Berani Zlín – Warriors Brno 0:0 (17:00)
před zápasem
Berani Zlín
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HCM Warriors Brno
Pátek 20.09.2024, 17:00 • Trinity Bank Aréna Luďka Čajky - Zlín • Liga juniorů • 3. kolo
Videopřenos
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky a příznivce mládežnického hokeje!

    Dnes se společně zaměříme na 3. kolo Ligy juniorů, tedy druhé nejvyšší české soutěže kategorie U20. Konkrétně nás bude zajímat dění ve zlínské Trinity Bank Aréně, juniorské béčko místních Beranů vyzve Warriors Brno.

    Začínáme v 17:00, přeji Vám příjemnou zábavu.
     


    Borci z Baťova města – nováček druhé nejvyšší soutěže – nezažívají nejlepší start do sezony. V úvodním kole vyzvali Berani v třaskavém derby Vsetín a neskórovali, padli 0:2. Trápení v koncovce pokračovalo i v následném utkání s Technikou Brno, svěřenci Martina Půčka se prosadili až ve druhé polovině utkání, to už ale stahovali manko 0:5 a celkově padli 3:6...

    O góly by se měl postarat Dominik Kos, který byl loni bodovým lídrem zlínského dorostu, souběžně hraje i za juniorský A tým a při své premiéře na Technice se ihned prosadil.



    Warriors sehráli zatím jediné utkání, druhé kolo bylo odloženo. A hned na startu soutěže zapsali Válečníci cenný skalp, po prodloužení srazili loni ještě extraligovou Olomouc. Zazářil hlavně David Stulo (2+1), který patří extraligové Kometě a loni nasázel v nejvyšší soutěži dorostu 26 branek! Bránu při výhře 5:4 střežil Jan Kusak, polský gólman se (zatím epizodní) zkušeností z polského národního týmu do 18 let. (13:35:29)
     
     

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky:


    Berani Zlín:
    Trenér: Martin Půček

    HCM Warriors Brno:
    Trenér: Jiří Sýkora

    Rozhodčí: Poláček – Bubela, Pippal