Hostivař – Plzeň 5:0 (kon.) | Svítkov – Kert Park Praha 0:0 (odl.) | Ústí n/L – Pardubice 1:4 (kon.)
Letohrad – Hr. Králové 0:0 (odl.) | Mladá Boleslav – Karviná 0:0 (odl.) | Dobřany – Kladno 1:3 (kon.)
konec
Elba DDM Ústí nad Labem
1:4 (0:1, 1:0, 0:3)
HBC Pardubice
Sobota 14.09.2024, 14:00 • Stadion mládeže Ústí nad Labem • CROSSDOCK Extraliga • 2. kolo
     
    44:05
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A je hotovo, NICOLAS LANGR prošel skrz tři ústecké hráče a bez větších problémů zakončil do odkryté brány. Perníkáři si dnes odvezou všechny tři body – 1:4! Asistence: Jakub Kvapil a Matyáš Licek.
     
    40:44
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí po ubráněném útoku usnuli na vavřínech. Hosté akci nevypustili, míček se dostal na hůl MATYÁŠE LICKA a právě jeho zásluhou odskakují hosté na rozdíl dvou branek – 1:3! Asistence: Nicolas Langr.
     
    37:39
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice ukázkově využily zisku pásma, Česák vyhrál buly, předložil na JAKUBA GEISLERA, který svou skvěle umístěnou ranou nedal Koudelkovi šanci – 1:2! Asistence: Josef Česák.
     
    27:00
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tento tlak již pardubická obrana nedokázala vyřešit. Míček se ve zmatku dostal na volnou hůl ZBYŠKA KASTNERA, který bez problémů rozvlnil síť poloodkryté branky – 1:1! Asistence: Patrik Zicho.
     
    8:07
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Osm minut se nic nedělo a následně jako první udeřily Pardubice. Míček byl nahozen na Koudelku, ten ho ovšem nezkrotil ideálně a odrazil ho přímo na hůl LUBOŠE MORAVCE, který bez problémů zakončil. Toto si ústecký mladík za rámeček nedá – 0:1! Asistence: Josef Česák a Miroslav Kadlec.

    Jan Koudelka


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 27. Kastner (Zicho) – 9. Moravec (Česák, Kadlec), 38. Geisler (Česák), 41. Licek (Langr), 45. Langr (Kvapil, Licek)


    Elba DDM Ústí nad Labem: Koudelka (Banda) – Kastner, Kučera, Pauček, Poláček, Popluhar, Sedláček J., Sedláček M., Smolík (A) – Červinka (A), Doucha, Filip, Kapusta, Kocourek, Kurty, Macek, Michajličenko, Soukup, Stupka (C), Tomáš, Zicho
    Trenér: Pavlík

    HBC Pardubice: Foršt (Třináctý) – Geisler, Hálek, Kadlec, Kamaryt, Kvapil, Strouhal (A) – Blažek, Česák, Förstl, Kupka, Lang, Langr (C), Licek, Mikula, Moravec, Remač
    Trenér: Mašík

    Rozhodčí: Kettner, Záhora

    Diváci: 38