Taberner – Bartoň 0:0 (odl.)
odloženo
Carlos Taberner
Carlos Taberner
0
0
0
 
Hynek Bartoň
Hynek Bartoň (Q)
0
0
0
 
Středa 02.10.2024, 11:00 • Kurt 2, Braga (POR) • Challenger Braga - Braga Open (antuka) • 1. kolo
Videopřenos
     
    Utkání je přeloženo na středu! Kvůli nepřízni počasí byl celý úterní program přesunut do haly a zredukován o několik zápasů včetně toho mezi Bartoněm a Tabernerem. (13:37:32)
     
    Jedná se o první vzájemný zápas.
     
    Hynek Bartoň v této sezóně poprvé preferuje starty na challengerových turnajích. Nejlepším výsledkem dvacetiletého Čecha dlouho byla dvě osmifinále a většího úspěchu se dočkal až před necelými dvěma týdny. Na challengeru v Sibiu absolvoval úspěšné tažení z kvalifikace až do semifinále, v němž podlehl 0:2 Francouzi Royerovi. Ve světovém žebříčku Bartoň dosáhl nového maxima v podobě 421. místa. Zde v Braze přesto musel znovu do kvalifikace a připsal si cenné výhry nad Kuzmanovem a Taburem.
     
    Carlos Taberner postrádal dobré výsledky až do srpna, kdy začala jeho série tří finálových účastí v řadě. V Cordenonsu a v Portu se musel spokojit s druhým místem, kdežto v italském Todi měl možnost oslavit svůj sedmý challengerový titul v kariéře. Naposledy se sedmadvacetiletý Španěl představil v Lisabonu. A skončil už v kvalifikaci, kde ho porazil slovenský soupeř Martin Kližan. Ve světovém žebříčku Tabernerovi náleží 198. místo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.
     
     

    Karel Jedlička

    Carlos Taberner
    Stát: Španělsko
    Datum narození: 08.08.1997
    Věk: 27 let
    Držení: pravák
    Výška: 183 cm
    Váha: 78 kg

    Hynek Bartoň
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 05.04.2004
    Věk: 20 let
    Držení: pravák
    Výška: 183 cm
    Váha: 72 kg
    Nasazení: Q