Slovensko – Česko 1:5 (kon.)
konec
Slovensko
1:5 (1:3, 0:2)
Česko
Úterý 17.09.2024, 18:10Mistrovství světa v inline hokeji
Partner:
     
    39:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Z protiakce se prosazují Češi, když JAKUB CIK zůstal sám na ose a trefil se přesně k tyči – 1:5. Asistence: Patrik Šebek.
     
    24:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další rychlá a velmi podobná souhra už Čechům vyšla. PETR ŠKOLOUD si sjel k pravé tyči, kam dostal krásnou žabičku od Bernada a zakončil do volného prostoru – 1:4. Asistence: Jakub Bernad
     
    15:12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ta nakonec přišla a je to o dvě branky. JAKUB BERNAD pohotově číhal na brankovišti a doklepl do sítě vyraženou Šebkovu střelu – 1:3. Asistence: Patrik Šebek.
     
    03:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    S góly se na úvod utkání rozhodně nešetří. Češi rozjeli další rychlou akci, kdy dostal křižnou přihrávku od Loskota opět PETR ŠKOLOUD a ranou do poloodkryté branky se zapisuje mezi střelce – 1:2. Asistence: Marek Loskot.
     
    02:56
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    A rázem je vyrovnáno! JURAJ JURÍK vzal akci na sebe, vybruslil si na osu hřiště a povedenou ranou příklepem se trefil k pravé tyči. Češi poprvé na turnaji kapitulují – 1:1. Asistence: Lukáš Klíma
     
    01:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Aktivní úvod nese Čechům ovoce, MAREK LOSKOT zůstal sám mezi kruhy a ranou k tyči překonal slovenského brankáře poprvé. Asistence: Petr Školoud.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 3. Jurík (Klíma) – 2. Loskot (Školoud), 4. Loskot (Školoud), 16. Bernad (Šebek), 25. Školoud (Bernad), 40. Cik (Šebek)


    Slovensko: Bednár (Pončák) – Loydl, Uhnak, Končír, Sanko, Novosedík, Buchman, Jurík (C), Repka, Mrázik, Trenčan, Šimonič, Klíma.
    Česko: Matoušek (Brabec) – L. Novák, Bernad (C), Přibyl, Vyoral, Skoupý, Šebek – Cik, J. Novák, Loskot, Školoud, Čech, Jindra.
    Trenér: Martin Mecera

    Rozhodčí: Tyler Telesio-Carreon, Laurent Faure.