Kolín – Ústí n/O 0:0 (odl.) | Jablonec B – Hr. Králové B 0:0 (odl.) | Most/Souš – Kladno 3:0 (kon.)
Živanice – Pardubice B 0:0 (odl.)
odloženo
FK Jablonec B
0:0 (-:-)
FC Hradec Králové B
Sobota 14.09.2024, 10:15 • Fotbalový stadion Břízky, Jablonec nad Nisou. • 3. Česká fotbalová liga (B) • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zápas je kvůli nepříznivému počasí odložen. Náhradní termín utkání byl stanoven na 23. 10. 2024 s výkopem od 15:30. (15:37:43)
     
    VZÁJEMNÉ ZÁPASY

    V loňském soutěžním ročníku spolu tyto dva celky odehrály dvě utkání. První zápas, který se odehrál na půdě Hradce, skončil remízou 2:2. V druhém zápase Jablonec doma prohrál 1:2.
     
    FC HRADEC KRÁLOVÉ B

    Rezerva Hradce má v tabulce lepší postavení než její dnešní soupeř, jelikož se drží na 7. místě tabulky při skóre 9:11 a ziskem 8 bodů. Hradec si shodně připsal dvě remízy, dvě porážky a dvě vítězství. Prohrál s Ústím a Zápy. Remizoval s Mostem a Živanicemi a zvítězil nad rezervou Liberce a Chlumcem. Nejlepším střelcem hostujícího týmu je Lukáš Hruška, který doposud vsítil 3 branky.
     
    FK JABLONEC B

    Rezerva Jablonce se v aktuálním soutěžním ročníku 3. české nejvyšší fotbalové soutěže nachází na 12. místě tabulky se ziskem 6 bodů a skóre 6:9. Jablonec dokázal porazit pouze na svém hřišti Živanice 3:0. Poté následují pouze porážky a remízy. Jablonec prohrál s Mostem a Ústím a remizoval s Chlumcem, rezervou Liberce a Kolínem. Podaří se dnes svěřencům Benjamina Vomáčky připsat si druhé vítězství v letošním soutěžním ročníku?
     
    Hezký den, vítám Vás u sledování textového přenosu utkání 6. kola 3. nejvyšší české fotbalové soutěže mezi týmy FK Jablonec B a FC Hradec Králové B. Úvodní výkop utkání je naplánován na 10:15.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Jan Pavlíček

    Branky:


    FK Jablonec B:
    Trenér: Benjamin Vomáčka

    FC Hradec Králové B:
    Trenér: Tomáš Šilhavý

    Rozhodčí: Fojtík – Jansa, Vodrážka