Plzeň – Jičín 34:24 (kon.) | Dukla – Zubří 0:0 (odl.)
odloženo
HC Dukla Praha
0:0 (-:-)
HC ROBE Zubří
Neděle 15.09.2024, 17:00 • SH Řepy • Chance Extraliga mužů • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Utkání bylo z důvodu nepříznivé povodňové situace odloženo. (11:02:12)
     
    Vzájemné zápasy z loňské sezony
    Dukla – Zubří 36:30
    Zubří – Dukla 29:29
     
    HC ROBE Zubří
    Mistr z roku 2012 vypadl na jaře ve čtvrtfinále s Lovosicemi 1:3 na zápasy. Také Zubří následně udělalo již předem avizovanou změnu na postu kouče, kdy Slováka Petera Davida nahradil Ondřej Mika, bývalá vynikající spojka působící dlouhá léta ve Francii. Právě jeho kontakty v zemi galského kohouta přivedly do Zubří Natana Paquioma. Jedná se o historicky prvního Francouze nastupujícího v nejvyšší české soutěži. Zubřané také posílili na křídle, kam přišel reprezentant Jakub Hrstka. Ze zahraničí se vrátil pivot Petr Šlachta. V prvním kole ale posléze zažilo Zubří zklamání, když doma nestačilo o gól na Nové Veselí.
     
    HC Dukla Praha
    Dukla podruhé za sebou nepostoupila do semifinále. V mužstvu skončila gólmanská ikona Tomáš Petržala. Ten strávil v Dukle prakticky celou kariéru. Nahradit jej má Karel Šmíd, který přišel z Plzně. Návrat do hlavního města ohlásil i další házenkář s plzeňskou minulostí Jan Blecha. Co se týče pohybů opačným směrem, tak do Karviné se přesunul Daniel Křístek a Plzeň podepsala Jiřího Dokoupila, pivota s reprezentačními zkušenostmi. Ke změně došlo i na pozici trenéra. Michal Tonar opustil Duklu po dvou sezonách, vedení klubu oslovilo bývalého reprezentačního kouče Daniela Kubeše. V prvním kole pak Dukla uhrála bod za remízu v Otvíráku na zimním stadionu v Lovosicích.
     
    Hezký den, vítejte u textové reportáže ze zápasu druhého kola Chance Extraligy, ve kterém se střetnou HC Dukla Praha a HC ROBE Zubří. Začínáme v 17:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Vít Muzikář

    HC Dukla Praha
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    Celkem 0/0 0 0 0 0
    HC ROBE Zubří
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    Celkem 0/0 0 0 0 0
    Rozhodčí: Kichner, Vacula