Česko – Itálie 0:2 (kon.)
konec
Česko
0:2 (0:1, 0:1)
Itálie
Pondělí 09.09.2024, 21:35 • Palaghiaccio Roccaraso, Itálie • Mistrovství světa v inline hokeji juniorů
Partner:
     
    38:55
    Hejpetr spěchal z branky, když se do příležitosti dostal Voděracký, který se snažil dotlačit puk do italské branky. Mariani ale udržel beton s kotoučem před brankovou čárou.
     
    35:34
    Adamec hledal před brankou volného Nesrstu, který ale nevyužil pasu spoluhráče a míří vedle branky Marianiho.
     
    34:29
    Matěj Pravda trefuje tyč z levého kruhu! To je smůla, protože kontaktní branka by pomohla českému týmu, aby se dostal znovu do hry.
     
    26:43
    Itálie právě vstřelila branku!
    Přesilová je využita. SAMUELE CIOCCOLANTI využil clonícího českého hráče, aby přes něj dokázal najít skulinku v postoji Hejpetra. Asistence: Ettore Sesana.
     
    24:01
    Ben Adamec už míří na trestnou lavici. Je potrestán za sekání dvojnásobným trestem na čtyři minuty.
     
    15:58
    Italský hráč s číslem 23 si odpyká dvě minuty za hloupý faul na útočné polovině. Češi budou mít možnost srovnat. Michalengelo Carli si půjde sednout na trestnou lavici za vražení.
     
    09:36
    Češi jsou zatím velmi laxní v obraně a zase měl Hejpetr plné ruce práce, aby si poradil s osamocenými italskými střelci. Jen díky českému gólmanovi je zatím stav pouze 0:1.
     
    08:47
    A zase Italové sami před Hejpetrem, který hasí další požár v české defenzivě.
     
    07:18
    Alexandr Paták se zjevil osamocen na levém kruhu a otevřel se mu prostor ke střele. Slušná pozice na srovnání, ale nebyla využita a italský brankář akci likviduje lapačkou.
     
    04:39
    Itálie právě vstřelila branku!
    Domácímu týmu se povedlo vytěžit z větší aktivity úvodní branku. NICOLA NOVARA se otočil s pukem mezi kruhy a aniž by věděl, kam míří, dokázal trefit prostor u tyče, kam se brankář Hejpetr už nedokázal natáhnout. Asistence: Ettore Sesana.
     
    02:23
    Na české brance zazvonily obě tyče! Italové řešili útočnou akci přihrávkou na protější kruh, kterou si jeden z českých hráčů srazil k brankáři Hejpetrovi, jemuž pomohla jeho dobře postavená konstrukce.
    Branky a nahrávky: 5. Novara (Sesana), 27. Cioccolanti (Sesana)


    Česko: Hejpetr (Slavíček) – Uřičář, Lochovský, Pravda, Paták – Hašek, Schmied, Halbych, Nesrsta – Adamec, Jindrák, Janda, Voděradský
    Itálie: Mariani (Parini) – Oro, Ceccotti, Vellar, Trevisan, Marini, Sesana, Novara, Carli, Marchet, Giorgetti, Niceforo, Cioccolanti, Rossetto, Meconi

    Rozhodčí: Söder, Telesio-Carreon