Karviná B – Frýdek-Místek 0:0 (10:15) | Uničov – Strání 0:0 (10:15) | Brno B – Hodonín 0:0 (10:15)
Znojmo – Start Brno 0:0 (15:00)
před zápasem
1. SC Znojmo FK
0:0 (-:-)
TJ Start Brno
Neděle 22.09.2024, 15:00 • Městský stadion v Horním parku, Znojmo • 3. Moravskoslezská fotbalová liga • 8. kolo
Vsaďte si
     
    Vzájemné zápasy

    V loňské sezoně se Znojmo se Startem Brno poprvé potkalo v rámci ligových bojů v MSFL a v obou případech se z výhry radovali hosté. V podzimním 5. kole zvítězil Start Brno ve Znojmě 3:2, když o své výhře rozhodl třemi góly již v 1. poločase. Znojmo ale Startu domácí porážku oplatilo a v jarním 22. kole zvítězilo v Brně 3:1. Start se sice dostal v úvodu zápasu do vedení, Znojmo ale po změně stran otočilo skóre ve svůj prospěch a odvezlo si všechny body.
    Z posledních šesti vzájemných duelů pak máme vyrovnanou bilanci dvou výher Znojma, dvou remíz a dvou výher Startu Brno. (08:13:14)
     
    TJ Start Brno

    Fotbalový klub z brněnské městské části Lesná zažívá v poslední dekádě velký výsledkový posun a z Brněnského městského přeboru se postupně dostal až do Moravskoslezské fotbalové ligy. Po triumfu v Divizi D ze sezony 2022/23 se loni představil Start poprvé v naší třetí nejvyšší soutěži a v nováčkovské sezoně z toho byla solidní 11. příčka za zisk 44 bodů. Nejlepším střelcem týmu byl s 11 góly 25letý útočník Martin Zikl. Vstup do letošní sezony se svěřencům Michala Kuglera nevydařil podle představ, po pěti odehraných kolech byli bez výhry s dvěma body na kontě po domácích remízách s Hlubinou a Hodonínem. Poslední dva ligové duely to ale byla v podání Startu úplně jiná písnička, na výhru 2:1 s Frýdkem-Místkem navázali Brňané také v posledním odehraném kole a před vlastními fanoušky zdolali nováčka ze Strání 2:0. Střelecky se zatím nejvíce daří dvojici forvardů Antonínu Plichtovi s Martinem Ziklem, kteří mají oba na kontě po třech gólech.
     
    1. SC Znojmo FK

    Znojemský fotbal zažil největší úspěch v sezoně 2012/13, kdy ovládl tabulku druhé nejvyšší soutěže a v následujícím ročníku tak nastupoval mezi tuzemskou elitou. Po posledním místě ale naši nejvyšší soutěž opustil po jedné sezoně. Po sezoně 2018/19, kdy Znojmo obsadilo až 16. místo ve druhé lize, nastupuje fotbalový klub z jihu Moravy pravidelně ve třetí nejvyšší soutěži. Sérii umístění ve spodních patrech tabulky utlo loňské 4. místo se ziskem 59 bodů. Tým vede portugalský stratég Rui Amorim, který má k sobě také zahraniční realizační tým. Nejlepším střelcem Znojma v uplynulé sezoně byl 28letý brazilský forvard Neto, který se zároveň stal s 19 góly nejlepším střelcem celé MSFL.
    Letošní sezona je ale v podání Znojma doposud opakem té loňské, Okurkáři po sedmi odehraných duelech mají na kontě jediný bodík za domácí remízu 3:3 s rezervou Slovácka a krčí se na posledním místě tabulky s celkovým skóre 6:16. V posledním odehraném zápase Znojmo padlo 0:1 v Hodoníně.
     
    Hezké nedělní odpoledne všem fanouškům fotbalu! Na programu je 8. kolo Moravskoslezské fotbalové ligy a utkání mezi 1. SC Znojmem a TJ Startem Brno. Výkop proběhne na Městském stadioně v Horním parku ve Znojmě v 15:00 hodin, tak si na tento čas nic neplánujte, jste srdečně zváni k našemu přenosu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Jakub Holínka

    Branky:


    1. SC Znojmo FK:
    TJ Start Brno: