Kolumbie – Česko 3:4 (kon.)
konec
Kolumbie
3:4 (2:4, 1:0)
Česko
Úterý 10.09.2024, 18:40 • Palaghiaccio Roccaraso, Itálie • Mistrovství světa v inline hokeji juniorů
Partner:
     
    37:11
    Kolumbie právě vstřelila branku!
    Jenže Kolumbie v oslabení snižuje, když JUAN CALDERÓN po nepřesné přihrávce skrz útočnou polovinu sebral volný puk a namířil si to rovnou na Hejpetra, kterého překonal bekhendovou kličkou.
     
    17:54
    Kolumbie právě vstřelila branku!
    Je sníženo. TOBIAS MATEUS si najel na pravou tyč, kam dostal přesnou přihrávku a zakončoval takřka do prázdné branky. Asistence: Juan Calderón.
     
    11:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po skončení přesilové hry Kolumbie počtvrté inkasuje a podruhé se trefuje ALEX NESRSTA, který opět dostal prostor na levém kruhu a znovu našel skulinu v postoji Sebastiana Lucia. Asistence: Kristián Halbych.
     
    07:34
    Kolumbie právě vstřelila branku!
    Je sníženo. TOBIAS MATEUS byl faulován při prvním pokusu o střelu a ku překvapení všech se mu povedlo puk v těžké pozici zvednout puk z dalšího pokusu do horní poloviny české branky. Asistence: Juan Claderón.
     
    06:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásně vyřešená útočná akce a je to už 3:0 pro Čechy. Kristián Halbych najížděl po levém kruhu, ale viděl ještě BENA ADAMCE, který si směřoval do brankoviště, aby pohodlně zametl kotouč do kolumbijské branky. Asistence: Kristián Halbych.
     
    02:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle. Po úvodní brance jakoby z českého týmu opadla nervozita a na 2:0 zvyšuje ALEX NESRSTA, který napřáhl na levém kruhu a nad ramenem vymetl pavučiny v Luciově brance.
     
    01:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Takhle by to šlo. Druhý pokus už JAN UŘÍČÁŘ umístil přesněji a střelou z pravého kruhu pod vyrážečku na vzdálenější tyči propálil Lucia. Po bezgólovém vystoupení s Itálií tak Češi poprvé na World Skate Games skórují. Asistence: Matěj Pravda.
    Branky a nahrávky: 8. Mateus (Claderón), 18. Mateus (Calderón), 38. Calderón – 2. Uříčář (Pravda), 3. Nesrsta, 7. Adamec (Halbych), 12. Nesrsta (Halbych)


    Kolumbie: Lucio (21. Torrés Cortés) – Papagayo, Polania, Mateus, Fajardo Aguirre, Calderón, Restrepo, Toquica, Suarez, Bernal, Pieschacon, Castellanos, Leon
    Česko: Hejpetr (Slavíček) – Adamec, Paták, Jindrák, Hašek, Lochovský, Janda, Voděracký, Halbych, Schmied, Nesrsta, Pravda, Uříčář

    Rozhodčí: Irish, Pachucki