Poprad – Lipt. Mikuláš 0:0 (17:00) | Banská Bystrica – Košice 0:0 (17:30) | Zvolen – Nové Zámky 0:0 (18:00)
Trenčín – Spišská N. Ves 0:0 (18:00)
před zápasem
HKM Zvolen
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Úterý 22.10.2024, 18:00 • TIPOSBET Aréna Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 13. kolo
Vsaďte si
Videopřenos
Partner:
     
    Vážení športoví priatelia, srdečne vás vítame pri sledovaní 13.kola Tipos extraligy HKM Zvolen – HC Nové Zámky. My vám zo stretnutia pod Pustým hradom opäť prinášame textový prenos, vďaka ktorému vám určite neunikne nič podstatné. Ako vždy vás od modrej čiary zdraví Števo Lasab.

    Zvolen v nedeľu ukončil sériu troch výhier a doma podľahol Popradu 0:2. Rytieri počas celého zápasu nenašli recept na prekonanie Vaya v Popradskej bráne a nič na tom nezmenil ani fakt, že za stavu 0:1 dva krát nastrelili konštrukciu brány. Zvolen teda nielenže neposkočil na siedme miesto pred Poprad, ale neudržal si ani ôsmu priečku, keďže Žilina zabodovala v Liptovskom Mikuláši. Ak sa teda chce Zvolen v tabuľke posúvať smerom hore, musí dnes zabodovať, v ideálnom prípade naplno.

    Nové Zámky sa na začiatku sezóny trápia a sú zatiaľ s Trenčínom a Liptovským Mikulášom na úplnom chvoste tabuľky s deviatimi bodmi. V poslednom kole ale všetkých prekvapili a tipérov možno aj zarmútili, keď na domácom ľade nečakane porazili výborne hrajúci Slovan Bratislava 2:0. Novým Zámkom sa dlhodobo vo Zvolene veľmi nezvykne dariť. Potvrdia ale stúpajúcu formu aj pod Pustým Hradom? Uvidíme. (18:35:53)
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
     

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky:


    HKM Zvolen:
    HC MIKRON Nové Zámky: