Salzburg U19 – Česko U17 0:0 (15:00)
před zápasem
EC Red Bull Salzburg U19
0:0 (-:-, -:-, -:-)
Česko U17
Středa 16.10.2024, 15:00 • Red Bull Akademie, Salcburk • Reprezentace do 17 let
Partner:
     
    Pro sedmnáctku je to generálka na World Hockey Challenge na začátku listopadu. Jakési neoficiální mistrovství světa sedmnáctiletých se uskuteční v kanadské Sarnii. Češi ve se své skupině střetnou s Kanada Black a Švédskem. (00:19:30)
     
    Nominace české sedmnáctky
    Brankáři:
    David Veřmiřovský (Pardubice), Filip Růžička (Hradec Králové).

    Obránci:
    Josef Šrámek (České Budějovice), Vojtěch Hora (Mladá Boleslav), Pavel Kůrka, Tomáš Vrzal (oba Karlovy Vary), Dominick Radim Byrtus (Třinec), Ben Stefan Reisnecker (Sparta Praha), Jiří Kamas (Škoda Plzeň).

    Útočníci:
    Dominik Krajdl (Liberec), Petr Hanyš (Mladá Boleslav), Tobiáš Sekanina (Pardubice), Lukáš Slavík (Karlovy Vary), Vojtěch Kubín (Kometa Brno), Jan Hrček, Dominik Řípa, Matěj Weiss (všichni Třinec), Vojtěch Švancar (Slavia Praha), Jan Fodor, Jiří Maxa, Matěj Tománek (všichni Škoda Plzeň), Adam Klaus (Lausanne, Švýcarsko).
     
    Je to třetí akce pro reprezentační sedmáctku v letošní sezoně. Napoprvé se představila v červenci v trojzápase ve švýcarském Davosu, tam vyhrála všechny tři duely, postupně 4:3, 4:1 a 4:0. Následně absolvovala turnaj ve slovenských Piešťanech, kde skončila druhá. Čechům se povedlo zdolat po přestřelce Spojené státy americké 8:6 nebo deklasovat Němce 10:1.
     
    Česká sedmnáctka má před sebou své další vystoupení v Salcburku. Dnes se střetne s domácí devatenáctkou. Včera otočila duel se salcburskou osmnáctkou a díky dvěma gólům ve třetí třetině zvítězila poměrem 3:2. Češi přestříleli svého soupeře nevídaných 53:18.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
     

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky:


    EC Red Bull Salzburg U19:
    Česko U17:
    Trenér: Ptáček