Heidenheim – RB Lipsko 0:0 (15:30) | Frankfurt – Bayern 0:0 (17:30) | Stuttgart – Hoffenheim 0:0 (19:30)
před zápasem
VfB Stuttgart
0:0 (-:-)
TSG 1899 Hoffenheim
Neděle 06.10.2024, 19:30 • MHPArena, Stuttgart • Německá Bundesliga • 6. kolo
Vsaďte si
Videopřenos
     
    VfB Stuttgart
    V Bundeslize se po pěti kolech nachází Stuttgart na osmém místě, když zaznamenal osm bodů. Účastník Ligy mistrů poznal hořkost porážky jen v úvodním kole, kdy nestačil Freiburg. Poté přišla remíza s Mohučí, následovala vítězství nad Mönchengbladbachem a Dortmundem. Naposledy ale přišlo rozdělení bodů s Wolfsburgem. Stuttgart sice soupeřům nasázel čtrnáct gólů, ale deset jich dostal. Nejlepšími střelci týmu pak jsou, se čtyřmi zásahy, Ermedin Demirovič a Deniz Undav.
     
    TSG 1899 Hoffenheim
    Uplynulý ročník Bundesligy zakončil Hoffenheim na 7. místě se ziskem 46 bodů a kvalifikoval se tak přímo do hlavní fáze Evropské ligy. Mužstvo loni střelecky táhla dvojice Maximilian Beier a Andrej Kramarič, kteří zapsali 16, respektive 15 ligových branek. První jmenovaný již ale další branky v dresu Hoffenheimu nepřidá, po úspěšné sezoně se upsal Borussii Dortmund.
    Od února 2023 vede mužstvo americký lodivod Pellegrino Matarazzo, jeho svěřencům se ale v úvodu nové sezony vůbec nedaří. V lize mají po pěti kolech na kontě jedinou výhru, která je z úvodního kola, kdy zdolali díky hattricku Andreje Kramariče nováčka z Kielu 3:2. Aktuálně táhne Hoffenheim sérii čtyř porážek v řadě, naposledy nestačil před vlastními fanoušky na Werder Brémy, kterému navzdory vedení 3:0 nakonec podlehl 3:4. V Evropské Lize ale ve čtvrtek hosté porazili doma Dynamo Kyjev 2:0. Obě branky vstřelil český útočník Adam Hložek. (20:08:06)
     
    Dobrý den, vítejte u onlajn přenosu z fotbalu. V neděli šestého října je na programu šesté kolo německé nejvyšší soutěže. V něm na sebe narazí týmy VfB Stuttgart a TSG 1899 Hoffenheim. Míč bude uveden do hry ve 19:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.
     
     

    Vít Káňa

    Branky:


    VfB Stuttgart:
    TSG 1899 Hoffenheim: