Pardubice – Sparta 3:7 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 3:2 (po pr.) | Liberec – HC Litvínov 11:4 (kon.)
Plzeň – Kometa Brno 0:4 (kon.) | Berani Zlín – Třinec 3:4 (kon.) | Přerov – Vítkovice 1:4 (kon.)
Mountfield HK – Slavia 3:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HC Slavia Praha
Pátek 13.09.2024, 17:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 4. kolo
Partner:
     
    56:36
    5/4
    Hradec právě vstřelil branku!
    Předchozí dvě rány byly sice neúspěšné, následující akce už ale končí gólem a Východočeši se ujímají vedení 3:2! Po rychlé souhře přihrával Valdis Dommers z rohu kluziště na VOJTĚCHA ASCHENBRENNERA, který z pravého kruhu překonal Davida Höhliga střelou do víka. Útočník Lvů si připisuje druhou trefu v tomto zápase. Asistence: Valdis Dommers, Tomáš Hora.
    Aschenbrenner V., Dommers V., Hora T., Gašo A., Černý Š.
    Kříženecký D., Hlavička D., Dráb J., Jokl T.
     
    37:14
    5/4
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield také využívá početní výhodu a typickou přesilovkovou kombinací srovnává na 2:2! Tomáš Hora přihrál z kruhu na Štěpána Černého. Do jeho nahození sáhl VOJTĚCH ASCHENBRENNER, který tak usměrnil kotouč pod horní tyčku. Asistence: Štěpán Černý, Tomáš Hora.
    Aschenbrenner V., Černý Š., Hora T., Gašo A., Dommers V.
    Kříženecký D., Sýkora J., Hlavička D., Jokl T.
     
    29:57
    5/4
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané využívají početní výhodu a poprvé v utkání jdou do vedení! Jakub Dráb a Adam Vosmík si vyměnili kotouč, který následně poslali na DAVIDA ŠINDELÁŘE. Jan Kasal toho příliš neviděl a slavistický útočník zamířil přesně do levého horního rohu – 1:2. Asistence: Jakub Dráb, Adam Vosmík.
    Šindelář D., Dráb J., Vosmík A., Novák L., Vašíček M.
    Fiala P., Žaba F., Hrdlička P., Vyvial J.
     
    15:04
    5/5
    Slavia právě vstřelila branku!
    V ČPP Aréně je vyrovnáno! Martin Vašíček našel od zadního mantinelu v mezikruží volného Davida Šindeláře. Ten ihned vypálil, Kasal zvládl kotouč vyrazit, ale puk se odrazil k LUKÁŠI NOVÁKOVI, který bez problémů zakončil do odkryté svatyně – 1:1. Asistence: David Šindelář, Martin Vašíček.
    Novák L., Šindelář D., Vašíček M., Kříženecký D., Ciolek D.
    Fiala P., Bezpalec A., Dommers V., Hora T., Jón J.
     
    05:30
    5/5
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield otevírá skóre dnešního utkání. FILIP ŽABA nahodil puk od modré čáry přes klubko hráčů na bránu, jeho střela však směřovala mimo zařízení. Šikovně tam stál Jan Vyvial, který do střely sáhl a bekhendem dostal kotouč mezi Höhligovy betony. Gól je nicméně připsán Žabovi. Asistence: Vojtěch Aschenbrenner, Jan Vyvial.
    Vyvial J., Žaba F., Aschenbrenner V., Gašo A., Černý Š.
    Sander K., Hasman D., Sýkora J., Hlavička D., Klíma Š.

    Eva Šafranková

    Branky a nahrávky: 6. Žaba (V. Aschenbrenner, Vyvial), 38. V. Aschenbrenner (Š. Černý, T. Hora), 57. V. Aschenbrenner (Dommers, T. Hora) – 16. L. Novák (Šindelář, Vašíček), 30. Šindelář (Dráb, Vosmík)


    Mountfield HK: Kasal (Záruba) – Š. Černý (A), Bezpalec, J. Aschenbrenner, Janeček, Žaba, Forejtek, P. Fiala – Gašo, Sláma, Zámečník – Frolík, Hendrych, V. Aschenbrenner – Prášek (C), Hrdlička, Dommers (A) – Jón, Vyvial, T. Hora.
    Trenér: Martin Vágner

    HC Slavia Praha: Höhlig (Tesař) – Hubinka, Ciolek, Dráb, Klíma, Tittl, Sýkora, Kříženecký – Bērziņš, Matějovský, Hasman (A) – Ducháček, Filip, Hlavička – Jokl (C), Vašíček, Šindelář – L. Novák, Vosmík, Sander.
    Trenér: Luboš Jenáček

    Rozhodčí: Battěk, Šmika – Černohlávek, Jurak

    Diváci: 123