Straubing – Skellefteå 3:2 (2:1 po s.n.) | Färjestad – Klagenfurt 6:2 (kon.) | Pelicans Lahti – Ženeva 5:4 (2:0 po s.n.)
Salzburg – SønderjyskE 6:2 (kon.) | Rouen – Třinec 3:5 (kon.) | Bremerhaven – Lausanne 1:2 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
6:2 (1:0, 4:0, 1:2)
SønderjyskE Ishockey
Neděle 08.09.2024, 15:00 • Eisarena Salzburg, Salzburg • Hokejová Liga mistrů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    WIKLUND - 6:2
     
    59:16
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    Hosté ještě zapisují alespoň čestný úspěch. Valdemar Ahlberg předložil krásnou přihrávku ALEXANDEROVI WIKLUNDOVI, který už neměl problém kotouč umístit do prázdné branky.
    Asistence: Valdemar Ahlberg a Joseph Jonsson.
    45:50 THALER - 6:1
     
    45:50
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Dobrý pohyb a výborná střelba. Jak je to jednoduché. LUCAS THALER si po výměně nádherně zpracoval puk a dává další branku domácich. Kotouč prošel mezi těly a nad ramenem Petterssona prolétl do sítě – 6:1.
    Bez asistence.
    41:48 KRAG-CHRISTENSEN - 5:1
     
    41:48
    SønderjyskE právě vstřelilo branku!
    Tak přece jenom se hosté dočkali a zapisují první branku v tomto utkání. Daniel Konig vyslal do úniku NIKOLAJE KRAGA CHRISTENSENA, který prostřelil Kickerta mezi betony – 5:1.
    Asistence: Daniel Konig
    HUBER - 5:0
     
    34:32
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Další nádherná akce Salzburgu! Nash Nienhuis dal krásnou přihrávku MARIU HUBEROVI, který už neměl problém zakončit do odkryté branky – 5:0.
    Asistence: Nash Nienhuis a Luca Auer.
    SCHNEIDER - 4:0
     
    22:37
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka! Tentokrát Rakušané nic nevymýšleli, Dennis Roberton poslal přihrávku na PETERA SCHNEIDERA, který svoji dělovkou propálil Petterssona v brance – 4:0.
    Asistence: Dennis Robertson a Ryan Murphy.
    ROWE - 3:0
     
    21:42
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Další kotouč je teď v brance Petterssona! Mario Huber napřed trefil z boku tyčku, kotouč ale zachytil ANDREW ROWE, který dorazil za záda švédkeého brankáře a zapisuje si tak druhou branku v utkání – 3:0.
    Asistence: Mario Huber a Troy Bourke.
    ROBERSON - 2:0
     
    20:23
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Je tu znovu gól! DENNIS ROBERTSON si najel až úplně před Petterssona a na bližší tyčku nekompromisně propálil – 2:0. Asistence: Benjamin Nissner
    00:58 ROWE - 1:0
     
    00:58
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla obrovská chyba, kterou udělal brankář Pettersson! Kotouč odehrál do rohu, kde ho Peter Schneider zachytil a předložil krásnou nahrávku ANDREWU ROWEMU, který prostřelil do horního růžku – 1:0! Asistence: Peter Schneider

    Filip Kobza

    Branky a nahrávky: 1. Rowe (Schneider), 21. Roberson (Nissner), 22. Rowe (Huber, Bourke), 23. Schneider (Robertson, Murphy), 35. Huber (Nienhuis, Auer), 46. Thaler – 42. Krag-Christensen (Konig), 60. Wiklund (Ahlberg, Jonsson)


    EC Red Bull Salzburg: Kickert (Tolvanen) – Murphy, Robertson, Lewington, Genoway, Nienhuis, Sinn, Schreier, Stapelfeld – Schneider, Nissner, Raffl – Huber, Rowe, Krening – Thaler, Bourke, Kraus – Hochkofler, Wukovits, Auer.
    Trenér: David Oliver

    SønderjyskE Ishockey: Pettersson (Vilykke) – Drugge, Nielsen, Lyo, Panetta, Schulze, Konig, Nielsen – Ahlberg, Madsen, Wiklund – Schmidt-Svejstrup, Jonsson, Pelletier – Borring M., Krag-Christensen, Desjardins – Boysen, Biel, Dietz-Larsen, Borring J.
    Trenér: Anders Forster

    Rozhodčí: Sternat, Ofner – Mantovani, Nothegger

    Diváci: 1891