Teplice B – Zápy 0:0 (10:00) | Hr. Králové B – Kolín 0:0 (10:15) | Brozany – Most/Souš 0:0 (16:30)
Benátky n/J – Živanice 0:0 (16:30)
před zápasem
SK Sokol Brozany
0:0 (-:-)
FK Baník Most - Souš
Neděle 22.09.2024, 16:30 • Hlavní stadion SK Sokol Brozany • 3. Česká fotbalová liga (B) • 7. kolo
Vsaďte si
     
    Vzájemné zápasy

    Tyto dva celky spolu v loňské sezóně odehrály dvě utkání. Z těchto dvou zápasů vychází lépe Most-Souš, protože v podzimním kole svého dnešního soupeře porazil na jeho hřišti 3:0 po brankách Rjasky, Štefka a Novotného. V jarním kole loňského ročníku skončilo vzájemné měření sil remízou 0:0. (13:02:51)
     
    FK Baník Most – Souš

    Svěřenci Stanislava Hofmanna se v aktuálním ročníku 3. české nejvyšší fotbalové soutěže nacházejí na 8. místě se ziskem 7 bodů a skóre 11:13. Baník sice dobře vstoupil do aktuální sezóny, když v prvním kole porazil rezervu Jablonce 3:1 a poté ve druhém kole remizoval s rezervou Hradce 3:3. Ovšem v dalších kolech Baník zaznamenal 4 porážky v řadě proti České Lípě, rezervě Liberce, rezervě Pardubic a Benátkám nad Jizerou. Na vítěznou vlnu se Most vrátil v doposud posledním odehraném utkání, když v domácím prostředí porazil Kladno 3:0 po brankách Novotného, Petržílky a Šimečka. Nejlepším střelcem týmu a zároveň nejlepším střelcem celé 3. ligy – skupiny B je Jindřich Novotný se 7 přesnými zásahy.
     
    SK Sokol Brozany

    V dosavadním průběhu 3. české nejvyšší fotbalové soutěže patří Brozanům 3. místo za zisk 13 bodů. Brozany jsou v popředí tabulky s nejmenším počtem odehraných zápasů (pouze 5). V prvním kole měly totiž volno a v minulém víkendu Brozany nehrály šlágr v Ústí nad Labem kvůli podmáčenému hřišti. V sezóně tak zatím neokusily porážku a pouze jedinkrát ztratily body při domácí remíze 2:2 s Ústím nad Orlicí. V posledním zápase Brozany doma porazily překvapivě jednoznačně 3:0 SK Zápy. Nejlepším střelcem týmu je se 4 brankami Martin Jindráček.
     
    Hezký den, vítám Vás u sledování textového přenosu utkání 7. kola 3. české nejvyšší fotbalové soutěže mezi týmy SK Sokol Brozany a FK Baník Most – Souš. Úvodní výkop utkání je naplánován na 16:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
     

    Jan Pavlíček

    Branky:


    SK Sokol Brozany:
    Trenér: Jiří Němec

    FK Baník Most - Souš:
    Trenér: Stanislav Hofmann

    Rozhodčí: Flade – Nedvěd, Krupka