Česko – Argentina 6:0 (po 1.pol)
přestávka po pol.
Česko
6:0 (6:0, -:-)
Argentina
Pátek 20.09.2024, 18:10 • Roccaraso, Itálie • Mistrovství světa v inline hokeji • Čtvrtfinále
Partner:
     
    18:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góly ale dávají jen Češi. MAREK LOSKOT zaparkoval u pravé tyče, kde doslova jen vložil hokejku do stříleného pasu Školouda a kotouč pohodlně nasměroval do sítě. Asistence: Petr Školoud.
     
    14:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se baví a skóre narůstá. Po nedůrazu na brankovišti vybojoval puk Loskot, který ihned poslal na pravý kruh, odkud se PETR ŠKOLOUD trefil z jedničky přesně mezi tyčku a lapačku přesouvajícího se Mazzaferra. Asistence: Marek Loskot.
     
    12:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jsou ve velké pohodě a na jejich hře je to znát, protože dávají čtvrtý gól. DAVID JINDRA si vyjel mezi kruhy, využil clonu a prudkou ranou k tyči se i on dočkal první trefy na letošním MS. Asistence: Adam Přibyl.
     
    09:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další tlak už ale Jihoameričané neustáli. MIKULÁŠ SKOUPÝ podnikl výlet z obrany až před branku, kde po bekhendové kličce po zemi pohodlně zasunul puk za beton Mazzaferra. Pro českého beka jde o první branku za reprezentaci na seniorském MS v kariéře! Bez asistence.
     
    06:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to o dvě branky. Češi v obraně zariskovali, jinak by šla Argentina do akce 3 na 1. Šebek vyvezl puk po ose a JAKUB NOVÁK se trefil z levého kruhu přesně do bližší šibenice. Asistence: Patrik Šebek.
     
    00:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je snový start pro české barvy. Na dlouhý pas Šebka si za obránce najel JAKUB CIK a v zakončení si počínal jako mazák, který brankáře překonal bekhendovou kličkou. Asistence: Patrik Šebek.
     
     

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 1. Cik (Šebek), 7. J. Novák (Šebek), 10. Skoupý, 13. Jindra (Přibyl), 15. Školoud (Loskot), 19. Loskot (Školoud)


    Česko: Brabec (Matoušek) – L. Novák, Bernad (C), Přibyl, Vyoral, Skoupý, Šebek – J. Novák, Loskot, Školoud, Čech, Jindra, Skácel
    Trenér: Martin Mecera

    Argentina: Mazzaferro (Lopez Silva) – Mercere, Soldati Lopez, Barra, Jarkoswky Fantacone, Haiek, Insua Shanly, Savchuk, Echevarria, Palanga, Beltrami, Portabella Fazio (C), López Silva, Bustos, Currenti.

    Rozhodčí: Leif Hampus Kristoffer Söder, Laurent Faure.