Klagenfurt – Osvětim 4:5 (kon.) | Zürich – Salzburg 2:4 (kon.) | Straubing – Pardubice 3:2 (kon.)
Sheffield – Skellefteå 3:2 (kon.) | SønderjyskE – Pelicans Lahti 2:4 (kon.) | Eisbären – Sparta 3:0 (kon.)
konec
Straubing Tigers
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 15.09.2024, 16:30 • Eisstadion am Pulverturm, Straubing • Hokejová Liga mistrů • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:12 Marcel BRANDT - 3:2
     
    56:12
    Straubing právě vstřelil branku!
    Přesilovka domácích je využita a Strabuing strhává vedení na svou stranu. Danjo Leonhardt poslal kotouč na modrou čáru, kde se do střely opřel MARCEL BRANDT a jeho pumelice se zastavila až za zády Romana Willa – 3:2. Asistence: Danjo Leonhardt a JC Lipon.
    42:58 Joshua SAMANSKI - 2:2
     
    42:58
    Straubing právě vstřelil branku!
    Tak to byla opravdu bleskově využitá přesilová hra a je opět vyrovnáno. K odraženému puku se na pravé straně dostal JOSHUA SAMANSKI a pohotově ho dorazil do částečně odkryté pardubické sítě – 2:2. Asistence: Mike Connolly a Justin Braun.
    39:35 David MUSIL - 1:2
     
    39:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nyní se už ale skóre mění a Pardubičtí strhávají poprvé v utkání vedení na svou stranu. Od modré čáry střílel po přihrávce od Ondřeje Vály DAVID MUSIL, který svůj pokus poslal až za záda domácího brankáře Manuela Floriana Bugla – 1:2. Asistence: Ondřej Vála.
    14:58 Tomáš ZOHORNA - 1:1
     
    14:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Až klasická přesilová hra hostů je využita. TOMÁŠ ZOHORNA dostal přihrávku na levý kruh a jeho prudká rána pak skončila v síti Straubingu a začíná se tak znovu od začátku – 1:1. Asistence: Robert Kousal a Daniel Herčík.
    09:25 Mario ZIMMERMANN - 1:0
     
    09:25
    Straubing právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a otevírají účet zápasu. Od modré čáry pálil tvrdě MARIO ZIMMERMANN a jeho rána pak prosvištěla až pod horní tyč Willovy branky – 1:0. A přesilovka samozřejmě pokračuje dále vzhledem k pravidlům Ligy mistrů. Asistence: Elis Hede a Philip Samuelsson.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 10. Zimmermann (Hede, Samuelsson), 43. Samanski (Connolly, Braun), 57. Brandt (Leonhardt, Lipon) – 15. Zohorna (Kousal, Herčík), 40. Musil (Vála)


    Straubing Tigers: Bugl (McIntyre) – Braun, Brandt (A)(TS), Zimmermann, Klein, Green, Samuelsson, Clarke, Geitner – Lipon, Samanski (A), Leier – Fleischer, Brunnhuber, McKenzie – Hede, Leonhardt, Connolly (C) – St. Denis, Scott, Fonstad
    Trenér: Tom Pokel

    HC Dynamo Pardubice: Will (Honzík)- Hrádek, Hájek, Šustr, Dvořák, Musil, Vála, Houdek – Herčík, Sedlák (C), Smejkal – Kaut (TS), Kousal, Radil – Paulovič, Zohorna (A), Mandát – Vondráček, Poulíček (A), Kaplan
    Trenér: Marek Zadina

    Rozhodčí: Hinterdobler (GER), Neutzer (GER) – Koziol (GER), Römer (GER)

    Diváci: 3548