Juventus – Eindhoven 2:0 (1.pol) | Young Boys – Aston Villa 0:1 (1.pol) | AC Milán – Liverpool 0:0 (21:00)
Bayern – Dinamo Záhřeb 0:0 (21:00) | Real Madrid – Stuttgart 0:0 (21:00) | Sporting – Lille 0:0 (21:00)
před zápasem
Sporting Lisabon
0:0 (-:-)
Lille OSC
Úterý 17.09.2024, 21:00 • Estádio José Alvalade, Lisabon • Liga mistrů • 1. kolo
Vsaďte si
Videopřenos
     
    Zápas na Estádio José Alvalade začne ve 21:00, takže si na večer nic neplánujte a buďte u našeho přenosu. Jste k němu všichni zváni. (21:43:43)
     
    Rozhodčí

    Hlavním sudím tohoto utkání bude Donatas Rumšas, kterému budou na pomezí asistovat Aleksandr Radiuš a Dovydas Sužiedėlis, všichni z Litvy. Čtvrtým rozhodčím byl nominován Robertas Valikonis, taktéž z Litvy a u videa budou Aleandro Di Paolo z Itálie a David Coote z Anglie.
     
    Lille OSC

    Francouzský klub je už v LM docela rozehraný, neboť musel přejít přes dvě předkola. Nejprve přehrál turecké Fenerbahce, když doma vyhrál 2:1 a v odvetě Lille stačila remíza 1:1. V playoff přišla na řadu pražská Slavia, tu Lille doma po gólech Davida a Zhegrovy porazilo 2:0, odveta byla velmi dramatická a i když Slavia doma zvítězila 2:1, tak gól Zhegrovy se ukázal jako klíčový, na Slavii zbyla Evropská liga a Lille se posunulo do hlavní soutěže milionářské soutěže.
     
    Sporting Lisabon

    Domácí tým se do největší evropské fotbalové soutěže vrací po dvou letech. V roce 2022 skončil Sporting ve společnosti Tottenhamu, Frankfurtu a Marseille na třetím místě základní skupiny a přesunul se pak do Evropské ligy, kde pak dokráčel do čtvrtfinále.
    V letošním ročníku Sporting nemusel hrát žádné předkolo a tak se na Ligu mistrů připravoval v domácí soutěži. V té si vede opravdu výborně, neboť po pěti kolech je první s plným počtem 15 bodů a skóre 19:2! Forma je tak výborná.
     
    Dobrý večer u 1. kola Ligy mistrů! Společně se podíváme na utkání mezi týmy Sporting Lisabon a Lille OSC.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
     

    Aleš Pur

    Branky:


    Sporting Lisabon:
    Lille OSC:

    Rozhodčí: Rumšas (LTU) – Radiuš (LTU), Sužiedėlis (LTU)