moc dlouho nezapotil. Zkušeného Čecha totiž položil zemi po tvrdém KO už po 14 sekundách. Na tento úspěch bude chtít rychle navázat v Oberhausenu.
     
    Jaime Cordero
    MMA bilance: 5 výher / 2 porážky (OKTAGON: 4 výhry / 2 porážky)


    Tento německý dvaatřicetiletý talentovaný zápasník téměř celou svou profesionální kariéru strávil právě v OKTAGONu. Na svou střední váhu vždy v jeho zápase hrozí ukončení KO, což se mu povedlo již ve třech případech. Jeho výsledky jsou ovšem nevyrovnané, protože nadějné rozjetou sérii výher mu přerušil v Bratislavě Marek Mazúch. Jenže Cordero rozhodně dále neflákal své tréninky a to mu naposledy přineslo ovoce. Březnový Stuttgart mu vynesl vydřenou výhru na body, když domácí fanoušky rozjásal proti Schoberovi. Další cenný skalp před německým publikem bude chtít udělat s Ďatelinkou.
     
    Vážení

    Menší problém se nevyhnul tomuto střetnutí. Cordero váhu splnil až na druhý pokus, zato Ďatelinka dal bez problémů 84,2 kilo.
     
    Zajímavou nástupovku volí Milan Ďatelinka, jeho hudba je mírně tajemná.
     
    Německá hala jásá, jelikož do klece přichází domácí bojovník Jaime Cordero.
     
    00:01
    Začátek 1. kola.
     
    00:25
    Lépe do tohoto zápasu vstoupil Ďatelinka, protože hází hned soupeře k zemi.
     
    00:34
    No a pozor, přichází hodně rychlý konec. Ze spodní pozice dokázal Jaime Cordero trefit loket a přetočit celou situaci. Poté už zasypal Ďatelinku tvrdými údery, do čehož už sudí bez váhání skočil.
     
    00:34
    Situace ještě ovšem bude prověřována na videu! Cordero zřejmě trefil nelegální loket na hlavu, což sudí potvrdili a zápas skončí bez výsledku.
     
    Konec zápasu.
     
    Bez výsledku.
     
    Tohle všichni fanoušci vidí neradi. Zápas Jaime Codera a Milana Ďatelinky končí bez výsledku.

    Do zápasu lépe vstoupil slovenský bijec, který hned doručil takedown. Ten dokázal Cordero díky nelegálním lokti přetočit a tím ukončit tento duel. Rozhodčí po videu ovšem rozhodli, že úder prošel to zátylku a končíme bez výsledku.
     
    To je pro tento zápas vše. V Německu zatím nekončíme, protože za chvilku jde do akce Stolze s Kohoutem. (22:41:56)

    Matyáš Kotlan