Banská Bystrica – Vlci Žilina 3:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Prešov 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Tábor 3:6 (kon.)
Benátky n/J – Icefighters Leipzig 2:5 (kon.) | Kobra – Mostečtí Lvi 7:3 (kon.) | Akademici Plzeň – Cheb 3:9 (kon.)
Nitra – Linz 3:5 (kon.)
konec
HK Spišská Nová Ves
6:1 (0:0, 3:0, 3:1)
HC Prešov
sk Pátek 13.09.2024, 17:30 • TIPOSBET Aréna Spišská Nová Ves • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Obaja aktéri odohrali svoje posledné prípravné zápasy. Spišiaci dosiahli v siedmich dueloch jedinú prehru na turnaji v Taliansku proti Košiciam. Prešov prehral dvakrát a v oboch prípadoch s extraligovými súpermi, nakoľko pri vstupe do prípravy nestačil taktiež na Košice. Extraliga začína 20. septembra, SHL o dva dni neskôr. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (21:32:43)
     
    Koniec zápasu.
     
    57:23
    Koniec stretnutia! Ukázal hlavný arbiter Juraj Tornay!
     
    57:23
    Dlhšie bude prerušená hra! V rohu klziska sa rozsypalo plexisklo!
     
    57:05
    Mareks Mitens bol teraz bez práce. Prešovčania ho neohrozili a puk zapadol do ochrannej siete, čo ešte skontroloval hlavný rozhodca Kocúr a fúkol do píšťalky.
     
    56:18
    Šuty pristavil puk Valachovi. Nasledoval veľký náprah a jedna z jeho povestných striel. Baroš ju udržal na hrudi.
     
    55:27
    Na prihrávku vyčkával MacKinnon. Myklucha prihral Žiakovi, ktorý si chcel pripísať gól. Baroš však nemal výraznejšie komplikácie pri zákroku.
     
    53:44
    Pulščákov atak na Rapáča za vlastnou bránkou bol málo platný. Domáci kapitán prešiel s pukom do výhodnej pozície, ale keďže Ford bol obsadený, sám ohrozil Baroša, ktorý si pripísal úspešný zásah.
     
    52:17
    Spišská Nová Ves dala gól! Prešovčania sú definitívne zlomení. ZACK ANDRUSIAK vyčaroval parádne zakončenie s prispením hornej žŕdky. Pekne to zazvonilo a zapadlo za Baroša. Bez asistencie.
     
    51:48
    Nátny o sekundu neskôr pristúpil ku kapitánovi domácich Rapáčovi, ktorý tečoval ponuku od Hannouna.
     
    50:59
    Vylúčenie v tíme HC Prešov:
    hráčska lavica Prešov – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.
     
    50:37
    Prešov hrá s piatimi hráčmi.
     
    50:00
    Spišská má už duel jednoznačne vo svojich rukách. Výsledok 5:1 to len vystihuje. Desať minút do uplynutia riadneho hracieho času.
     
    49:04
    Hamráček zvládol prechod cez pravú stranu. Spoza domácej brány vyzval na zakončenie Mihalika, ktorý išiel do toho. Jeho pokus poštípal lapačku Mitensa.
     
    48:37
    Vylúčenie v tíme HC Prešov:
    Nemec – 2 min., hákovanie.
     
    48:08
    Vladislav Leščenko prešiel po ľavom krídle až do pozície na strelu. Pokus na druhú tyčku Mitensa neznamenal zníženie. Chýbalo aj šťastie.
     
    47:31
    Spišská Nová Ves dala gól! Samuel Baroš bol prikrátky na PATRIKA ŠTEVULIAKA, ktorý mu prestrelil betóny. Asistencie: Petr Chlán a Adam Žiak.
     
    47:09
    Príliš veľa kombinácie zo strany domáceho celku. Možno Chlán si uvedomoval, že prihrávka na Majdana cez dvoch hráčov nemala až taký zmysel.
     
    46:42
    Vylúčenie v tíme HC Prešov:
    M. Krajňák – 2 min., podrazenie.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 27. Džugan, 32. Šuty (Valach, T. Danielčák), 33. Barcík (Groch, Džugan), 46. Števuliak (Žiak), 48. Števuliak (Chlán, Žiak), 53. Andrusiak – 41. Hamráček (Chalupa, Frič)


    HK Spišská Nová Ves: Mitens – Žiak, Ališauskas, Romaňák, MacKinnon, Groch, Valach, Barcík – Majdan, Ford, Rapáč – Andrusiak, Chlán, Hannoun – Džugan, Myklucha, Števuliak – Frankovič, Bortňák, T. Danielčák – Šuty.
    Trenér: Jason O´Leary.

    HC Prešov: Baroš – Glazkov, Novický, Mihalik, Nátny, Nemec, M. Mešár – Chalupa, M. Krajňák, Hamráček – Hrabčák, Frič, Leščenko – Valigura, Pulščák, Matej Paločko – A. Novota, Havadej, Maliňák.
    Trenér: Ľubomír Hurtaj.

    Rozhodčí: Kocúr, Tornay – Ordzovenský, Kovalčík.