Juventus – Eindhoven 2:0 (1.pol) | Young Boys – Aston Villa 0:3 (1.pol) | AC Milán – Liverpool 0:0 (21:00)
Bayern – Dinamo Záhřeb 0:0 (21:00) | Real Madrid – Stuttgart 0:0 (21:00) | Sporting – Lille 0:0 (21:00)
před zápasem
Real Madrid
0:0 (-:-)
VfB Stuttgart
Úterý 17.09.2024, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Liga mistrů • 1. kolo
Vsaďte si
Videopřenos
     
    Hostující Stuttgart má za sebou v německé lize zatím jen tři zápasy. Tým vedený trenérem Sebastianem Hoenessem zatím jeden zápas vyhrál, jeden remízoval a jeden prohrál. Na kontě tak má jen čtyři body a aktuálně je až na desátém místě tabulky. O víkendu ale Stuttgart vyhrál na půdě Mönchengladbachu jednoznačně 3:1 a na dnešní duel proti Los Blancos se tak naladil velmi dobře. (20:42:08)
     
    Dnes domácí tým Realu Madrid začal novou sezonu lehce rozpačitě. Hlavně kvůli mistrovství Evropy se velká část hráčů k prvnímu týmu bílého baletu připojila až v první polovině srpna a neměla tak vůbec žádnou přípravu. Především pak hvězdný útočník Kylian Mbappé bude ještě potřebovat nějaký čas, aby se s novým týmem naplno sžil. Real získal v úvodních pěti zápasech španělský LaLigy "jen" jedenáct bodů a aktuálně je druhý za Barcelonou, která zatím neztratila ani bod.
     
    Nová sezona Ligy mistrů přináší mnoho nového. Tou největší novinkou je bezpochyby velká změna herního systému celé soutěže. Ligovou fázi Ligy mistrů totiž bude hrát celkem 36 týmů a zrušené byly čtyřčlenné skupiny. Od letošního roku se všech šestatřicet týmů řadí do jedné společné skupiny a velmi zajímavou inovací je také to, že v základní ligové fázi odehraje každý tým osm zápasů proti osmi různým týmům.
     
    Hezký úterní večer všem fotbalovým fanouškům při sledování online reportáže z úvodního zápasu nové sezony Ligy mistrů UEFA. V rámci této reportáže budeme sledovat obhájce trofeje, tým Realu Madrid, který nastoupí na domácím stadionu proti německému Stuttgartu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
     

    Aleš Strouha

    Branky:


    Real Madrid:
    Trenér: Carlo Ancelotti

    VfB Stuttgart:
    Trenér: Sebastian Hoeness

    Rozhodčí: Meler – Ersoy, Uyarcan (všichni Turecko)