Vsetín – Berani Zlín 5:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
Berani Zlín
Neděle 08.09.2024, 14:00 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Extraliga 9. tříd • 1. kolo
Partner:
     
    59:14
    Do konce zápasu zbývá necelá minuta, i tak se ale za zřejmě rozhodnutého stavu hraje na doraz a máme tady další vyloučení. Menší trest za podrážení dostává domácí útočník Bodiš.
     
    56:44
    Je tu další vyloučení, a to na straně Zlína. U vsetínské střídačky se Zalubil provinil sekáním. Vsetín čeká přesilová hra.
     
    55:41
    Do konce základní hrací doby zbývá necelých pět minut a hra se přiostřuje. Zlínští se tlačí do brankoviště, což se domácímu celku samozřejmě nelíbí. Současně jsou vyloučeni – za Zlín Prášil za sekání a za Vsetín Janda za krosček.
     
    50:30
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Pavlůsek – 2 min., vražení na hrazení.
     
    46:03
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Sušeň – 2 min., podrážení.
     
    30:00
    Domácí se dostalido přečíslení dva na jednoho, v kterém Sušeň vybídl Hřebíčka. Druhý jmenovaný byl ovšem těsně bráněn a nezakončil, navíc se následně provinil nedovolenm zákrokem a dostává menší trest za sekání. Přesně v polovině utkání si tak svou první přesilovku zahrají i Berani.
     
    24:00
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Kovač – 2 min., vražení na hrazení.
     
    20:00
    Po konci první třetiny ještě hlavní rozhodčí udělil trest za hákování. Provinil se zlínský útočník Němčický a Vsetín si tak zkraje druhého dějství zahraje přesilovku.
     
    06:48
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Straka – 2 min., podrážení.
     
    00:42
    Vsetín si hned na úvod zahraje přesilovku. Zlínští dostávají menší trest za příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká jej Prášil.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 2. Maňas (Hajdu, Plánka), 16. Hajdu, 40. Hajdu (Strapina), 55. Hajdu (Štěpánek), 58. Macháč (Klimša) – 14. Straka (Pavlůsek), 44. Mikulka (Jančář, Juřena)


    VHK ROBE Vsetín: Macíček (Němec) – Plánka (C), Molek (A), Janda, Bahula, Žák, Maček – Březovják, Štěpánek, Klimša (A), Hajdu, Sušeň, Ibříšek, Strapina, Macháč, Maňas, Bodiš.
    Trenér: Zbyněk Žabčík

    Berani Zlín: Balán (Březina) – Kořének (C), Jünger, Veselý, Vrbecký, Kovač, Juřena, Jančář – Mikulka, Zalubil (A), Straka, Vyorálek, Zavrtálek, Pavlůsek, Štramberský, Prášil, Ajgl (A), Němčický.
    Trenér: Zdeněk Sedlák

    Rozhodčí: Daniel Pavel — Michal Frais, Daniel Horák