Žiar nad Hronom – Prešov 2:4 (kon.)
konec
HK Žiar nad Hronom
2:4 (1:2, 0:0, 1:2)
HC Prešov
sk Úterý 10.09.2024, 18:00 • Slovalco Aréna Žiar n. Hronom • Slovenský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Prešov opúšťa Žiar nad Hronom s troma bodmi, o ktoré však musel bojovať do záverečnej sekundy. Úspešnými strelcami hostí boli Chalupa, Leščenko, Hrabčák a Horvát. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (20:14:53)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:44
    Tím Prešov práve strelil gól! KRISTIÁN HORVÁT ustál atak ako Frídela, tak Raisa a dopravil puk do prázdnej bránky. Bez asistencie.
     
    59:28
    Žiar nad Hronom hrá power-play!
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:29
    Prešovčania stačili zdvojiť prenikajúceho Martina Ďalogu. Nátny s Mihalikom ho odprevadili k mantinelu. Žiar to však ďalej skúša, pretože manko je len minimálne.
     
    56:39
    Jakub Suja ťažil zo svojich skúseností. Dokázal sa uvoľniť do gólovej pozície, no napokon nechal vyniknúť mladučkého Brezániho.
     
    55:37
    Rajčan doplatil na to, že nemá dlhšiu hokejku, ktorou by si udržal puk. Takto bol zvýhodnený Glazkov.
     
    Dnešný zápas sleduje 355 divákov.
     
    53:44
    Žiar nad Hronom dáva gól! Na zadnom mantineli prehral osobný súboj Vladimír Mihalik. Fekiač načasoval nahrávku na MATÚŠA RAISA, ktorý sa nemýlil zakončením zápästím z medzikružia. Žiar dramatizuje stretnutie. Asistencie: Nicolas Gašpar a Viktor Fekiač.
     
    53:07
    Glazkovova prihrávka krížom prešla na hokejku Leščenka, ale ruský krídelník nezasiahol puk podľa predstáv.
     
    Reklamná prestávka.
     
    51:24
    Zakázané uvoľnenie. Domáci Žiar získava buly v útočnej tretine. Zúčastní sa ho Suľovský proti Paločkovi.
     
    50:00
    Pohárové body sú naklonené Prešovu. Ašpirant na postup do najvyššej súťaže vyhráva v Žiari 3:1. Zápas vstupuje do posledných desiatich minút riadnej hracej doby.
     
    48:26
    Ďalším hráčom, ktorý nevypálil na svätyňu, bol teraz obranca Jakub Nemec. Patrik Brezáni radšej podržal puk pri sebe. Bude sa vhadzovať.
     
    48:11
    Hrabčák sa chcel revanšovať za svoj gól Sujovi. Skúsenému centrovi ale v poslednej chvíli súper zablokoval hokejku a zmaril mu zakončenie.
     
    Reklamná prestávka.
     
    47:28
    Horváta si podali domáci obrancovia, pričom prešovský útočník nejavil záujem o dorážku. Haščák hneď priskočil, no hráči sa rozpustili.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 18. L. Lunter (M. Šramaty, Suľovský), 54. Rais (N. Gašpar, V. Fekiač) – 2. Chalupa (Hamráček, Glazkov), 17. Leščenko (Glazkov), 45. Hrabčák (Suja), 60. Horvát


    HK Žiar nad Hronom: Brezáni – Rais, Frídel, Pač, Kobolka, Čulík, Kuboš, Brnčo, Šeliga – Ďaloga, V. Fekiač, N. Gašpar – Suľovský, M. Šramaty, L. Lunter – Rajčan, Brumerčík, K. Gabor – Magdolen, P. Halama, Tatár.
    Trenér: Jerguš Bača.

    HC Prešov: Ovečka – Glazkov, Novický, Nemec, Nátny, Mihalik, M. Novota – M. Haščák, M. Krajňák, Horvát – Chalupa, Matej Paločko, Hamráček – Hrabčák, Suja, Leščenko – A. Novota, Pulščák, Frič.
    Trenér: Ľubomír Hurtaj.

    Rozhodčí: Magušin, J. Konc ml. – Moravčík, Danko.

    Diváci: 355.