Havířov – Olomouc 4:5 (kon.) | Poruba 2011 – Warriors Brno 4:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kladno 1:5 (kon.)
Zlín B – Technika Brno 3:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:5 (0:0, 0:3, 1:2)
Rytíři Kladno
Pátek 25.10.2024, 19:30 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 12. kolo
Partner:
     
    57:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se nakonec přece jen dočkali! Od brankáře Ondřeje Málka se odrazil kotouč k Martinu Dvořákovi, jenž vyslal do útoku PETRA HOSPODKU. Ten si sjel s pukem do středu hřiště, odkud přesnou střelou přes obránce propálil Jakuba Hájka. Asistence: Martin Dvořák, Ondřej Málek.
     
    48:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři přidávají pátý gól! Hosté dojeli vlastní vyhození. Kryštof Krása pak našel na vrcholku levého kruhu DAVIDA ŠEBU, jenž fantasticky umístěnou dělovkou propálil Málka. Asistence: Kryštof Krása, Jan Kut.
     
    43:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři zatloukají čtvrtý hřebíček do havlíčkobrodské rakve. Střelu od modré z hole Davida Marka tečoval před bránou Denis Beran. Málek dokázal zasáhnout, puk vyrazil ale přímo na hůl ALIKSANDRA VISHNEUSKÉHO, jenž dorazil hrací předmět do odkryté klece: Asistence: Denis Beran, David Marek.
     
    36:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté se trefují potřetí! Rytíři se dostali do přečíslení tři na dva! Po levé straně zavel kotouč do útočného pásma Alex Šabada. Jeho střelu vyrazil brankář jen do brusle Denise Berana, po kterém se ke střele do odkryté klece dostal JOSEF RYBÁR. Asistence: Denis Beran, Alex Šabada.
     
    26:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté po pouhých 22 sekundách skórují podruhé! Matyáš Pěch nahrál Tian Friš Lorberovi do jízdy. Lorber se dostal do přečíslení dva na jednoho, při kterém nahrál na osu hřiště volnému JANU VALUŠOVI, jenž nádhernou střelou k tyči překonal Málka. Asistence: Tian Friš Lorber, Matyáš Pěch.
     
    26:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři jdou do vedení! ALEX ŠABADA si narazil puk s Kryštofem Krásou a přesnou střelou z vnitřku pravého kruhu poslal svůj tým do vedení. Asistence: Kryštof Krása, Josef Rybár.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 58. Hospodka (Dvořák, O. Málek) – 27. Šabada (Krása, Rybár), 27. Valuš (Lorber, Pěch), 37. Rybár (Beran, Šabada), 44. Vishneuski (Beran, Marek), 49. Šeba (Krása, Kut)


    BK Havlíčkův Brod: O. Málek (Beran) – Holas, Novotný, Kříž, Konvalina, Tomica, Podroužek, Teml – Havlíček, Nový (C), Hospodka, Adamec, Janko, Dvořák (A), Kozlík, Krejčí (A), Ostrý, Kytka, Kraučuk, Chromý
    Trenér: Václav Adam

    Rytíři Kladno: Hájek (Zavoral) – Krása, Pašek, Trojna, J. Málek, Šátek (A), Šeba, Marek – Rybár, Beran, Kulich, Vishneuski, Sém, Šíma (C), Pěch, Kut, Šabada, Friš Lorber, Valuš, Petřík
    Trenér: Miloslav Hořava

    Rozhodčí: Martin Vepřovský – Pavel Kolář, Jan Trávník

    Diváci: 63