Neapol – Lecce 1:0 (kon.) | Bologna – AC Milán 0:0 (odl.) | Atalanta BC – Hellas 6:1 (kon.)
konec
Atalanta Bergamo
6:1 (5:1)
Hellas Verona
Sobota 26.10.2024, 20:45 • Gewiss Stadium, Bergamo • Italská Serie A • 9. kolo
Předzápasové kurzy
    58. Mateo RETEGUI - 6:1
     
    58
    Atalanta právě vstřelila branku!
    Hezká fotbalová akce a je to 6:1. Charles De Ketelaere udržel na svých zádech Ghilardiho a pravý moment nahrál za obranu MATEU RETEGUIMU, který se zjevil sám před brankářem Montipem a tváří v tvář hostujícímu gólmanovi nezaváhal. Asistence: Charles De Ketelaere.
    42. Amin SARR - 5:1
     
    42
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Hosté z Verony na konci poločasu snižují na 1:5. Reda Belahyane potáhnul balon středem hřiště a posunul míč na AMINA SARRA, který do míče prásknul levačkou a jeho nádherná rána skončila v levém horním růžku. Brankář Carnesecchi byl bez šance na zákrok. Asistence: Reda Belahyane.
    34. Ademola LOOKMAN - 5:0
     
    34
    Atalanta právě vstřelila branku!
    Ještě neskončila ani první půle a hosté jsou „na ručník“. Retegui nahrál do kraje Édersonovi, jehož následný pas do šestnáctky pustil De Ketelaere až k ADEMOLOVI LOOKMANOVI, který zblízka neměl problém s dorážkou do poloprázdné branky – 5:0. Asistence: Éderson.
    29. Ademola LOOKMAN - 4:0
     
    29
    Atalanta právě vstřelila branku!
    V 28. minutě zvyšuje Atalanta už na 4:0 a hosté si začínají koledovat o debakl. ADEMOLA LOOKMAN přidává k dvěma asistencím i vstřelenou branku, když si míč povedl po levé straně a jeho následná přízemní rána na přední tyč překvapila Montipa – 4:0.
    15. Charles De Ketelaere - 3:0
     
    15
    Atalanta právě vstřelila branku!
    Domácím hráčům dnes vychází skoro všechno, na co sáhnou. CHARLES DE KETELAERE dostal přihrávku do pravé strany, naznačil obránci kličku a nachystal si míč na střelu, která zamířila přesně do vzdálenějšího horního rohu branky, kam se Montipò nemohl natáhnout – 3:0. Asistence: Ademola Lookman.
    9. Mateo RETEGUI - 2:0
     
    9
    Atalanta právě vstřelila branku!
    Skvělý vstup domácích do zápasu a po devíti minutách vedou už 2:0! Znovu v tom měl prsty Ademola Lookman, který si narazil balon a poté vystřelil, jeho rána byla sražena ideálně proti noze MATEA RETEGUIHO, proti jehož přesnému pokusu k levé tyči se brankář Montipò natahoval marně – 2:0.
    6. Marten de Roon - 1:0
     
    6
    Atalanta právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a favorit dnešního zápasu jde do vedení. Ademola Lookman potáhnul míč až do šestnáctky a nahrál na hranu pokutového území MARTENU DE ROONOVI, který akci podpořil z druhé vlny a zcela osamocen propálil brankáře Montipa – 1:0. Asistence: Ademola Lookman.

    Matěj Skula

    Branky: 6. de Roon (Lookman), 9. Retegui, 15. De Ketelaere (Lookman), 29. Lookman, 34. Lookman (Éderson), 58. Retegui (De Ketelaere) – 42. Sarr (Belahyane)

    Karty:   17. Bradarić (VRN)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 10:2. Střely mimo: 6:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 3:15.
    Atalanta Bergamo: Carnesecchi – Djimsiti, Hien, Kolašinac (77. Palestra) – Zappacosta (56. Bellanova), de Roon (C), Éderson (56. Pašalić), Ruggeri – De Ketelaere, Lookman (56. Samardžić) – Retegui (62. Zaniolo).
    Náhradníci: Patrício, Rossi – Tolói, Godfrey, Sulemana, Cuadrado, Comi, Steffanoni.

    Trenér: Gian Piero Gasperini

    Hellas Verona: Montipò – Magnani (C), Coppola (46. Daniliuc), Ghilardi – Tchatchoua, Serdar (67. Suslov), Belahyane, Bradarić (46. Lazović) – Livramento (79. Alidou), Kastanos (46. Silva) – Sarr.
    Náhradníci: Perilli, Magro – Ajayi, Cissé, Faraoni, Lambourde, Mosquera, Okou, Sishuba, Tengstedt.

    Trenér: Paolo Zanetti

    Rozhodčí: E. Feliciani – F. Bercigli, V. Di Gioia