USA – Česko 6:3 (kon.)
konec
USA
6:3 (3:1, 3:2)
Česko
Středa 11.09.2024, 16:00 • Palaghiaccio Roccaraso, Itálie • Mistrovství světa v inline hokeji juniorů
Partner:
     
    38:18
    Vyloučení v týmu USA:
    Corey Kosick – 2 MIN, hákování.
     
    36:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výsledek ještě alespoň koriguje ALEXANDR PATÁK, který dokázal zaskočit jinak výborného Clarka. Paták střílel z pravého kruhu jako pravák a povedlo se mu najít skulinku v postoji amerického gólmana.
     
    35:53
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Šestá inkasovaná branka už zřejmě bude rozhodující. Tyler Webb střílel z levého kruhu, což sice ještě Hejpetr dokázal zlikvidovat, ovšem LOGAN WISE přispěchal k dorážce a pohodlně zvyšuje na 6:2. Asistence: Tyler Webb.
     
    34:30
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Teď to soupeř českého týmu sehrál parádně a DOMINIC DELUCA měl velmi snadnou práci, když mu Corey Kosick nachystal puk jako na podnose. Deluca jen zametl kotouč do prázdné branky, když zůstal sám na vzdálenější tyči. Asistence: Corey Kosick.
     
    31:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle vyřešená akce dva na jednoho, na jejíž konci byl KRISTIÁN HALBYCH, který dokázal puk zvednout nad beton padajícího brankáře USA. Asistence: Jakub Hašek.
     
    30:55
    Zachary Burnett zůstal zapomenut před českou brankou, kam si najel na přihrávku z rohu, kam se přesunula hra. Burnett ale nevymíchal Hejpetra a zakončil jen do jeho výstroje.
     
    30:25
    Leishman dlouho kličkou nedotáhl akci ke gólu, ale dokázal puk poslat do brankoviště, kde mohl skórovat Wise. Jenže Wise už zakončoval z takřka nemožného úhlu.
     
    27:18
    Vyloučení v týmu Česko:
    Corey Kosick – 2 MIN, podrážení.
     
    26:05
    Vyloučení v týmu USA:
    Lukas Bergel – 2 MIN, nedovolené bránění.
     
    25:25
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Jako první se povedlo ve druhé polovině skórovat americkému týmu. COREY KOSICK mohl zakončovat na bližší tyč, ale potáhl si ještě puk za branku, odkud chtěl zřejmě přihrávat. Po několika odrazech se ale kotouč objevil za Jakubem Hejpetrem v brance. Bez asistence.
     
    23:46
    Vyznamenat se ale musel i Jakub Hejpetr, který stát proti Loganu Wisemu, jenž ztroskotal na rychlé lapačce českého gólmana.
     
    18:29
    A nebyl tomu daleko Matěj Pravda! I ve třetím zápase ale trefuje jen tyč a štěstí mu zatím nepřeje.
     
    16:21
    Hra nabírá na obrátkách a český brankář se teď vyznamenal, když se okamžitě stačil přesunout ke druhé tyči, odkud přišla svižná střela do horní poloviny branky.
     
    15:54
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Na jedné straně USA pomohla tyč, na druhé se jim povedlo udeřit. JONATHAN LEISHMAN stihl rychle zamíchat před Jakubem Hejpetrem a zvyšuje znovu na rozdíl dvou branek.
     
    15:42
    Tyč! Alexandr Paták mohl srovnat a nebyl tomu vůbec daleko, jenže Clarkovi pomohla branková konstrukce.
     
    15:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už to BENU ADAMCOVI vyšlo parádně! Stahovačkou si položil obránce, dostal se před brankáře Clarka, kterému puk švihem poslal pod vyrážečku, na což už nedokázal reagovat. Asistence: Alex Nesrsta.
     
    14:17
    Zatím největší možnost měl na hokejce Ben Adamec, jenž se ocitl sám před americkou brankou, jenže jeho bekhendový blafák a zakončení mezi betony brankář USA přečetl.
     
    14:02
    Vyloučení v týmu USA:
    Jordan Nahoi-Baricar – 2 MIN, sekání.

    Vyloučení v týmu Česko:
    Matěj Pravda – 2 MIN, sekání.
     
    09:16
    Alexandr Paták donutil Jadyna Clarka k těžkému zákroku, když si vyjel do dobré pozice a švihem rychle poslal puk pod horní tyč. Clark puk vytlačil ramenem nad branku.
     
    08:21
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Američané zatím českému týmu dávají lekci z produktivity. Mezi kruhy vyplaval tentokrát JORDAN NAHOI-BARICAR, jemuž se povedlo puk procedit někde pod rukavicí českého brankáře. Asistence: Charlie Crossett.
     
    05:51
    Cole Jacobson byl nebezpečné blízko Jakuba Hejpetra, ale ani nadvakrát se v šanci nedokázal prosadit. Na druhou stranu rychle vyrazil Ben Adamec, jehož tvrdá střela do horní poloviny končí v rukavici Jadyna Clarka.
     
    04:59
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Jenže další akce už je gólová a USA jdou do vedení. ADRIAN WISNIEWSKI dostal kousek prostoru a svou střelu ještě otřel o tyč české branky.
    Branky a nahrávky: 5. Wisniewski, 9. Nahoi-Baricar (Crossett), 16. Leishman, 26. Kosick, 35. Deluca (Kosick), 36. Wise (Webb) – 16. Adamec (Nesrsta), 32. Halbych (Hašek), 37. Paták (Voděracký)


    USA: Clark (Ollom) – Jacobson, Webb, Nahoi-Baricar, Wisniewski, Crossett, Wise, Leishman, Bergel, Burnett, Kosick, Deluca, Standard
    Česko: Hejpetr (Slavíček) – Adamec, Paták, Jindrák, Hašek, Lochovský, Janda, Voděracký, Halbych, Schmied, Nesrsta, Pravda, Uříčář

    Rozhodčí: Irish, Pachucki