Vsetín – Berani Zlín 5:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
Berani Zlín
Neděle 08.09.2024, 14:00 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Extraliga 9. tříd • 1. kolo
Partner:
    57:43 MACHÁČ - 5:2
     
    57:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A Vsetín ještě nekončí. Sice se nyní při početní výhodě domácích hrálo u jejich brankoviště, přesto dokázali velice rychle založit útok a navýšit své vedení. Jáchym Klimša přes bránící hráče neprošel, ale přenechal kotouč ADRIANU MACHÁČOVI, který se sám před gólmanem střelou k levé tyči nemýlil. Asistence: Jáchym Klimša.
    54:08 HAJDU - 4:2
     
    54:08
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle se vsetínským hráčům opravdu povedlo. Šimon Štěpánek a ERIK HAJDU zůstali stát sami před zlínskou brankou. Prvně jmenovaný viděl, že Hajdu stojí u odkryté levé tyče, přesto čekal s přihrávkou na vhodný moment, který nakonec tato dvojice dokázala přetavit v opětovné dvoubrankové vedení VHK a také hattrick vsetínského střelce. Asistence: Šimon Štěpánek.
    43:33 MIKULKA - 3:2
     
    43:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani do třetí třetiny doslova vletěli, a to se jim teď vyplatilo. Od modré čáry vypálil Jan Jančář, jeho střela se zastavila o Macíčkův levý beton. Tentokrát však vsetínský gólman nestačil kotouč včas přikrýt a ŠTĚPÁN MIKULKA dorazil volný puk nad brankářův levý beton. Asistence: Jan Jančář, Vojtěch Juřena.
    39:40 HAJDU - 3:1
     
    39:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    V poslední minutě druhé třetiny se kotouče chopil Matěj Strapina, který po pravém křídle prošel přes zlínskou obranu a zakončil k bližší tyči. S jeho pokusem si zlínský gólman poradil, z druhé vlny ovšem do předbrankového prostoru najel ERIK HAJDU, který volný kotouč poslal do odkryté horní části branky. Asistence: Matěj Strapina.
    15:54 HAJDU - 2:1
     
    15:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    ERIK HAJDU si na obranné modré čáře obhodil soupeře a spolu se svým spoluhráčem se vydal do přečíslení dva na jednoho. Nakonec to útočník s jedenáckou na zádech vzal na sebe, se střelou počkal a zamířil přesně pod lapačku. Vsetín je znovu ve vedení. Asistence: Bez asistence.
    14:00 STRAKA - 1:1
     
    14:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na druhé straně už bylo přečíslení dva na jednoho úspěšnější. ŠTĚPÁN STRAKA to v mezikruží vzal na sebe a trefil se přesně pod lapačku vsetínského gólmana. Asistence: Martin Pavlůsek.
    01:06 MAŇAS - 1:0
     
    01:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A domácí početní výhodu velmi rychle proměňují. Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se kotouč dostal na modrou čáru, odkud vystřelil Erik Hajdu. Letíci kotouč pak přesně k levé tyči srazil FILIP MAŇAS. Asistence: Erik Hajdu, Jan Plánka.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 2. Maňas (Hajdu, Plánka), 16. Hajdu, 40. Hajdu (Strapina), 55. Hajdu (Štěpánek), 58. Macháč (Klimša) – 14. Straka (Pavlůsek), 44. Mikulka (Jančář, Juřena)


    VHK ROBE Vsetín: Macíček (Němec) – Plánka (C), Molek (A), Janda, Bahula, Žák, Maček – Březovják, Štěpánek, Klimša (A), Hajdu, Sušeň, Ibříšek, Strapina, Macháč, Maňas, Bodiš.
    Trenér: Zbyněk Žabčík

    Berani Zlín: Balán (Březina) – Kořének (C), Jünger, Veselý, Vrbecký, Kovač, Juřena, Jančář – Mikulka, Zalubil (A), Straka, Vyorálek, Zavrtálek, Pavlůsek, Štramberský, Prášil, Ajgl (A), Němčický.
    Trenér: Zdeněk Sedlák

    Rozhodčí: Daniel Pavel — Michal Frais, Daniel Horák