Kocián – Hamid Vítěz: Kocián (kon.) | MMA Deathmatch (5 bojovníků) Vítěz: Kukisman (kon.)
Cverna – Kotalík Vítěz: Cverna (kon.) | Gelnárová – Angie Vítěz: Gelnárová (kon.)
Seaser – Opat Vítěz: Seaser (kon.) | Godla – Novotný Vítěz: Novotný (kon.)
konec
Alexandr „Cverminátor“ Cverna – Michal Kotalík

Vítěz: Cverna

Sobota 07.09.2024, 22:24Clash of the Stars
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:00.
     
    Pěkný sobotní večer u bizarních zápasů v bojových sportech. Akce Clash of the Stars 9 přežila všechny kontroverze, které způsobili zápasníci této showbyznysové organizace, takže fanoušci se mohou těšit na další zábavu.

    Turnaj v Praze nabízí několik již známých tváří, souboje všemožných stylů a úrovní, a také výrazný rozptyl zúčastněných osobností. Vybrané zápasy sledujte prostřednictvím našeho on-line přenosu, a to včetně střetu profesionálů Alexandra „Cverminátora“ Cverny a Michala Kotalíka.
     
    Michal Kotalík nastoupil ke kleci a je natěšený do zápasu se speciálními pravidly, v němž se bude mixovat několik stylů. Pokud tedy dojde k vícero kolům. Soupeřem bude Alexandr Cverna.
     
    00:01
    Začátek 1. kola (box)
     
    00:26
    Zápas profíků netrval dlouho. Cverna se vydal dynamicky dopředu, trefil hák z pekla a ukončuje zápas. Kotalík se zkoušel postavit, chvíli se zdálo, že byl možná zastaven brzy, ale ne. Mladší bijec byl úplně mimo a doteď zůstává ležet.
     
    00:26
    Konec zápasu.
     
    Tady není příliš co popisovat. Perfektně trefený levý hák s přískokem všechno rozhodl, Kotalík se k ničemu nedostal a byl velmi otřesený. Výrazně těžší Alex Cverna využil své převahy a také nečekaně rychlého manévru.
     
    Vítěz: Alexandr „Cverminátor“ Cverna (KO v 1. kole) (22:28:58)

    Tomáš Jakub