Havířov – Třemošná 0:0 (18:30) | Písek – Zlín B 0:0 (20:00)
před zápasem
IHC Králové Písek
0:0 (-:-, -:-, -:-)
Berani Zlín B
Pátek 11.10.2024, 20:00 • Zimní stadion Písek • Liga juniorů • 8. kolo
Videopřenos
Partner:
     
    IHC Králové Písek
    Králové jsou ve skupině Západ na druhém místě tabulky a skóre mají pozitivní v poměru 19:14. V sedmi kolech pětkrát zvítězili v základní hrací době a ve dvou případech odjeli z ledu bez bodu. Na první kladenské Rytíře mají čtyřbodové manko a na třetí Havlíčkův Brod zase pět bodů náskoku. Jediná dvě zaváhání přišla na Kladně a doma s Táborem. Potvrdí Písek na vlastním ledě svou dobrou formu? (19:03:01)
     
    Berani Zlín B
    To Béčko zlínských Beranů je na tom ve skupině Východ mnohem hůře. Jenom jednou v dosavadním průběhu sezóny dokázalo vyhrát, v šesti případech to nebylo ani na bod. Skóre mají hráči z Baťova města negativní v poměru 19:27. Jediná radost z vítězství přišla v předposledním kole proti Olomouci (3:0). V dalším kole ale poté doma těsně padli se šumperskými Draky 4:5. Budou se Berani v pátek radovat z dalších bodů?
     
    Dobrý den, vítejte u onlajn přenosu z hokeje. Liga juniorů má v pátek 11. října na programu osmé kolo. V něm na sebe narazí týmy IHC Králové Písek a Berani Zlín B. Úvodní buly je na programu ve 20:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
     

    Vít Káňa

    Branky a nahrávky:


    IHC Králové Písek:
    Berani Zlín B:

    Rozhodčí: Tomáš Battěk — Tomáš Kučera, Jakub Koliš