Mountfield HK – Ingolstadt 2:3 (po pr.)
po prodl.
Mountfield HK
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
ERC Ingolstadt
Pondělí 09.09.2024, 17:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:52 BRETON - 2:3
     
    60:52
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    V prodloužení neuběhla ani minuta a je rozhodnuto! Na útočné modré stál připravený ALEX BRETON, jenž to vzal na sebe. Poradil si s Tomášem Pavelkou, dostal se až k bráně, kterou objel a celou individuální akci zakončil k levé tyčce, kde našel mezírku. Bez asistence.
    38:33 ŠŤASTNÝ - 2:2
     
    38:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši na inkasovanou branku opět zareagovali a i oni udeřili v početní výhodě! Krásná souhra na první dotek tak skončila gólem, když Aleš Jergl z levého kruhu přihrál na modrou Graemu McCormackovi, jenž poslal puk na DAVIDA ŠŤASTNÉHO. Hradecký útočník se nemýlil a vymetl pavučinky v levém rohu Williamsovy klece – 2:2. Asistence: Graeme McCormack, Aleš Jergl.
    37:09 SCHMOLZ - 1:2
     
    37:09
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Hostujícímu celku se nakonec podařilo skórovat v početní výhodě a podruhé v tomto duelu jde do vedení! Charles Bertrand udělal v rohu kluziště otočku a poté z levého kruhu poslal puk na vzdálenější tyčku, kde stál šikovně DANIEL SCHMOLZ, od kterého se hrací předmět odrazil za bezmocného Škorvánka – 1:2. Asistence: Charles Bertrand.
    24:12 JERGL - 1:1
     
    24:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ingolstadt vyhodil pouze na zakázané uvolnění, a tak se vhazovalo před Williamsem. Buly vyhrál Oskars Batna, který poslal puk na ALEŠE JERGLA, jenž si najel na okraj levého kruhu a zápěstím se trefil přesně pod horní tyčku – 1:1. Asistence: Oskars Batna.
    17:38 AGOSTINO - 0:1
     
    17:38
    Ingolstadt právě vstřelil branku!
    Napotřetí už samostatný únik Ingolstadtu vyšel a hostující tým otevírá skóre utkání. Dlouhou rozehrávku zpoza vlastní brány do středu hřiště zachytil KENNY AGOSTINO, jenž se řítil sám na Škorvánka a puk mu zasunul přesně mezi betony. Asistence: Austen Keating.

    Eva Šafranková

    Branky a nahrávky: 25. Jergl (Batna), 39. Šťastný (McCormack, Jergl) – 18. Agostino (Keating), 38. Schmolz (Bertrand), 61. Breton


    Mountfield HK: Škorvánek (F. Novotný) – Freibergs, Bučko, Kalina, McCormack, Pavelka (A), Pláněk (A), J. Aschenbrenner – Perret (A), Batna, Jergl – Pavlík, Moravec, Lang – Dmowski, Estephan, Šťastný – A. Novotný, Štohanzl, Pour – V. Aschenbrenner.
    Trenér: Tomáš Martinec

    ERC Ingolstadt: Williams (Garteig) – Breton, Ellis (A), Ruop, Hüttl, Preto, Wagner (C), Hübner – Agostino, Powell, Simpson (A) – Schmolz, Stachowiak, Bertrand – Sheen, Krauss, Keating – Girduckis, Henriquez-Morales, Nijenhuis.
    Trenér: Mark French

    Rozhodčí: Hribik, Červenka – Lhotský, Ondráček

    Diváci: 1250