Interobal Plzeň – Chrudim 2:8 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
2:8 (0:4)
FK Chrudim
Pondělí 09.09.2024, 19:00 • SH Lokomotiva, Plzeň • 1. Futsal liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:45
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna radost pro domácí příznivce! Přehled o hře ukázal Mikuš, jenž pousnul do lajny na LUKÁŠE KŘIVÁNKA. Ten obehrál svého strážce a na přední tyč překvapil Javorskiho. – 2:8. Asistence: Francisco Mikuš.
     
    39:20
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Čestný zásah pro domácí hráče! Vybojovaný míč pro sebe získal ADAM KNOBLOCH a po zbavení obránce vypálil přesně k tyči. Na tohle byl brankář Javorski krátký. – 1:8. Bez asistence.
     
    37:48
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Slepená trefa hostujícího mužstva! Ve středu hrací plochy dostal na nohu míč RADIM ZÁRUBA a střelu chrudimského kapitána zastavila až síť za brankářem Žežulkou. – 0:8. Bez asistence.
     
    37:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    V Plzni tohle asi dlouho nepamatujeme! Velice jednoduše dostal možnost k úniku PAVEL DROZD. Zkušený reprezentant vypálil levou nohou přesně do vzdálenější šibenice. – 0:7. Bez asistence.
     
    32:48
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Máme zde krutý, ale tenisový výsledek pro Chrudim! PAVEL DROZD zachytil ofenzivní souhru Interobalu a vypálil přes celé hřiště. Prázdnou branku trefil, a tak mohla propuknout hostující radost. – 0:6. Bez asistence.
     
    20:21
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Začátek druhé půle přináší další střelecký zápis! Rohový kop z první zakončoval David Drozd. Přízemní pokus ovšem nešťastně srazil do své sítě MICHAL HOLÝ. – 0:5.
     
    09:09
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Bratrská souhra vede k demolici Západočechů! Pavel Drozd ze středu pole posunul na nabíhajícího DAVIDA DROZDA. Ten prokázal svou zkušenost a lehce přehodil vyběhnutého Žežulku. – 0:4. Asistence: Pavel Drozd.
     
    06:58
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tohle už pro Plzeň nevypadá vůbec dobře! Nádherně rozjetá akce od obranné fáze doputovala až k Michalu Seidlerovi. Ten prokázal své zkušenosti a na jednoduchou trefu nahrál PAVLU DROZDOVI. – 0:3. Asistence: Michal Seidler.
     
    06:24
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Další velký šok pro domácí fanoušky! Jako přes kopírák vstřelují hosté i svou druhou trefu. Koudelka posunul z autu mezi hráče Interobalu na volného DAVIDA DROZDA, jenž nekompromisně prostřelil Žežulku. – 0:2. Asistence: Tomáš Koudelka.
     
    03:17
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Brzké vedení pro hostující mužstvo! Snadně rozehraný aut Michala Seidlera putoval až do levého křídla. Zde domácí obrana zapomněla na MAXE, který okamžitě z první uklízí do odkryté svatyně. – 0:1. Asistence: Michal Seidler.

    Matyáš Kotlan

    Branky: 40. Knobloch, 40. Křivánek (Mikuš) – 4. Max (Seidler), 7. D.Drozd (Koudelka), 7. P.Drozd (Seidler), 10. D.Drozd (P.Drozd), 21. Holý (vla.), 33. P.Drozd, 38. P.Drozd, 38. Záruba

    Karty:   28. Žežulka (PLZ), 28. Vnuk (PLZ), 31. Křivánek (PLZ) – 32. Seidler (CHR)


    SK Interobal Plzeň: Žežulka (Klečka) – Vnuk (C), Holý, Mikuš, Jiří Zápotocký, Křivánek, Vitinho, Jaroslav Zápotocký, Knobloch, Maur, Künstner.
    Trenér: Peter Kozár.

    FK Chrudim: Špánik (Javorski) – Záruba (C), Max, Koudelka, P.Drozd, D.Drozd, Tomek, Balog, Krotil, Seidler.
    Trenér: Matěj Slováček.

    Rozhodčí: Nešněra, Řeháček – Zlatník

    Diváci: 200