Fehérvár – Lausanne 1:3 (kon.) | Tappara – Färjestad 4:6 (kon.) | Ženeva – Ilves 4:3 (kon.)
Třinec – Fribourg 7:3 (kon.) | Storhamar – Växjö 1:4 (kon.) | Bremerhaven – Rouen 4:2 (kon.)
konec
Tappara Tampere
4:6 (0:1, 3:3, 1:2)
Färjestad Karlstad
Sobota 14.09.2024, 16:00 • Tampere Deck Arena (Tampere) • Hokejová Liga mistrů • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:15 NYGARD - 4:6
     
    58:15
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Autorem branky do prázdné brány je JOAKIM NYGARD. Nygard ujel domácím a těsně před útočnou modrou hodil puk do prázdné klece. Asistence: Jonathan Andersson.
    54:34 PUHAKKA - 4:5
     
    54:34
    Tappara právě vstřelila branku!
    Protiútok Tappary. Keskinen prohodil dva beky Karlstadu a vyslal spoluhráče do brejku, ten neváhal a pálil přesně do horní části branky. Autorem branky je PETTERI PUHAKKA. Asistence: Oiva Keskinen, Otto Rauhala.
    49:30 Joel KELLMAN - 3:5
     
    49:30
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JOEL KELLMAN. Přesilovka Tappary se ruší, díky tomuto gólu. Nygard udělal bekovi nádhernou stahovačku, uvolnil se a zadovkou našel Kellmana, nádherné. Jako z hokejové učebnice. Něco pro labužníky. Asistence: Joakim Nygard, August Tornberg.
    35:01 TORNBERG - 3:4
     
    35:01
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Kombinace v útočném pásmu, puk šel na beka nahoru,, oražený kotouč a střla přesně pod vyrážečku, to nešlo chytit. Autorem branky je AUGUST TORNBERG. Asistence: Jack Berglund.
    29:34 TANUS - 3:3
     
    29:34
    Tappara právě vstřelila branku!
    JE srovnáno. Autorem branky je KRISTIAN TANUS. Puk se dostal na vrchol kruhů a odsud pálil nahoru do branky Tanus, výška puku stačila na to, aby přeletěla Claru. Asistence: Julius Mattila, Hugo Gallet.
    26:45 MATTILA - 2:3
     
    26:45
    Tappara právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka, zase ta samá. jen na druhé straně. Přihrávka přes osu před brankoviště a teč k tyči po ledě, je to 2:3. Autorem branky je JULIUS MATTILA. Asistence: Daniel Brickley, Kristian Tanus.
    26:07 MUSTONEN - 1:3
     
    26:07
    Tappara právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka, na druhé straně ovšem. Autorem branky je ALEKSI MUSTONEN. Asistence: Kristian Tanus, Daniel Brickley.
    24:21 BERGKVIST - 0:3
     
    24:21
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Krása!!!! Převtělená krása! Střela od modré, přiťuknut doprava a střela do prázdné branky, Karlstad vede už 3:0 v Tampere. Parádní výkon. Využitá přesilovka a ta samá. Autorem branky je AXEL BERGKVIST. Asistence: Joel Kellman, Michael Lindqvist.
    23:26 TOMÁŠEK - 0:2
     
    23:26
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Tomášek se enerozpakoval, projel pásmem a zastrčil puk blafákem u druhé tyče, Metsola si s ním nevěděl rady. Autorem branky je DAVID TOMÁŠEK. Asistence: Per Aslund, Magnus Nygren.
    11:14 ANDERSSON - 0:1
     
    11:14
    Färjestad právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JONATHAN ANDERSSON. Střela od pravého mantinelu na bližší tyč pod lapačku skončila za zády Metsoly. Asistence: Joel Nystrom, Oskar Steen.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 27. Mustonen (Tanus, Brickley), 27. Mattila (Brickley, Tanus), 30. Tanus (Mattila, Gallet), 55. Puhakka (Keskinen, Rauhala) – 12. Andersson (Nystrom, Steen), 24. Tomášek (Aslund, Nygren), 25. Bergkvist (Kellman, Lindqvist.), 36. Tornberg (Berglund), 50. Kellman (Nygard, Tornberg), 59. Nygard (Andersson)


    Tappara Tampere: Metsola (Kohonen) – Brickley, Matinmikko, Leskinen, Kärki, Tuulola, Gallet, Korkola – Savinainen, Mattila Tanus – Puhakka, Keskinen, Rautiainen – Mustonen, Somppi, Antonen – Luoto, Rauhala, Järventie
    Trenér: Rikard Gronborg (SWE)

    Färjestad Karlstad: Clara (Lagacé) – Ollas MAttsson, Nygren, Solberg, Nyström, Bergkvist, Tornberg, Andersson – Nygard, Tomášek, Aslund – Lodin, Westfält, Steen – Forsell, Kellman, Lindqvist – Alba, Berglund, Björklund
    Trenér: Tomas MItell (SWE)

    Rozhodčí: Brander, Heikkinen – Mäkinen, Nikulainen