Plzeň – HC Litvínov 0:0 (17:00) | Sparta – K. Vary 0:0 (17:30)
před zápasem
HC Sparta Praha
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 19.09.2024, 17:30Extraliga dorostu • 6 • Skupina A
Videopřenos
Partner:
     
    HC Energie Karlovy Vary

    Karlovarská Energie je rozjetá a je v tabulce na prvním místě a dosud nasbírala dvanáct bodů, tedy plný počet. Západočeši jsou tak zatím stoprocentní. V přestřelce porazili 6:5 České Budějovice, poté následovala výhra 7:0 na Kladně. Jízda pak pokračovala dále, kdy doma Energie vyhrála 10:2 v derby s Pilsen Wolves. Naposledy pak nadvládu pocítila také Mladá Boleslav, která doma prohrála s Vary 3:4. (14:25:55)
     
    HC Sparta Praha

    Pražská Sparta se v tabulce ve skupině A nachází na sedmém místě s pěti body. Nejprve 4:5 po samostatných nájezdech prohrála s Liberce, poté následovala výhra 6:1 Pilsen Wolves. Další duel Sparty došel do samostatných nájezdů, tentokráte padla 3:4 s Litvínovem. A naposledy pak nestačili Pražané na indiány z Plzně, kteří v Praze vyhráli 5:0. Budou dnes doma sparťané bodovat?
     
    Hezký čtvrteční podvečer přeji všem příznivcům hokeje. Na programu je dnes dorostenecká extraliga a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Sparta Praha a HC Energie Karlovy Vary.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
     

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky:


    HC Sparta Praha:
    HC Energie Karlovy Vary: