Como – Bologna 2:2 (kon.) | Empoli – Juventus 0:0 (kon.) | AC Milán – Venezia 4:0 (kon.)
konec
Como 1907
2:2 (1:0)
Bologna FC
Sobota 14.09.2024, 15:00 • Stadio Giuseppe Sinigaglia, Como • Italská Serie A • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (17:14:38)
     
    Como příští týden čeká těžká zkouška, v rámci pátého kola totiž vyrazí na půdu silné Atalanty. Bologna pak má na programu hned dva zápasy, nejprve v rámci úvodního hracího dne Ligy mistrů doma přivítá Šachtar a následně o víkendu vyrazí do Monzy.
     
    Máme hotovo, bitva na Stadio Giuseppe Sinigaglia končí remízou 2:2! Como bylo sice po většinu zápasu nebezpečnějším týmem na hřišti a vypracovalo si dvougólový náskok, Bologna ale v závěrečných patnácti minutách vstala z mrtvých a díky zásahům střídajících žolíků si ze severu Itálie odváží domů bod. Svěřence kouče Fàbregase to musí mrzet, první výhra od návratu do Serie A byla opravdu hodně blízko...
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 17:12.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    90+9
    Nepřesná přihrávka nyní proskákala za domácí svatyní, Audero bude odkopávat. To bude pro dnešek vše, body se dnes odpoledne budou dělit rovným poměrem.
     
    90+8
    Domácí si sice poradili s rohovým kopem Mirandy a míč vyrazili ven ze svého vápna, Bologna ale stále drží hru jen kousek před Auderovou svatyní.
     
    90+6
    Castro byl podražen jen pár centimetrů před vápnem, tentokrát se provinil Paz. Como bude nakonec ještě rádo, pokud si z dnešní bitvy odnese aspoň bod.
     
    90+5
    Pobega si vynutil faul na křídle, k zemi ho zezadu poslal Belotti. Audero se musí připravit na hodně nebezpečnou standardku, kterou bude zahrávat Miranda.
     
    90+4
    Perrone výborně načasovaným skluzem odzbrojil Ndoyeho na samotné hranici domácí šestnáctky, Comu se ale nedaří hru vytáhnout na soupeřovu stranu.
     
    90+3
    Na druhém konci hřiště chtěl svému celku ztracený náskok rychle vrátit Paz, který se ale nedokázal dostat přes chumel protihráčů před Skorupským.
     
    90+2
    Hosté se nechtějí spokojit s remízou, znovu hledají cestu vpřed a hodlají dokonat famózní obrat.
    90+1. Samuel ILING - 2:2
     
    90+1
    Bologna právě vstřelila branku!
    Zaplněné ochozy na Stadio Giuseppe Sinigaglia ztichly, zmrtvýchvstání Bologne je kompletní a začínáme zase od začátku! Castro zachytil l dlouhý balón na kraji vápna, odpoutal se od protihráče a nahrál na pravou stranu šestnáctky na nedostatečně střeženého SAMUELA ILINGA, jehož zakončení pak spadlo za Audera – 2:2!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 9 minut.
     
    89
    Como se pokusilo zahrozit z brejku, Da Cunhův vysoký centr byl ale hodně přetažený. Paz neměl ani nejmenší šanci ho zachytit, Skorupski bude odkopávat.
     
    88
    Střídání v týmu Como 1907 (5/5):
    ze hřiště odchází Gabriel Strefezza, přichází Matthias Braunöder,
    ze hřiště odchází Sergi Roberto, přichází Luca Mazzitelli.

    Domácí tímto vyčerpali svá střídání.
     
    86
    Domácí jsou pod tlakem. Uvidíme, zdali jim ho pomohou rozbít poslední dvě střídání zápasu.
     
    85
    Freuler pasem na křídlo našel Ilinga, který postoupil dopředu a vyslal centr před Auderovu svatyni. Tam sice číhal Castro, jenž ale nezvládl souboj s obráncem.
     
    84
    Bologna kombinuje u středu hřiště a snaží se najít nějakou skulinu ve zpevněné obraně soupeřů.
     
    83
    Como na druhém konci hřiště získalo standardku. Paz hledal Belottiho u vzdálenější tyče, jeho teč se ale mezi tři tyče hostující svatyně nevešla.
     
    81
    Perrone se před vlastní brankou dostal k míči a odkopl ho pryč, čímž ukončil krkolomnou akci Bologne. Pár sekund nato byl odpískán ofsajd hostů.
     
    80
    Střídání v týmu Bologna FC (5/5):
    ze hřiště odchází Nicolò Casale, přichází Jhon Lucumi,
    ze hřiště odchází Jens Odgaard, přichází Dan Ndoye.

    Hosté tímto vyčerpali svá střídání.
     
    79
    Moreno mohl přihrát na střed šestnáctky na čerstvého Belottiho, místo toho ale zkusil štěstí sám a z těžké pozice Skorupského prověřil rutinním zakončením.
     
    78
    Střídání v týmu Como 1907 (3/5):
    ze hřiště odchází Alieu Fadera, přichází Lucas Da Cunha,
    ze hřiště odchází Patrick Cutrone, přichází Andrea Belotti.
    76. Santiago CASTRO - 2:1
     
    76
    Bologna právě vstřelila branku!
    Zadařilo se jim to takřka okamžitě, hosté poprvé v utkání odčarovali Auderovu svatyni a necelých patnáct minut před koncem jsou v kontaktu! Na střeleckou listinu se zapisuje SANTIAGO CASTRO, který se na sekundu uvolnil v šestnáctce a z posledních sil míč nasměroval z dosud stoprocentního gólmana – 2:1!
     
    74
    V Comu ještě nemáme hotovo, hosté se znovu derou vpřed. Uvidíme, zdali se jim podaří se vrátit do hry.
     
    73
    Mohlo být hotovo, Casale před svým vlastním vápnem trestuhodně ztratil balón a následně se musel vrátit, aby zblokoval Pazovu střelu! Tohle si zadák hostů za rámeček nedá!
     
    72
    Právě Tommaso Pobega (BLG) nyní vidí žlutou kartu, pobyt hostů v útoku je po faulu u konce.
     
    70
    Zničehonic byla k vidění obrovská šance Bologne, Pobega ranou z hranice vápna orazítkoval vnitřek vzdálenější tyče! Od kontaktního gólu nás nyní dělily přímo milimetry!
     
    69
    Ani jednomu týmu se teď nedaří si míč na delší dobu přivlastnit, oba gólmani jsou bez práce.
     
    68
    Hraje se na středu hřiště. Posch na moment odzbrojil Paze, domácí borec se ale nenechal jen tak odbýt a balón si rychle vzal zpět na své kopačky.
     
    67
    Střídání v týmu Como 1907 (1/5):
    ze hřiště odchází Alberto Dossena, přichází Edoardo Goldaniga.
     
    65
    Pozor, krásná souhra pro změnu na druhé straně hřiště! Fabbian našel Poschovu přihrávku a vsadil na střelu z otočky, kterou ale připravený Audero zneškodnil! Pro hosty je škoda, že míč letěl hodně blízko ke středu brány.
     
    64
    Como si vyzkoušelo roh, po kterém Skorupski zlikvidoval Dossenovu lehkou hlavičku na střed svatyně. Bologni se Cutroneho gólu nedaří se vrátit do hry.
     
    63
    Střídání v týmu Bologna FC (3/5):
    ze hřiště odchází Thijs Dallinga, přichází Santiago Castro,
    ze hřiště odchází Riccardo Orsolini, přichází Samuel Iling.
     
    62
    Fadera z další kvalitní šance minul, jeho gól by nicméně tak jako tak neplatil – jeho těsnému zakončení mimo totiž předcházelo postavení mimo hru.
     
    61
    Vracející se Miranda sice vystihl dlouhý nákop domácích, jenže ho hlavou nasměroval jen na kopačku napadajícího protihráče. Útok modrých pokračuje.
     
    59
    Como krátce po restartu hry obranu Bologne nachytalo na švestkách a dostalo se do přečíslení čtyři na dva, které ale vyvrcholilo jen nepřesnou střelou Strefezzy na vzdálenější stranu svatyně! Obrovská škoda pro domácí!
     
    58
    Gól definitivně platí! Můžeme pokračovat.
     
    57
    Tak tohle už je trochu kuriózní. Hlavnímu sudímu zřejmě hapruje komunikační zařízení a u postranní čáry s muži u videa zřejmě komunikuje telefonicky.
     
    56
    Z ochozů se nese čím dál tím hlasitější pískot, prodleva už je skutečně dlouhá. Uvidíme, jak to dopadne...
     
    55
    Stále se nehraje, zřejmě jde opravdu o centimetry. Rozhodčí Piccinini si u střídaček celou situaci ještě vyjasňuje s hostujícím koučem Italianem.
     
    54
    Pozor, platnost trefy ještě kontroluje VAR! Je totiž dost možné, že celá akce vznikla z ofsajdu.
    53. Patrick CUTRONE - 2:0
     
    53
    Como právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je pro hosty, kteří od začátku dějství podávali výrazně zlepšený výkon, hodně hořký zásah! Strefezza si rychle zpracoval Pazovu přihrávku a dlouhým pasem vyslal do bleskového výpadu PATRICKA CUTRONEHO, jenž se uvolnil na hraně šestnáctky a zakončil přesně do vzdálenějšího dolního rohu – 2:0!
     
    51
    Bologna do druhého poločasu vstoupilo kvalitně. Como ubránilo další roh a snažilo se vyrazit do brejku, který ale protihráči rozebrali už na středu hřiště.
     
    50
    Audero nyní jen sledoval, jak Orsoliniho přetažený křižný míč prolétl nad jeho svatyní. Původním adresátem dlouhé přihrávky měl být Odgaard.
     
    49
    Fadera se z hrubého zákroku z konce prvního dějství plně zotavil a nyní se snaží na křídle nějak potrápit obranu soupeřů, ta ho odmítá pustit k centru.
     
    48
    Tohle musí hosty mrzet, Dallingova hlavička po rohu totiž zasáhla Beukemu. Como následně balón bez váhání vymrštilo ven ze své šestnáctky.
     
    47
    Bologna druhý poločas odstartovala slušně, Odgaard se před Iovineho probojoval až k zadní čáře a následným centrem pro svůj tým získal rohový kop.
     
    46
    Střídání v týmu Bologna FC (1/5):
    ze hřiště odchází Michel Aebischer, přichází Giovanni Fabbian.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Zajímavý první poločas je za námi, domácí se těší z těsného náskoku díky vlastnímu zásahu Casaleho. Como vede naprosto zaslouženě, po většinu dějství bylo na hřišti aktivnějším týmem a vypracovalo si výrazně víc nebezpečných šancí než Bologna. Hosté se naopak v útoku trápí a Audera dosud pořádně neprověřili. Uvidíme, co nám nabídne další část.
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 1:0. Střely mimo: 3:3. Rohy: 3:0. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 8:8.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:07.
     
    45+5
    První poločas skončil.
     
    45+4
    Posch z nařízeného kopu míč nasměroval jen do výborně rozestavené zdi před Auderem. Krátce poté byl vedle šestnáctky tvrdě sražen na pažit Odgaard, a žlutou kartu tak vidí i Alberto Moreno (COMO).
     
    45+3
    Mužům u videa se situace nezdála a po jejich intervenci se pokutový kop mění na standardku z hranice vápna! Audero si zcela jistě oddechl, hotovo ale ani v nejmenším nemá.
     
    45+2
    To je ale zápletka! Jeden z domácích obránců nyní ve snaze pokrýt centr Bologne míč tečoval rukou, a hosté tak budou v samotném závěru kopat penaltu! Bude brzy vyrovnáno?
     
    45
    Pohár trpělivosti přetekl, rozhodčí už tvrdou hru obou týmů musí krotit kartami. První dostává Alessio Iovine (COMO), ošetřován je pro změnu Miranda.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje 2 minuty.
     
    43
    Fadera je ošetřován v zámezí, nevypadá to s ním moc dobře. Doufejme, že bude v pořádku. Como tak bude po zbytek poločasu nejspíš hrát v oslabení.
     
    42
    Obě strany v závěru úvodního dějství kupí fauly. Fadera nyní leží v bolestech u postranní čáry, na hrací plochu musí dnes poprvé vyrazit zdravotníci.
     
    41
    První poločas se pomalu chýlí ke konci. Bologna bude zahrávat volný kop kousek od své branky.
     
    40
    Strefezzovi nyní zbytečně přišlápl nohu Orsolini, tažení Rossoblù tak zastavuje útočný faul.
     
    38
    Como dnes v rychlých výpadech skutečně exceluje, Cutrone měl na kopačce pojištění těsného náskoku! Z bezprostřední blízkosti malého vápna ale nebezepečný centr z křídla nohou tečoval jen nad hostující svatyni!
     
    37
    Bologni se podařilo po dlouhé době přesunout hru na opačný konec hřiště, aspoň zatím se ovšem hraje velmi daleko od Auderovy svatyně. Ten je tak v klidu.
     
    36
    Domácí hrají s výrazně vyšším nábojem než hosté, kteří mají místy problém se svými soky srovnat krok. Vidíme to i během současné kombinaci Coma.
     
    35
    Skorupski si připisuje další zákrok a tentokrát to měl jednoduché, jelikož Dossenova slabá střela zpoza šestnáctky šla jen přesně na střed jeho svatyně.
     
    34
    Tohle byl faul, Sergi Roberto se pomalu zvedá z pažitu po ostrém kontaktu za středovou čarou. Bolognu čeká ještě aspoň pár sekund defenzivních činností.
     
    33
    Na následný rohový kop si před Skorupským skvěle naskočil Dossena, jehož padající hlavička zamířila jen kousek nad břevno! Druhý domácí zásah teď byl jen pár centimetrů daleko!
     
    32
    Bologna čelila další bleskové akci Coma, v hlavní roli byl znovu útočník Cutrone. Ten pálil z hrany šestnáctky, přičemž jeho střele se postavil do cesty Posch.
     
    30
    Tohle vypadalo slibně. Fadera se uvolnil u postranní čáry a nízkou křižnou přihrávkou chtěl připravit přímo jedovaté zakončení pro nabíhajícího Cutroneho, k balónu se ale jako první nakonec dostal Skorupski.
     
    29
    Nejsem si jistý, zdali se nyní pískal ostrý zákrok Paze, nebo možný ofsajd stejného borce. Ať je to jak chce, Bolognu čeká volný kop na její polovině hřiště.
     
    28
    Comu se nakonec podařilo zakořenit před brankou hostů. Skorupski musí být ve střehu, Beukema jim totiž svým defenzivním zákrokem soupeřům nabídl roh.
     
    27
    Pazův výpad přes levé křídlo k výraznějšímu nebezpečí pro Skorupského nevedl, Posch si ho pohlídal a za malý moment ho čeká outové vhazování.
     
    26
    Bologna kombinuje na středu hřiště, v posledních minutách má míč jako přikovaný na kopačkách.
     
    25
    Odgaard se s tím nemazal a zkusil štěstí z celkem těžké pozice na levé straně hřiště, odkud ale Auderovu svatyni hned o několik metrů přestřelil.
     
    23
    Rossoblù jsou v posledních minutách aktivnějším týmem na hřišti a hledají cestu před Audera, který teď musel likvidovat krátký centr z dílny Posche.
     
    22
    Aebischer se snažil se uvolnit na hraně vápna, dotěrní zadáci v modrém ho ale odmítli nechat ohrozit Auderovu svatyni. Domácí gólman byl bez práce.
     
    20
    Hraje se v rychlém tempu, zaplněné tribuny na Stadio Giuseppe Sinigaglia se rozhodně nenudí. Dosud rozháraná Bologna se pomalu dostává do hry.
     
    19
    Vzápětí jsme viděli pro změnu brejk Coma. Cutrone se zkraje vápna pokusil nasměrovat míč na střed k Pazovi, hostující zadák ale míč srazil do zámezí.
     
    17
    Pozor, tohle byla slibná šance pro hosty! Napadající Posch na křídle bravurně odzbrojil Morena a krátkou přihrávkou připravil zakončení pro Orsoliniho, jehož zakončení proskákalo jen těsně vedle domácí svatyně!
     
    16
    Como rychle rozebralo vznikající protiútok Bologne a Paz byl faulován u středové čáry, když se snažil míč protáhnout zpět ke Skorupského svatyni.
     
    15
    Exekuce se ujal Perrone, jenž vzduchem nasměroval balón do ohně, avšak v šestnáctce se k němu jako první dostal někdo z bránících protihráčů v bílém.
     
    14
    Sérii domácích přihrávek na polovině soupeřů nyní narušil Posch, který Faderu zatáhl za dres. Rozhodčí si toho všiml a nařídil celkem slibnou standardku.
     
    13
    Como je naopak celkem nebezpečné a získává rohový kop. K praporku míří Strefezza a Paz.
     
    12
    Bologna se zatím v ofenzívě trápí, její další kombinace vede akorát k postavení mimo hru.
     
    11
    Orsolini se pokusil Auderovi znepříjemnit život krátkým centrem z křídla, který ale ve vápna našel kapitán Iovine a bez obtíží jej vyrazil mimo nebezpečí.
     
    10
    Hra se momentálně drží u středu hrací plochy, balón často mění svého majitele. Ani jednomu celku se nyní nedaří ho na delší dobu zkrotit.
     
    9
    Hráči v modrém zastavili i další hostující výpad a přes levou stranu se nyní ženou zpět do útoku.
     
    8
    Strefezza si v souboji s Odgaardem počínal nedovoleně a stáhl ho k zemi, odpískán faul proti Comu.
     
    6
    Zásah ještě rychle kontrolovali muži u videa, kteří potvrdili, že vše proběhlo dle pravidel – gól platí!
    5. Nicolò CASALE - 1:0
     
    5
    Como právě vstřelilo branku!
    Snový start pro domácí, kteří jdou už v páté minutě do vedení! Cutrone se dostal do zakončení na levé straně vápna, přičemž jeho nenápadnou střelu si do své vlastní svatyně omylem tečoval NICOLO CASALE – 1:0!
     
    1
    Začínáme! Domácí dnes hrají ve svých tradičních modrých dresech, hosté zvolili svou bílou sadu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemné sobotní odpoledne, utkání začíná za pár minut. Níže si v mezičase můžete prohlédnout dnešní sestavy.
     
    Úvodní sestavy:

    Como 1907: Audero – Iovine (C), Dossena, Kempf, Moreno – Roberto, Perrone – Strefezza, Paz, Fadera – Cutrone.
    Náhradníci: Reina – Sala, Goldaniga, Van der Brempt, Baselli, Engelhardt, Braunöder, Mazzitelli, Gabrielloni, Belotti, Cerri, Da Cunha, Verdi.
    Trenér: Cesc Fàbregas.

    Bologna FC: Skorupski – Posch, Beukema, Casale, Miranda – Freuler, Aebischer, Pobega – Orsolini (C), Dallinga, Odgaard.
    Náhradníci: Ravaglia – Holm, Erlić, Corazza, Lykogiannis, Lucumi, De Silvestri, Moro, Fabbian, Urbański, Castro, Karlsson, Ndoye, Iling, Domínguez.
    Trenér: Vincenzo Italiano.

    Rozhodčí: Piccinini – Di Monteová, D'Ascanio.
     
    DNEŠNÍ DELEGACE

    Hlavním rozhodčím dnešního duelu bude Marco Piccini, pro kterého se jedná o pětašedesáté kariérní utkání v Serii A. Na stranách mu bude pomáhat asistentské duo Francesca Di Monteová a Marco D'Ascanio.
    Bude se dnes Como radovat z prvního skalpu sezóny?
     
    HISTORICKÁ VZÁJEMNÁ BILANCE

    Dnes odpoledne budeme svědky prvního soutěžního duelu mezi Comem a Bolognou od března 2003, kdy v rámci 26. kola Serie A domácí roznesli své soupeře jasně 5:1. Právě pro prvoligového navrátilce hovoří i celková historická vzájemná bilance: z 23 dosavadních střetnutí jich vyhrál hned dvanáct, přičemž šest dalších skončilo dělbou bodů. Kdo se bude radovat nyní?

    Historická bilance: 12 – 6 – 5.
     
    BOLOGNA FC (18. místo)
    3 Z, 0–2–1, 2:5 (-3), 2 body

    Bez jediného vítězství se zatím ocitá také černý kůň minulého ročníku z Bologne, kterého příští týden čeká premiéra v Lize mistrů. Pátý tým loňské Serie A z prvních dvou představení na vlastním trávníku vyválčil jen remízy, přičemž jeho dosud jediný výlet na hřiště soupeře – konkrétně Neapole – skončil prohrou 0:3.

    Tým lodivoda Italiana se dnes na sever země vydá i s novou posilou, kterou je důrazný stoper na bývalý italský mládežnický reprezentant Nicolò Casale. Šestadvacetiletý rodák z Negraru bude v kádru Rossoblù působit v rámci ročního hostování z římského Lazia. Připíše si v Comu premiéru v dresu Rossoblù?

    Poslední výsledky Bologni
    31. 8.: Bologna – Empoli 1:1
    25. 8.: Neapol – Bologna 3:0
    18. 8.: Bologna – Udinese 1:1

    Nejlepší střelci Bologni
    Riccardo ORSOLINI – 3 Z, 1 branka
    Giovanni FABBIAN – 3 Z, 1 branka
    Como vyhlíží hvězdnou posilu, po rozvázání smlouvu v rodném Splitu by se do Itálie mohl vrátit veterán Ivan Perišić.
     
    COMO 1907 (20. místo)
    3 Z, 0–1–2, 1:5 (-4), 1 bod

    Como čeká velký den – po více než dvacetileté pauze se zde bude znovu hrát prvoligový fotbal. Nováček, který na jaře v Serii B skončil těsně druhý za Parmou, se po těch venkovních utkáních konečně představí na svém vlastním trávníku, přičemž cíl pro domácí premiéru je jasný: získat první výhru mezi italskou elitou.

    Svěřenci novopečeného kouče Fàbregase mají zatím na kontě jen jediný bod za remízu 1:1, kterou před skoro třemi týdny vybojovali na Sardínii. V posledním kole pak padli tím nejtěsnějším možným rozdílem v Udine, ač byli statisticky výrazně lepším týmem na trávníku. Půjde jim dnes odpoledne štěstěna konečně naproti?

    Poslední výsledky Coma
    1. 9.: Udinese – Como 1:0
    26. 8.: Cagliari – Como 1:1
    19. 8.: Juventus – Como 3:0

    Nejlepší střelci Coma
    Patrick CUTRONE – 3 Z, 1 branka
     
    Příjemnou sobotu u sledování Serie A! V pořadí již čtvrté kolo italské nejvyšší soutěže dnes odpoledne odšpuntuje duel mezi Comem a Bolognou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Vojtěch Martinek

    Branky: 5. Casale (vla.), 53. Cutrone (Strefezza) – 76. Castro, 90+1. Iling (Castro)

    Karty:   45. Iovine (COMO), 45+4. Moreno (COMO) – 72. Pobega (BLG)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 6:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 17:12.
    Como 1907: Audero – Iovine (C), Dossena (67. Goldaniga), Kempf, Moreno – Roberto (88. Mazzitelli), Perrone – Strefezza (88. Braunöder), Paz, Fadera (78. Da Cunha) – Cutrone (78. Belotti).
    Náhradníci: Reina – Sala, Van der Brempt, Baselli, Engelhardt, Gabrielloni, Cerri, Verdi.

    Trenér: Cesc Fàbregas.

    Bologna FC: Skorupski – Posch, Beukema, Casale (80. Lucumi), Miranda – Freuler, Aebischer (46. Fabbian), Pobega – Orsolini (C) (63. Iling), Dallinga (63. Castro), Odgaard (80. Ndoye).
    Náhradníci: Ravaglia – Holm, Erlić, Corazza, Lykogiannis, De Silvestri, Moro, Urbański, Karlsson, Domínguez.

    Trenér: Vincenzo Italiano.

    Rozhodčí: Piccinini – Di Monteová, D'Ascanio.