Poruba 2011 – Chomutov 2:1 (po pr.) | Vsetín – Frýdek-M. 0:0 (odl.) | Litoměřice – Sokolov 2:3 (kon.)
Přerov – Jihlava 0:0 (odl.) | Prostějov – Kolín 2:1 (3:1 po s.n.) | Třebíč – Pardubice B 2:1 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
2:1 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:0)
HC Dynamo Pardubice B
Sobota 14.09.2024, 18:00 • Moravské Budějovice • Maxa liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím všechny hokejové fanoušky a příznivce!

    Dnes nám startuje druhá nejvyšší soutěž, loňský čtvrtfinalista z Třebíče vyzve v azylu v Moravských Budějovicích béčko extraligových Pardubic.

    Začínáme v 18:00, přeji Vám příjemnou zábavu.
     


    Třebíč před sezonou posílila decentně, přivedls hlavně mladé perspektivní borce. A pak pochopitelně extraligového veterána Tomáše Svobodu, který by se měl po příchodu ze Znojma (loni 22+22) okamžitě zařadit mezi lídry. Kostra týmu zůstane stát na elitním zadákovi Antonínu Bořutovi, v útočných řadách bude opět řádit Martin Dočekal. Brankoviště bude v nové sezoně stát na mladíkovi Janu Mičánovi.

    Tým, který po sezoně převzal asistent David Dolníček se na ligu naladil výborně, v přípravě klopýtl jen s Táborem, šest dalších utkání vyhrál. Potvrdí Třebíč formu i v prvním kole Maxa ligy?
     


    Pardubice B loni nepatřily k horkým favoritům soutěže, pohybovaly se naopak ve druhé polovině tabulky. Těžko říci, zda se letos čeká výraznější progres, tým nijak výrazně neposílil. Lídrem bude velezkušený bek Jan Kolář, který se o patro níž přesunul z Áčka, zkušenosti dodá třeba Daniel Rákos nebo Tomáš Kaut. Prostor by měli dostat mladíci z místní juniorky, k tomu třeba navrátilec ze zámoří František Formánek, ročník 2004. Velkou posilou by byl pravák Daniel Hečík, který se zatím jeví skvěle v sestavě extraligového A týmu.

    V brankovišti by mohla být síla Pardubic, David Honzík je zkušenou jedničkou a už loni vykazoval v Chance lize nadstandardní čísla. K tomu Jakub Vondraš, medailista z posledního MSJ. A k tomu by se mezi třemi tyčemi mohl objevit i Tomáš Vomáčka, který se sice přesunul k A týmu, otázkou zůstává jak to bude s jeho vytížením.

    Urve Dynamo hned v prvním utkání cenné body?
     
    Vzájemné zápasy v loňské sezoně:

    Třebíč vs Pardubice 3:2sn (příprava)

    Třebíč vs Pardubice 1:2sn
    Pardubice vs Třebíč 3:5
    Třebíč vs Pardubice 1:3
    Pardubice vs Třebíč 4:5sn
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Bizoň) – Vodička, Stehlík, Bořuta, Mareš, Böhm, Furch, Kroupa – Ferda, Michálek, V. Brož – Dočekal, Vodný, To. Svoboda – Lichanec, Bittner, Psota – Michalčuk, Malý, Jaša – Kuba.

    HC Dynamo Pardubice B: Vondraš (Kadlc) – Kolář, Chabada, Švec, Nedbal, Voženílek, Nedelka, Kubíček – Pochobradský, Rákos, Žálčík – Lichtag, Kaut, Formánek – Rouha, Fiala, Kalužík – Pavlata, Gromadzki, Helikar.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Třebíč okamžitě vyrazila kupředu, Radim Ferda to okamžitě zkusil z ostrého úhlu. Jakub Vondraš je připraven a kotouč raději podrží.
     
    00:49
    Bořuta posunul na Dočekala, ten na nic nečekal a okamžitě nahazoval na bránu. Martin Dočekal ale umí vystřelit rozhopdně lépe, tento pokus ani na Vondraše nedoletěl.
     
    01:11
    První výraznější šance, Tomáš Svoboda vypálil z mezikruží! Jakub Vondraš vytasil zákrok špičkou betonu.
     
    02:16
    I hosté se poprvé dostávají do pásma, Kalužík vedl útok po levém křídle, nicméně až k zakončení se nedostal.
     
    03:07
    Nyní už se Pardubice dostávají do nebezpečných pozic, jedna rána dokonce letěla z prostoru slotu. Jan Mičán si poprvé osahal kotouč.
     
    04:21
    Aktivním forčekingem donutila Třebíč soupeře ke ztrátě, na kotouči Martin Dočekal. Prvoligový fantom zatím čeká na svůj první moment.
     
    05:25
    Jakub Stehlík prošel za modrou čáru a ihned nahazoval na bránu, zastavuje jej ale hvizd rozhodčího, který viděl postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    05:58
    Další pokus z dálky, tentokrát na pardubické straně. Před bránou se snažili ještě prosadit hned dva forwardi, ti se však k zakončení nakonec nedostali.
     
    06:48
    Adam Nedelka to zkusil od modré čáry, s tímto pokusem Jan Mičán nemůže mít problém. Přichází zákrok lapačkou a přerušení.
     
    06:53
    Totožná situace nastává po pár vteřinách znovu. Opět zakončoval Nedelka, opět zasáhl Mičán bez větších problémů. Přichází další buly, na to jde znovu zkušený Tomáš Kaut.
     
    08:08
    Jede z pardubických forwardů se protáhl středem a zvládl i zakončit, tohle už byla možnost z kategorie vážnějších. Jan Mičán i tak zvládá zasáhnout.
     
    08:59
    Dynamo udělalo chybičku v rozehrávce, k puku se dostal Tomáš Jaša, který se jej snažil nahrnout na bránu backhandem. Jakub Vondraš vyráží, Pardubice následně vyhazují na icing.
     
    09:48
    David Michálek si vybrusli na vrcholek kruhu, zakončení mu ale nesedlo a kotouč letí pouze do rohu.
     
    10:17
    Jakub Vondraš raději přikryl nahozený kotouč, zástupci obou celků se následně začali postrkovat. Sudí zvládli shromáždění včas rozehnat, pokračujeme tedy bez vyloučení.
     
    10:44
    Hosté – konkrétně Tomáš Kaut – se daleko nedostali, píská se ofsajd, který je navíc posouzen jako úmyslný. Vhazuje se tedy před Vondrašem.
     
    10:47
    První tutovka zápasu, Jakub Stehlík se po buly napřáhl a za Jakubem Vondrašem zvoní tyč!
     
    11:12
    Náznak přečíslení na domácí straně, Ladislav Bittner ještě předával na střed Vodného, který už ale nezpracoval.
     
    11:49
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    Jakub Stehlík – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    12:09
    V úvodu oslabení se Třebíč brání výborně, přichází několik úspěšných vyhození a domácí navíc skvěle drží vlastní modrou čáru. Následně dokonce Martin Dočekal vyráží napadat.
     
    13:02
    Mladíček Švec a jeho jedovka z dálky, i na druhé straně zřejmě cinkla tyčka!
     
    13:35
    Martin Švec se role elitního přesilovkového zadáka ujímá výborně, rozděluje pasy, sám hned třikrát vypálil. Zatím z toho gól sice nebyl, pro mladičkého obránce jde ale o výborný start zápasu.
     
    15:34
    Sledujeme pasáž plnou nepřesností, ani jeden z týmů nedokázal vyvinout souvislou kombinaci. O vzruch se tak stará maximálně souboj v rohu, po němž se domácí fanoušci dožadují vyloučení.
     
    16:22
    Nyní přišlo zakončení,. nicméně opět pouze z dálky. Jan Mičán podržel puk, následuje tedy přerušení a komerční přestávka.
     
    16:31
    Radim Ferda se snažil protlačit do šance pravým křídlem, k bráně jej ale hostující beci nepustili a odtláčejí ho tak za bránu.
     
    18:58
    Martin Dočekal to pro změnu zkusil po levém křídle, ani on ale neuspěl a o kotouč přichází.
     
    19:11
    Tvrďák Daniel Rákos ukázal, že má taky šikovné ruce, když stahovačkou odstavil jednoho ze soupeřů. Na dojíždějícího Jakuba Stehlíka už ale nestačil, domácí obránce Rákose odstavil tělem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina prvního kola Maxa ligy je minulostí. A moc toho tedy zatím nenabídla, ani jeden z týmů se v podstatě nedostal k zakončení ze zajímavé pozice. Ano, viděli jsme také dvě tyčky, nicméně i ty přišly po nahozeních od modré, což byl nejčastější způsob zakončení za prvních 20 minut.

    Uvidíme, zda se ve druhé třetině dočkáme nějakých gólů a také trošku zajímavějšího, ofenzivního hokeje.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:49.
     
    Střely na branku: 9 – 10
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Tahle kombinace Třebíče nevypadala špatně, Radim Ferda ještě předával na modrou čáru, domácímu obránci ale zakončení nesedlo...
     
    21:27
    Tomáš Kaut se dostal do výborné pozice, když dostal po přechodu modré čáry spoustu prostoru na levém křídle a ihned vypálil. Jan Mičán drží kotouč v náručí.
     
    21:58
    Třebíč vysunula forčeking a obrala trošku dezorientovanou obranu soupeře, následně ale přišel chybný pas mezi beky a domácí se sami vyhánějí z pásma.
     
    22:55
    Oba celky se snaží o rychlé výpady, nicméně všechny akce končí nejpozději za modrou čarou. Hra se tak přelévá ze strany na stranu, na nějakou šanci ale čekáme...
     
    23:11
    Daniel Rákos a jeho svižný pokus z otočky, Jan Mičán je připraven a hru přerušuje.
     
    23:52
    Obrovská šance Pardubic! Lukáš Žálčík si najel na pas přes celé kluziště a dostal se do úniku, zkusil kličku do backhandu, nicméně Mičán se roztáhl a udržel kotouč před čarou.
     
    25:47
    A veliká šance i na druhé straně! David Michalčuk si najel za obranu a dobruslil kotouč, který byl nastřelen na zadnín mantinel a okamžitě jej nahrnul na bránu. Jakub Vondraš vytáhl dobrý zákrok a podržel svůj tým.
     
    27:10
    Erik Mareš dostal trošku prostoru, napřáhl se a pálí "golfákem." Kotouč je zablokován a odráží se do ochranné sítě.
     
    27:39
    Michal Furch se dostal až před bránu a z vrcholku kruhu se snažil zakončit, trefil ale klečícího obránce soupeře, dorážku pokryl Vondraš. Další střelu vyslal po chvíli Michal Vodný, pardubický gólman přerušuje hru.
     
    28:44
    Antonín Bořuta a další pokus z dálky, Jakub Vondraš zapisuje další úspěšný zákrok. Následuje komerční přestávka.
     
    28:51
    Klasický signál, který jsme dnes viděli nesčetněkrát. Rychle vyhrané buly, Mareš vypálil od modré, Vondraš zasahuje. Tentokrát se strhla ještě krátká strkanice mezi Ferdou a Nedbalem, vše se ale obejde bez trestu.
     
    29:39
    Adam Fiala se neprokousal za obranu, domácí obránci si jej pohlídali a odpravují jej na zadní mantinel.
     
    30:27
    Série velikých pardubických šancí, nikým nehlídán byl v mezikruží Dominik Pavlata, stejný hráč po chvíli pálil z vrcholku kruhu, tentokrát se vytáhl Mičán, který po pár okamžicích vytasil ještě jeden důležitý zákrok.
     
    31:27
    Třebíč vyrazila kupředu, zastavuje ji poměrně jasný ofsajd. Tady se domácí špatně domluvili a je tak přerušeno.
     
    32:04
    Jakub Malý se dere kupředu, nakonec však končí v rohu. Pardubice se následně osvobozují, Třebíč musí začít znovu.
     
    32:34
    Radim Ferda si potáhl kotouč a nepříjemně vypálil z kruhu. Brankář Jakub Vondraš už byl překonán, kotouč mu proletěl mezi rukou a tělem, nicméně zároveň puk minul tři tyče.
     
    33:30
    Šance zase na druhé straně, tahle rána z dálky měla díky dobré cloně před bránou potenciál. Jakub Vondraš se štěstím vyrazil.
     
    33:54
    Jan Kolář na mantinelu odhodil Tomáše Svobodu, ten padá k ledu. Sudí mají ruce nahoře, bude se vylučovat a Třebíč čeká první přesilovka. Oficiální verdikt zní dvě minuty – držení.
     
    34:24
    Tak první šanci přesilovky měli paradoxně hosté, Michal Pochobradský se hnal do úniku. Byl sice tísněn, i tak zakončil. Potíž byla v tom, že minul bránu.
     
    35:12
    Tradičně veliká třebíčská zbraň – přesilovka, je zatím zklamáním, domácí vypálil pouze jednou a nyní navíc lacině ztrácí pásmo vinou nepřesného pasu.
     
    35:56
    Pardubice již jsou kompletní, Horácká Slavie se při početní převaze úplně nepředvedla...
     
    36:38
    Lukáš Žálčík se dral kupředu, protáhl se až před Mičána, zde ale (zřejmě vlastní vinou) padá. Domácí situaci se štěstím ustáli a nyní již otáčejí hru.
     
    37:29
    Tomáš Kaut centroval do mezikruží na teč, kotouč byl skutečně usměrněn, nicméně mimo.
     
    38:01
    Formánek překročil modrou čáru a najednou už neměl moc kudy, nahodil tedy kotouč na bránu. Po přerušení hry se opět strhává menší, nikterak vážná, strkanice.
     
    38:43
    Tady chyběly centimetry! Ladislav Bittner se zjevil za modrou a usměrnil Psotův centr. Jakub Vondraš vytasil výborný zákrok a drží stav 0:0. Následně Nedbal trošku zbytečně dohrál soupeře a dostane dvě minuty.
     
    38:43
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Karel Nedbal – 2 min., hrubost.
     
    39:48
    Jakub Stehlík to nakonec zkusil sám, napřáhl se a vyslal od modré pořádnou dělovku, tu obětavě schytal jeden z bránících hráčů.
     
    39:58
    V závěrečné půlminutce už vypadal třebíčský přesilovkový vzorec dobře, domácí kombinovali v pásmu, připraven na ránu byl například Svoboda. Gól ale ani nyní nepadl.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina byla o kus zajímavější než ta první, viděli jsme spoustu výborných šancí, i přes to ale na gól stále čekáme. Oba týmy byly v určitém okamžiku opravdu blízko, gólmani ale zatím drží.

    Uvidíme, zda se konečně dočkáme ve 3. třetině, ta začíná přibližně v 19:42.
     
    Střely na branku ve druhé třetině: 7- 7.

    Střely celkem: 16 – 17
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:21
    Třebíč ještě dohrává přesilovou hru, Martin Dočekal si vybruslil a chtěl vypálit, trefil ale pouze prvního bránícího borce. Pardubice kotouč vyvezly, píská se jim sice ofsajd, to ale není úplně problém.
     
    40:43
    Pardubice jsou v plném počtu.
     
    41:30
    Hosté nyní pronikli do pásma poměrně lacině, Adam Fiala se navíc stahoval k bráně, kam také směřoval kotouč. Domácí měli štěstí, že k žádnému zakončení nakonec nedošlo.
     
    41:59
    Michal Furch to zkusil z dálky, ani jeho nahození se ale neujalo. Dynamo otáčí hru.
     
    43:07
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká David Michalčuk.
     
    43:16
    Třebíč ihned vyhazuje, nicméně Dynamo na nic nečeká a ihned se vrací do pásma, kde rozvíjí kombinaci. Na modré opět mladý zadák Švec.
     
    44:08
    Pardubice se zatím v přesilovce trápí, Třebíč dokázala opět vyhodit, navíc vysouvá i forčeking.
     
    44:51
    Špatný pas, na svědomí jej zřejmě měl velezkušený Jan Kolář. Dynamo se lacině vzdává útočného pásma, které nyní musí vyklidit.
     
    45:39
    Michal Vodný dobře vystihl pohyb soupeře na modré čáře a málem vyrazil do úniku, na to mu ale chybí rychlost. Spokojí se tak pouze s vytlačením Dynama z útočného pásma.
     
    46:16
    Tento pas byl na Bittnera příliš dlouhý, píská se zakázané uvolnění. Pardubice čeká buly v útočném pásmu.
     
    46:39
    Tentokrát se icingem provinili hosté, vhazuje se před Vondrašem. Na led skáče elitní třebíčské komando s Tomášem Svobodou.
     
    46:51
    Jan Mičán si našel Kolářův pokus od modré čáry, kotouč lapá do rukavice. Hra je přerušena a nyní přichází komerční přestávka.
     
    47:55
    Po dlouhém souboji v rohu si vybruslil jeden z hostů, který pálí z uctivé vzdálenosti. Tohle je další lahůdka pro Jana Mičána.
     
    Dnešní utkání sleduje 696 diváků.
     
    49:00
    5/5
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak konečně! Třebíč získala kotouč ve středním pásmu a ihned se hnala do přečíslení. RADIM FERDA to nakonec vzal z levé strany na sebe a prudkou ranou nad lapačku propálil Jakuba Vondraše – 1:0. Asistence: David Michálek a Jakub Stehlík .
    Ferda R., Michálek D., Stehlík J., Brož V., Mareš E.
    Kolář J., Chabada O., Žálčík L., Rákos D., Pochobradský M.
    49:00 Radim FERDA - 1:0
     
    50:24
    Hra se nám po prvním gólu zase trošku rozproudila, oba týmy do toho najednou jdou s o něco větší energií. Naposledy byli v útočném snažení hosté, z prostoru na kruhu vypálil z otočky Tomáš Kaut. Jan Mičán připraven.
     
    51:00
    A další náznak přečíslení, z pravé strany střílel Psota. Rána mezi betony domácímu útočníkovi úplně nesedla, Jakub Vondraš zvládá zasáhnout.
     
    52:19
    Několikrát už to na jedné či druhé straně vypadalo na icing nebo ofsajd, sudí ale byli shovívaví. Píská se až teď, kdy se provinili domácí.
     
    52:37
    A další zakázané uvolnění, tentokrát na druhé straně. Na buly se sklání Michal Vodný, připraven na ránu je zřejmě obránce Stehlík.
     
    53:18
    5/5
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Vyrovnáno! DANIEL RÁKOS se prosmýkl mezi beky, využil prostoru na levém křídle, zamířil a přesně trefuje k bližší tyči – 1:1. Asistence: Jan Kolář.
    Rákos D., Kolář J., Chabada O., Žálčík L., Pochobradský M.
    Mareš E., Furch M., Bořuta A., Bittner L., Psota M.
    53:18 Daniel RÁKOS - 1:1
     
    54:36
    Tomáš Svoboda nepříjemně nahazoval ještě ze středního pásma, Jakub Vondraš secvakl betony a vyráží. Třebíč se každopádně ještě nevzdává a vytváří tlak na obránce, kteří chtěli rozehrávat po mantinelu.
     
    55:37
    Ladislav Bittner se za modrou čarou napřáhl a ostře vypálil, tahle rána překvapila nejen přítomné diváky, zřejmě ale i Jakuba Vondraše, kterého od katastrofy zachránila jen dobře postavená tyč!
     
    56:38
    Michal Vodný šel do plných, nicméně z druhé vlny mohl kotouč sebrat ještě Svoboda. Ten dokonce nějak zkusil zakončit, rána se ale ani z daleka nepovedla...
     
    57:42
    Vítězslav Brož táhl třebíčský útok po pravém křídle. Chvíli to vypadalo na přečíslení, nakonec je z toho ale pouze střela právě Brože, se kterou Jakub Vondraš nemůže mít velké potíže.
     
    57:45
    Třebíč sahá k zajímavému kroku, za vyrovnaného stavu si totiž domácí střídačka bere TIMEOUT. Uvidíme, co trenéři vymysleli pro následující dvě minutky...
     
    57:54
    Vítězslav Brož pálí z podobné pozice jako před chvílí, tentokrát o kus razantněji. Hostující gólman drží puk na hrudi.
     
    58:42
    Jeden z hostů nyní nabral kotouč na hůl a poslal jej mimo hrací plochu, diskutuje se trest za zdržování hry. K tomu ale podle všeho nedojde.
     
    59:03
    Jakub Lichtag se proháčkoval až před bránu, kotouč ale nahrnul pouze na boční síťku. Nicméně tohle byla slušná pardubická možnost.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    60 minut tedy nerozhodlo. Ve třetí třetině jsme se tedy konečně dočkali nějakých těch branek, na obou stranách padla po podobné akci jedna a stav je tak 1:1.

    Divácky nejzajímavější byla třetina druhá, ve které paradoxně góly nepadly, jsem zvědav, co nám přinese hra 3 na 3.
     
    Střely na branku ve třetí třetině: 7 – 9.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:16
    Puk si po buly bere Třebíč, což je v prodloužení vždy stěžejní. V první šanci se zjevil Dočekal, který z dálky ostře vypálil, mířil ale příliš vysoko.
     
    61:03
    Tomáš Kaut se snažil vybruslit si do nějaké kvalitní střelecké pozice, nakonec skutečně pálí, nicméně tento pokus nebude znamenat pro Jana Mičána žádný problém.
     
    61:49
    Švec vypálil z levé strany, na druhou stranu mohli okamžitě vyrazit do přečíslení domácí, ti však nechávají kotouč za sebou.
     
    62:43
    Pardubické snažení zastavuje ofsajd, vhazuje se ve středním pásmu. Na buly se sklání zkušený Tomáš Kaut.
     
    63:43
    Michal Vodný se snažil prosmýknout na střed, zde ale byl vystaven přesile a daleko už se nedostal.
     
    63:55
    Rozpoutává se nám tu trošku vážnější konflikt, ten po ráně z mezikruží a najetí do brankoviště rozpoutal známý raubíř Daniel Rákos. Hra je vykázána do středního pásma, vylučovat se nebude.
     
    64:44
    Obránce Martin Švec využil mezírky, kterou mu nechala soupeřova obrana a protáhl se k bráně, kde už naštěstí pro Třebíč neměl prostor zakončit.
     
    64:59
    Jakub Stehlík ještě pálí, gól už ale nepadne. Čekají nás nájezdy!
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Daniel RÁKOS nic moc nevymyslel, trefuje dobře postaveného Mičána.
    Daniel RÁKOS
     
    1. série
    0:0
    Radim FERDA zkusil dlouhou kličku do backhandu, netrefuje přesně...
    Radim FERDA
     
    2. série
    0:0
    Lukáš ŽÁLČÍK zkusil vystřelit, trefuje vyrážečku Jana Mičána. Zatím je to bez nápadu...
    Lukáš ŽÁLČÍK
     
    2. série
    0:0
    Tomáš SVOBODA netrefil mezírku mezi Vondrašovými betony.
    Tomáš SVOBODA
     
    3. série
    0:0
    Adam FIALA míjí bránu.
    Adam FIALA
     
    3. série
    1:0
    Vítězslav BROŽ dokázal přelstít brankáře Vondraše, který nečekal zakončení na bližší tyč. Kotouč letí přesně do růžku a Horácká Slavie vede!
    Vítězslav BROŽ
     
    4. série
    1:0
    Tomáš KAUT soupeřova gólmana nevymíchal, trefuje roztaženého Mičána.
    Tomáš KAUT
     
    4. série
    1:0
    David MICHÁLEK také zkoušel kličku do backhandu, ani on netrefuje přesně.
    David MICHÁLEK
     
    5. série
    1:0
    Dominik PAVLATA příliš dlouho čekal, dostal se až příliš blízko a už neměl kudy. Jan Mičán kotouč udržel na hrudi a Třebíč vítězí!
    Dominik PAVLATA
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SK Horácká Slavia Třebíč.
    Autorem vítězné branky je VÍTĚZSLAV BROŽ, který ve čtvrté nájezdové sérii překonal (jako jediný exekutor) Jakuba Vondraše – 2:1sn!
     
    Konec zápasu. (20:42:05)

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 49. Ferda (Michálek, Stehlík), rozh. náj. V. Brož – 54. Rákos (Kolář)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Daniel Rákos (PCB)
    0:0   Radim Ferda (TRE)
    2. série:
    0:0   Lukáš Žálčík (PCB)
    0:0   Tomáš Svoboda (TRE)
    3. série:
    0:0   Adam Fiala (PCB)
    1:0   Vítězslav Brož (TRE)
    4. série:
    1:0   Tomáš Kaut (PCB)
    1:0   David Michálek (TRE)
    5. série:
    1:0   Dominik Pavlata (PCB)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Mičán (Bizoň) – Vodička, Stehlík, Bořuta, Mareš, Böhm, Furch, Kroupa – Ferda, Michálek, V. Brož – Dočekal, Vodný, To. Svoboda – Lichanec, Bittner, Psota – Michalčuk, Malý, Jaša – Kuba.
    HC Dynamo Pardubice B: Vondraš (Kadlc) – Kolář, Chabada, Švec, Nedbal, Voženílek, Nedelka, Kubíček – Pochobradský, Rákos, Žálčík – Lichtag, Kaut, Formánek – Rouha, Fiala, Kalužík – Pavlata, Gromadzki, Helikar.