Spielmachers Chrudim – Chrudim 2:7 (kon.)
konec
Spielmachers Chrudim
2:7 (0:3)
FK Chrudim
Čtvrtek 12.09.2024, 20:30 • SH Heřmanův Městec • Regionální pohár SFČR • Finále
     
    38:10
    Chrudim právě vstřelila branku!
    MICHAL SEIDLER se z podobného místa už nemýlil, tentokrát umístil balon nechytatelně pod břevno – 2:7!
     
    37:05
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Rychlá akce hostí po ose David Drozd – PAVEL DROZD přineslo přesné zakončení pod nohou střídajícího brankáře Spielmachers – 2:6!
     
    31:19
    Spielmachers právě vstřelili branku!
    A už je to rázem o tři branky! První zakončení z nohy Tomáše Tlustého skončilo na tyči, z dorážky se však parádním angličákem podruhé prosadil ŠIMON PILAŘ – 2:5!
     
    29:50
    Spielmachers právě vstřelili branku!
    Domácí celek střílí branku a rozjásal tím celou halu! Hrdinou je ŠIMON PILAŘ, který se na pravé straně zbavil protihráče a prudkou ranou pod břevno odmazal nulu na kontě Michala Špánika – 1:5!
     
    26:54
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hra bez brankáře přináší pátou chrudimskou radost, Max posunul balon na střed na MICHALA SEIDLERA, který tečovanou ranou prostřelil Koberu – 0:5.
     
    21:58
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Rychlá kombinace hostujícího týmu při hře bez brankáře přináší čtvrtou radost. Prudkou střelou pod břevno se prezentoval PAVEL DROZD – 0:4.
     
    16:42
    Chrudim právě vstřelila branku!
    MICHAL SEIDLER nyní ukázal, proč je několikanásobný nejlepší futsalista ČR. Dostal balon od Pavla Drozda a lehkým obloučkem přehodil gólmana Koberu – 0:3!
     
    10:21
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Koudelka chytrým pasem dopředu hledal Seidlera, ten balon přepustil na DAVIDA DROZDA, jenž se ze stejného místa jako u první branky znovu nemýlil – 0:2!
     
    03:24
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Dle očekávání tu máme první branku v síti Spielmachers! Chrudimští rychle zakombinovali po ose Max – DAVID DROZD, druhý jmenovaný z pravé strany prostřelil Matěje Koberu – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 30. Pilař (Kobera), 32. Pilař (Tlustý) – 4. D. Drozd (Max), 11. D. Drozd (Koudelka), 17. Seidler (P. Drozd), 22. P. Drozd (Koudelka), 27. Seidler (Max), 38. P. Drozd (D. Drozd), 39. Seidler (Koudelka)


    Spielmachers Chrudim: Kobera (36. Oberreiter) – Čada, Bohuněk, Kaválek, Oswald, Pilař, Tlustý, Venzara, Vích, Kosina, Wirkner
    Trenér: Matyáš Lang

    FK Chrudim: Špánik (Javorski) – Max, Koudelka, P. Drozd, D. Drozd, Tomek, Krotil, Seidler
    Trenér: Matěj Slováček

    Rozhodčí: Soukupová, Kolbaba